Sevgilimle ciddi bir ilişki içindeyiz ama arasıra yakınlaşmalar yaşıyoruz ben bakireyim o yüzden tam bir ilişki yaşayamıyoruz sevgilim ısrarla yaşayabiliriz zaten çoğu şeyi yapıyoruz kafasında önceden bana saatlerce oral yapardı son görüşmemizde yapmadı hatta ben söyledim o şekilde yaptı yüzüne oturacaktım onda da ben artık yüzüme oturmanı değil içinde olmak istiyorum dedi sizce beni cezalandırma gibi bir durum olabilir mi sonuçta insan tiksinse bile tiksindiği biriyle bu kadar saati sevişip beraber olmaz diye düşünüyorum ki çok da temiz titiz biriyim o da bunu biliyor bana biraz ceza gibi geliyor sen benim istediğimi yapmıyorsun ben de senin istediğini yapmıyorum gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)5 ayHayır, cezalandırma değil bu. Sevgilinin yaşı kaç? Erkeği tatlı ama dominant bir şekilde yönlendirmen gerekir. Benim yaşım 40, olgun ve tecrübeli bir adamım istersen detaylı konuşabiliriz.
04 Yorumla
Soran5 ayHayır bu kadar zevk aldığımı bildiği halde neden yapmıyor o zaman önceliği ben değilim demek oluyor bunu onunla konuşmak istiyorum konuşmalı mıyım
Cevap sahibi5 ayKonuşmaya gerek yok olay anında istediğini alacaksın, konuşalım.
Soran5 ay
Buradan yazsanız daha iyi olur ama o da diyor zaten beni yükseltmiyorsun falan diyor ama ben ona özel dantelli çamaşır bile aldım sonuçta ilk defa
Cevap sahibi5 ayAnlıyorum, onun karakter özellikleri nasıl? Genelde konuşmak garip oluyor. Çıktım gizliden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
5 aySana anlayış göstermeyen adama hala sunuyorsun kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySadece omu sana yapıyor sen ona yapmıyormusun
010 Yorumla
Soran5 ayO da benden istemiyor ki kendisi de çok meraklı değil bu arada yaptırmaya ben diyorum hatta yapayım mı diye
Cevap sahibi5 aySende yapmayı çok istiyorsun demi?
Soran5 ayYok ben ona yapmaya çok hevesli değilim kendi zevk alsın diye yapmak istiyordum ama çok da zevk almıyor bence ben de ona yapmaya meraklı değilim yani
Cevap sahibi5 aySen bu kadar arzulu bu kadar şehvet dolusun bence o duygularını arzularını köreltiyor peki srtnme yapıyormu sana
Soran5 ayYa sadece sürtünme yaşıyoruz zaten ben de ona yapmıyorum o da bana yapmıyor gibi bir durum ama ben o şekilde daha da yükseliyorum aslında bunu da biliyor çok alındım söylemeli miyim sence hani cinsel anlamda biraz tutkumuz azaldı gibi hissediyorum falan gibi alınır mı
Cevap sahibi5 aySoruyu beğendim bunu detaylıca konuşalım istersen burada çok rahat konuşamıyoruz malum cezalar?
Cevap sahibi5 ay?
Soran5 ayGizliden çıkın
Cevap sahibi5 ayBeğeni yaptım 3435 olan
Soran5 ayBen öyle bulamıyorum ki
5 ayYapma yaptırma kardeşim kendine yazık etme
06 Yorumla
Soran5 ayYok ben ona yapmıyorum zaten
- 5 ay
Kendine de yaklaştırma
- 5 ay
İstersen biraz dertleşelim mi
Soran5 ayYok bu konuyu onunla konuşmalı mı acaba bana zevk veren şeyleri neden artık yapmıyoruz gibisinden yoksa yaşamak istediğini de artık yaşamak istemiyorum mu desem
- 5 ay
Söyle bencil davranıyorsun de en başından bu kadar yaklaşmamız zaten yanlıştı de
Soran5 ayHayır öyle deyince de yanlış anlayacak sebebini de öğrenmek istiyorum o da var
Gizli Üye(36-45)5 ayYapacak kişi çok bunun farkında mı
05 Yorumla
Soran5 ayYa evet gerçekten hani kendi temizliğimi biliyorum hatta kontrol ettim hani tatsız gelen bir şey mi oldu diye düşün yani ne hallere düştüm bunu ona söylemeli miyim bu bence evlensek de büyük bir problem bunu yapmaması
Cevap sahibi5 ayNasıl alışırsa öyle gider. şu an istesen elli kişi zevkle yalar seni buradan bile
Cevap sahibi5 ayNe zaman tatmin etti seni en son mesela hatırlıyor musun
Soran5 ayDün oldu ama benim istediğim şekilde olmadı işte
Cevap sahibi5 ayÇıkayım mı gizliden merak ettim nasıl oldu burada anlatma
Gizli Üye(25-29)5 ayKulaklarını çekerek onları yaptır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Saçmalıyor
02 Yorumla
Soran5 ayYa anlamadım ki bence de saçmalıyor da resmen hoşuma giden şey yapmıyor
5 ayArkadan ver sende
00 Yorumla
5 ayÖnünü kestiremiyordır
00 Yorumla
5 ayÇocuk haklı bnce
00 YorumlaÇok saçma
00 Yorumla
5 ayArtık seni becermek istiyor, ceza falan yok ortada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayArtık daha fazlasını istiyor ondan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında