Cok genc evlendik.evlendigime pismam degilim.cok asigim esime asirida kiskancim haliyle bunaltiyorum o da bikiyor.o bana guveniyor ve gerektigi yerde uyariyor.kiskaniyor ama bunaltmiyor.bazen ona cok kiziyorum.cunku yasi genc oldugu icin onunda hala asiri oyunlara ve ozgurlugune duskun.bende sinirleniyorum ve birlikte olmuyorum.yalvariyor ama icim ciz etsede taviz vermiyorum.bu sayede biraz duzeldi ve kizacagim seyleri yapmiyor.bende artik o ne isterse yapiyorum.sizce oyle cezalandirmam iyi mi kotu mu ?
Cevabın nedir?
+1 yılCok iyi bir taktik 1. si surunduruyorsun hirs yapiyor seni sert karizma goruyor pesinde kosuyor yalvariyor daha da cok baglaniyor dedklerini yaoar duruma geliyor sen nedersen onu yaoacak ama bu gidisle kolelik ruhuna donusebilir sana karsi soleyim buda seni biktirir iyi gorunse bile. d
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
super taktık ama abartma asırıya kaçtıgın anda önune çıkacak ılk fırsatı degerlendırır
02 Yorumla
Soran+1 yılYok abartmiyorum durumu soyle diyeyim o saat icerisinde istiyor yok diyorum. sonra 1-2 saat sonra atliyorum kollarina arayi uzun tutmuyorum yani
Çok yanlış yapıyorsun. Cinsellik doğal bir şeydir ve bu kesinlikle ceza-ödül olmamalıdır. Başta düzeliyormuş gibi gelebilir ama sonra tamamen tersine dönebilir. Biraz araştırma yaparsan, daha uzman kişilerin aynı şeyi söylediğini göreceksin.
00 Yorumla
- Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılYani adamın tahammül sınırlarını zorlamadığın sürece bir şey olmaz. Kendin diyorsun genç diye, 60-65 yaşında cinsellik yüzünden başka kadınlara saranları biliyoruz, gençler mi yapamayacak?
03 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyorsun. zaten bir daha yapmayi dusunmuyorum. kararli tavrimi yeterince gordu. Yok abartmiyorum durumu soyle diyeyim o saat icerisinde istiyor yok diyorum. sonra 1-2 saat sonra atliyorum kollarina arayi uzun tutmuyorum yani
- +1 yıl
Sıkıntı yok o zaman, dedim ya adamın tahammül sınırlarını zorlamadıktan sonra en çok işe yaran ceza da bu oluyor zaten :D
Soran+1 yılAynen laftan sozden anlamiyor cunku :)))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
38Cevap
+1 yılBence o sekilde kendinden sogutursun, cinselligi disarda aramaya baslar. Baska turlu anlatmaya calissan?
12 Yorumla
Soran+1 yılYok abartmiyorum durumu soyle diyeyim o saat icerisinde istiyor yok diyorum. sonra 1-2 saat sonra atliyorum kollarina arayi uzun tutmuyorum yani
- +1 yıl
Hee, o zaman olabilir, diğer türlü kesin kaçardi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlanı soyluyorum, Eşin seninle birlikte olmak istediğnde onu geri ceviremezsin melekler tarafından o adamı haram şeylere itebilecegin icin lanetlenirsin.. Musluman degilim diyorsan cevap yaxmadım say..
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe bide nolur herkese kopyala yapıstır yaptıgın cevabı banada yazma okudum yeterınce:D
- +1 yıl
Hahahaha...
Soran+1 yılTamam :)
Yani acikcasi cok sevme arsiz okplur cok seversen hirsiz olur mu neydi o laf bilemedim ama o deyimden ornek al her zaman oyle cezalandirirsan arsiz olur bpgozu kayar haberin olsun
00 Yorumla
+1 yıleşinde işe yaramış. ama her erkekte bu işe yaramazdı. bende böyle bir durum olsa iki yakam bir araya gelse de ilişkiye girmek istiyorum demezdim
02 Yorumla
- +1 yıl
bir defa olmaz dendiği zaman kendimi sapıkmış gibi hissederim ve o gün cinsellik sayfası tamamen kapanır benim için
Legend ınline mi oynuyo? Yuvası yıkılmanın eşiğine getiren bir oyun olur kendisi
013 Yorumla
Soran+1 yılAy evet biktirdi beni
Soran+1 yılAnlamiyorum ki o oyundan ben bir seylet var cozemedim
Soran+1 yılAnnesigile gitti :)
Soran+1 yılYatirsin oldururum onu valla
Soran+1 yılYok o kadar degil gunde 1 saat falan
Soran+1 yılOmerchipi taniyormusun diyimde cildirsin dimi kiskancliktan :)
Bir yerde iyi yapıyorsun bir yerde kötü cinsellikten soğuyabilir dikkat et
010 Yorumla
Soran+1 yılHaha valla bende ayni ya arkadaslariyla gezsin sorun degil ana gec saatlere kalmasini istemiyorum
Soran+1 yılBirakmam ben onu. zaten cok mutluyuz arkadaslarini eve cagir diyorum cagiriyir ben icerde oluyorum cikmiyorum yanlarina onlar takiliyor
Soran+1 yılBenden once bara gidiyordu artik izin yok
Soran+1 yılYok yok onlari dedirtmen ben ona atik uslandida biraz mukafatlandiracag onu. yemeklerim falanda guzel cok sukur kilo bile aldi sayemde cok zayifti
böyle devam edersen yakında seni aldatır. 2-3 seneyede boşanırsınız. en yapılmaması gereken şeyi yapıyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyorsun. zaten bir daha yapmayi dusunmuyorum. kararli tavrimi yeterince gordu. Yok abartmiyorum durumu soyle diyeyim o saat icerisinde istiyor yok diyorum. sonra 1-2 saat sonra atliyorum kollarina arayi uzun tutmuyorum yani
Soran+1 yılEvet daha hirsli oluyor
Bence yapma dışarıya gitmeye başlarsa kim kimi cezalandırıyor görürsün :)
01 Yorumla
Kötü bence başka kadınlara giderse sorumlusu sensin.
11 Yorumla
+1 yılsen yangına körükle gidiyosun hem genc diyosun hem vermiyom diyosun adam dışardamı arasın
02 Yorumla
- +1 yıl
ha o zaman olur :D
+1 yılKotu
Inan elbet bırı verır
Senden uzaklaşır
Sakın yapma02 Yorumla
- +1 yıl
...:)
Gizli Üye(30-35)+1 yıloda seni başka kadınlarla cezalandırsında gör sen :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana öyle yapan bir eşim olursa onu aldatırım açık ve net.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman başka yoksa cekemem öyle günlerce deli gibi sevsemde değişen bir şey olmaz bana yanlış geliyorsa yanlıştır zaafımı bana karşı silah olarak kullanamaz kullanırım dersede olacaklara katlanır.
Soran+1 yılDogru soyluyorsun. zaten bir daha yapmayi dusunmuyorum. kararli tavrimi yeterince gordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü l*n Allah muhafaza baskalarina gider bak sinirlenip evden çıkar :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVay anasını evlenmenin en güzel yanı. tek güzel yanı :D :D
yarın gidip başkasını becerirse bişey deme eşine !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVicdansiz en zayif noktasindan vuruyorsun adami ya baskasina gitse belkide gitmistr nerden bileceksin ki adamlar saman altinda deniz alti yurutur
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen vermezsen başkası verir. kendini cezalandırırsın ancak.
00 Yorumlaçok iyi bence :D kölen bile olur
05 Yorumla
Soran+1 yılOldu gibi bir sey bana meyve getirmeler masaj yapmalar vs.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasına gittiğinde nasıl hesap sorcaksin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun yinede sinirli bir anina denk gelir şeytana uyarsa kendini savunamazsin
Soran+1 yılDogru soyluyorsun. zaten bir daha yapmayi dusunmuyorum. kararli tavrimi yeterince gordu
Kuş uçar beybi dikkat et
01 Yorumla
+1 yılFazla ceza verme kuşu kaptirirsan sorun büyük olur
02 Yorumla
- +1 yıl
Aynen yenge simdi asik olan halini gorsun
Kahrolsun feminemler.
04 Yorumla
Soran+1 yılEsim annesigilde :) bende kendi ailemin yanindayim :)
Soran+1 yılGitme dedimde zakim kaynanam askimi cagirdi zorla aklini celmeye calistimda gitti yine. gitsin annesi sonucta
İyi iyi :D ben öyle cezalandırılmayı severim :D
00 Yorumla
+1 yılKızlardan korkulur abi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNapayim hala evli degil sanki beyefendi bende cikip gece gezeyim o zaman
- +1 yıl
haklısın :) o eksileyeni bulursam ne hakla lağğn :D
Bence iyi olgunlasıyo
05 Yorumla
Soran+1 yılabartmiyorum durumu soyle diyeyim o saat icerisinde istiyor yok diyorum. sonra 1-2 saat sonra atliyorum kollarina arayi uzun tutmuyorum yani
Soran+1 yılDogru soyluyorsun. zaten bir daha yapmayi dusunmuyorum. kararli tavrimi yeterince gordu.
+1 yılaldatırsa görursun cezayı
04 Yorumla
- +1 yıl
hı o zaman ıyı :D sen aslanı bıle terbıye edersın
Soran+1 yılAslan burcu zaten beyefendi bende boga evde tam bir safari ortami :)
- +1 yıl
hahaha ıyımış :D
- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et bigün elinde kalırsın.
03 Yorumla
- +1 yıl
O şekilde iyi tabi, hem daha çok haz alırsınız.
Soran+1 yılBenim icin her turlu iyi. o daha hirsli oluyor oyle olunca.
Hhooooopppp koca başka kadının kkoynunda :)
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet sinirli oluyor dahada hirslaniyor hos yani
+1 yılmesela ne istiyor senin istemedigin
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslariyla gecede gezebilsin vs
- +1 yıl
hımmmmmmm o mesele ama bazen izin vermelisin o duruma erkekler yalnız kalmak ister bizimde ilk başlarda hatun yok diyordu artık bişey demiyor
Soran+1 yılBen cikmak istesem kiyametleri koparir. aksam git diyorum ya istem geliyorum yorgun argin dinlenip oyle gideyim diyor fittiriyorum
- +1 yıl
çok sert olmamalısın ona karşı cinselligi kullanıyorsun diye kendini de doyurabilir bu arada yaşlar kaç sizde ve eşin nerde şimdi
Soran+1 yıl23 yasindayiz o da bugun annesigile gitti bende kendi ailemi ziyarete geldim
- +1 yıl
çok cezalandırma bnden demesi ama yarın devam ederiz bu konuşmaya ayrıntılı yani öneml bir konu bizdede vardı çözdük istersen yazabilirsin bana
böyle cezalandırman çok günah söyleyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşkasına gittiginde pişman olma da
00 YorumlaBu kafayla gidersen askere belki alırsın teskere
04 Yorumla
Soran+1 yılBen aliyorum gonlunu
sende ceza çekiyorsun ki
05 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac yasindasiniz coook merak ettim.
01 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasindayiz
Yanlış yapıyorsun; )
13 Yorumla
3 günlük dünya ver ne zaman isterse adama ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yapıyon bosver, yaşlar kaç?
00 Yorumla
+1 yılİyi iyi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet insallah boyle gider
Güzel taktik
01 Yorumla
Cinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. Gunah ama iyi yontem
02 Yorumla
+1 yılSaçma
00 Yorumla
+1 yılgüle güle kullan..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladama böyle yapma
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen yeterli bence artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartmadan devam
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsende dayanamıyosun zaten atla gitsin
+1 yılİyi.
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri