Eşim bana niye cinsel olarak farklı bir gözle bakamıyor?

Eşim beni çok kutsallaştırıyor. Gözünde çok yüksek bir konuma koymuş durumda. Bunun sebebi de sevgi bunu biliyorum. Bazen bana onun kızıymışım gibi davranıyor. Bu her ne kadar güzel bir şey olsa da olumsuz yönleri de var. İki hafta önce iş için yurt dışına gitmek zorunda kaldı. Beni çok özlüyordu ve cinsel olarak da arzuluyordu. Döndüğünde WhatsApp'ta bir kadınla mesajlarını gördüm dünyam başıma yıkıldı. Bu konuyu uzun uzun konuştuk onunla. Cinsel ihtiyacın varsa beni arayabilirdin dedim. Bana "mesaj veya görüntülü olarak cinsellik yaşamak çok ucuz davranışlar olduğu için sana konduramıyorum" dedi. Beni çok masum görüyor. 1 yıldır evliyiz cinsellik istediği zamanlarda beni incitmekten korktuğu için mastürbasyon yaptığı zamanlar oluyordu. Bu durum beni çok üzüyor. O mesajları görünce aşırı üzüldüm. Üzüldüğümü görünce o da çok üzüldü ve bir daha asla böyle bir şey yapmayacağını ve güvenimi yeniden kazanacağına söz verdi. Pişmanlığını gördüğüm için her şeyi bitirmek istemiyorum çünkü birbirimizi sevdiğimizi biliyorum. Olumlu bakıp ilişkimizi korumak istiyorum.

Eşim bana niye cinsel olarak farklı bir gözle bakamıyor?