Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinsellik aslında benim için 1. planda. İlişkimde ve eşimi seçerken hep bu aklımdaydı. Zaten ben hep bu yüzden uyuma dikkat edilmesini öneriyorum. Hayat boyu mutlu olabilmenin tek yolu uyum. Ruh, kalp, mantık ve ten uyumu olmadan eksik olur. Birlikte olursa karşılıklı sevgi, aşk, seks, zevk ve şehveti doruklarda yaşlamanın hazzını doyasıya her an ve her yerde yaşayabilirsiniz. Bu çok güzel bir şey. 😎🔥🚀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)7 ayEş seçiminin 2 önceliği var bana göre: karakteri ve cinselliği. Karakteri yaşamak için bana eş olacak tabi ben de ona evvladıma anne olacak bbana hayat arkadaşı olacak bir ömür iyisiyle kötüsüyle hayatı paylaşacak benle... Cinselliği bir birimize yatakta ömür boyu her geceyi ilk geceymiş gibi yaşatacaz... Bana göre bu konuda kadın daha öncelikli... Fantezi ile anlatsam o Queen ben Slave... Zevkten bayılana kadar, bir birimizin teri ile ıslanana kadar sevişecez... Sadece yanağın dudağın vajinanjn değil... Bedenindeki her santim karenin tadını bilecem... Dilimle hher dokunuşdakı inlemesini duyacam... Eş = Hayat x Cinsellik...
010 Yorumla
Soran7 ayÇok güzel anlattın
Cevap sahibi7 ayTeşekkür ederim
Soran7 ayEvli misin
Cevap sahibi7 ayDeğilim
Soran7 aySenle evlenen şanslı
Cevap sahibi7 ayKeşke ben de şanslı olsam...
Soran7 ayİns diyelim
Cevap sahibi7 ayİnşAllah...
Soran7 ay🤗
Cevap sahibi7 ay🤗🤗🤗
7 ayNeredeyse en son planda. Hatta hiçbir önemi yok. Bir değeri de yok. Ayrıca eş dediğin hayat arkadaşıdır. Yanlız kalmamak için edinilir. Hayatta bir destekçidir, bu kişiyle hayatını yediğini içtiğini paylaşırsın. Cinslik nedense çok aşırı ön planda tutuluyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayCinsellik en son sırada. 👍 ondan daha önemli şeyler var. Paylaşım , dürüstlük , sevgi , iş hayatı ( para kazanmadan geçirilemiyor çünkü ) eşimin veyahutta sevgilimle tatil yapmak , birlikte eğlenmek , paylaşmak çok daha önemli benim için..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Gizli Üye(18-24)7 ayBen evlilik vs veya duygusal ilişki düşünmeyen biriyim. masaj salonunda calışıyorum, cinslik vs o nedenle bir bakıma iş
129 Yorumla
Soran7 ayOlabilir tabi
Cevap sahibi7 aySen peki fikrin ne
Soran7 ayBen cinsellik soğudum
Cevap sahibi7 ayNeden ki
Soran7 ayO kişiden
Cevap sahibi7 ayBirine takılı kalma derim, hayatını yaşa... Ben farklı kişilerle oluyorum, maddiyat vs derken.
Soran7 ayBilmiyorum durumum harap
Cevap sahibi7 ayYa öyle deme, mesajda konuşalım mı istersen
- 7 ay
Mutlu sonla biten masaj salonundami yani 🫣🫣🤐
7 aysadece arzuya dayalı biriyle yakınlaşmam ben rahatına ve keyfine düşkün biriyim, dahası hayatla ilgili keskin çizgileri olan biriyim, yani birisi cinsellik bakımından iyi diye tercih etmem bunu zaman kaybı olarak görürüm
00 Yorumla2. de
çünkü 1. sırada beni sinirden deli eden özelliklere sahip olmaması gerekiyor, bir hayatımın olabilmesi için sinirden aklımı kaçırmamam gerekir keza.
01 Yorumla
Soran7 ayPsikopat olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
7 ayBenim için üst sıralarda her gece beraber uyuyup uyanıyorsak ee insan olarak hepimizin seks saatleri oluyor ve yanımdaki kişiyle seks yaşayacaksam bu anlamda arzu duyduğuö biri de olması lazım
03 Yorumla
Soran7 ayHer önüne gelen ile olmaz
- 7 ay
Her önüme gelenle değil zaten kendime uygun bir insan bulduğumda ararım önceliklerimden biri ama her gördüğüm kadında seks diye atlamam önce kafa yapımız uyacak iyi bir arkadaş ve sırdaş olacağız ki birlikte ortak yö kerimize göre çekimimiz artacak yoksa iki günlük biriyle seks yapamam ben güvenemem
Soran7 ayDoğru tespit
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aycinsellik erkek için yani benim için 2. planda öncesi kadının uyumlu olması sonrada cinsellik , cinsel anlamda doyuma ulaşmadığında biraz ilişkide sarsılıyor açıkcası
05 Yorumla
Soran7 ayTen uyumu olması gerekiyor
- 7 ay
yen uyumu evet buda aynı yere çıkıyor aslında uyum olursa cinselliğide uyum içerisinde yaşarsın
- 7 ay
ten uyumu evet buda aynı yere çıkıyor aslında uyum olursa cinselliğide uyum içerisinde yaşarsın
Soran7 ayDoğru
- 7 ay
bulursun umarım kendine göre
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 aySıcak ev aş yatak. Sıralama değişebiliyor kişiden kişiye. Ev sıcak olursa yatak da olur sonrasında aş da. Yatak sıcak olursa ev de olur aş da. Her halükarda yatak sıcak tutulmalı
02 Yorumla
Soran7 ayİşte Öz'ün yani
- 7 ay
Evet
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Cinsellik Benim için hayatta birinci sırada eş seçimin çok önemli tabii ki eş seçerken Seks seviyor musun eminim Ama buna dikkat etmek lazım sevmiyorsa hayatından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı.
7 ayBenim için cinsellik hayatta ilk sıralarda değil ilişki ve eş seçiminde belirleyici olan şey güven uyum ve huzur cinsellik zamanla şekillenir benim için fark etmez 🤍✨
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayHayatımın %10 fakat yaşarken %100 elbette ilişki ve eş seçiminde (evliliğe kapalıyım) ilk planda değil
00 Yorumla
7 ayBu gibi şeyler hep ön sıralarda olur.
Fakat 1,2, 3 şeklinde sıralanmaz.
Top yekün bir bütün olarak bakılır.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bekarım ve sevgilim yok haliyle sıralamada değil şu an önceliğim daha çok para yapmak
019 Yorumla
Soran7 ayOlabilir tabi ama evlilik olması gerekiyor
Soran7 ayYok benim ama sizin ki bilemem
Soran7 ayBeni yanlış anladınız pardon
Soran7 ayDaha doğrusu anlatamadım
Soran7 ayBence Evlilik ten uyumu cinsellik önemli bir şey ama tabi sevgi saygı aşk bunlarda önemli daha doğrusu her şey önemli
Soran7 ayİşte anlatmak istediğim buydu 🙂
Soran7 aySonunda anladınız
Soran7 ayİns olur ya yaş oldu 27
Soran7 ayO gerçek değil
Soran7 ayBir kere hesap açtığımda bunu yaptım sonra değiştiririm dedim ama değiştirme yok oda öyle kaldı 😂
Soran7 ayAaa teşekkürler ederim gerçekten öyle güzel bir yaş 🙂
Soran7 ay🙂
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sıralama yapamam, her konu kendi içinde önemlidir. Fakat cinsellikte de hem fikir olmak, monotonlasmamak, yeni fikirlere açık olmak güzel olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 ayÇok önemli. Cinsel isteği tavan olmayan biriyle kesinlikle yapamam.
06 Yorumla
Soran7 ayKim ister ki
- 7 ay
Emin ol isteyen vardır
Soran7 ayBilmiyorum
- 7 ay
Sen de tavan mısın hep? Ve öyleysen temas bağımlılığı da var mı?
Soran7 ayşu an tavan değil
- 7 ay
Benim de değil de genelde tavan ama benim. Temas durumu nasıl?
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Önemsiz diyemem ama asla olmazsa olmaz demeyi de doğru bulmuyorum
06 Yorumla
Soran7 ayÖnemli cinsellik
Soran7 ayEvet
Soran7 ayValla
7 ay3. Sırada Öncelik İş sonra para sonra aşnafişna 😅😅
04 Yorumla
Soran7 ayAşnafisna 😂
- 7 ay
Cinsellik işte daaa
Soran7 aySöylemen hoşuma gitti
- 7 ay
😅😅😅
7 ayİsteksiz biri ile asla yapamam. Aldatmam ama boşanmaya gider iş.
07 Yorumla
Soran7 ayİsteksizlik olmak çok zor karşı taraf istekli olursa olmuyor
- 7 ay
Ne demek olmuyor. Başı ağrıyanlar?
Soran7 ayO geçmez 😂
- 7 ay
Bugün olmaz başım ağrıyo, yok ona yardım etmedin olmaz, yok şuraya gitmedik olmaz. Bu bahaneler direk boşanma sebebi çekemem ben
Soran7 ayBahaneler
- 7 ay
Demekki "İsteksizlik olmak çok zor karşı taraf istekli olursa olmuyor" sözü yanlış.
Soran7 ayPeki
Önce karakter gelir sonra cinsellik. Yani 2. Planda benim için
01 Yorumla
Soran7 aySüper
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 3 galiba bir manevi huzur iki maddi huzur 3 deli gibi seks
03 Yorumla
Soran7 ayMaşallah
Soran7 ayTabi
7 ay3. önceliklerim farklı çünkü ilişki ve eş seçiminde çok etken değil
13 Yorumla- 7 ay
Gizli Üye(25-29)7 ayBekarken degilde evli iken belli oluyor. Oyle bi siraya koymadim
71 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle evlenince farkttim bende bu olayi
- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
7 ayEvlilik ve cinsellik terazisi birdir. Dengesi bozulunca evlilik bitiyor
00 Yorumla
7 ayŞu an için skalada bile yok
Evlenince çok net ilk 1-2 . Sırada00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Benim için önemsiz zaten bu yaşıma kadar da cinsellik olmadan yaşadım
02 Yorumla
Soran7 ayYaş kaç ki

tabiiki :D
00 Yorumla
7 ayBirçok erkek için ilk sırada olmasına rağmen benim için ikinci hatta üçüncü sırada ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayO da önemli be sanki zıt olmamalı ben hiçbir şey olmasa dokunmayı oynaşmayı severim, karım çok soğuk temas karşıtı olsa üzülürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ay!!! Birinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
145 Yorumla- 7 ay
Libidon çok yüksek olmalı
Soran7 ayOlabilir
- 7 ay
Güzel bişey
Cevap sahibi7 ayAnanınki gibi olmasa da yüksek
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ikinci planda tabiki birinci planda yer ayarlamak var 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNasıl yani çok kişiyle cinsellik yaşamış biriyle evlenir misin?
00 Yorumla
7 ayEn önemli kriterlerden bence. Cinsellik olmasaydı ev arkadaşımla evlenirdim. Erkekler erkeklerle daha iyi anlaşıyor.
00 YorumlaSonlarda ben ne istediğini bilen bi adamım cinsellik sonraki iş değer vermek sevmek önemli
01 Yorumla
Soran7 ayEvet
Birinci planda galiba. Olmayınca olmuyor sanırım. Gece gündüz insanın aklına gelir mi 🤦♂️
09 Yorumla
Soran7 ayBende öyleyim
Soran7 ay27
Soran7 ayYok
Soran7 aySenin yaşın kaç ki
7 aycinsellik 2. planda galiba ama en önemli detay, birde kafa dengi yani uyum diyelim
00 Yorumla
7 ayfarketmez olan kişilerin kocaları hep aldatıyor. Neden mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sağlıktan sonra gelir
01 Yorumla
Soran7 ayEvet tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayAslında ilk olup az yaşamakta oşdığum nir durum
01 Yorumla
Soran7 ayAynen
Benim için 1. Plan diğer normal
02 Yorumla
Soran7 ayOlabilir
Gizli Üye(30-35)7 ay1. Sırada
103 Yorumla
Soran7 ayOlabilir
- 7 ay
Ne güzel 😊
Gizli Üye(25-29)7 ayİlk önce sevgi saygı güzel geçirilen zaman sonra cinsellik
07 Yorumla
Soran7 ayTabi
Cevap sahibi7 ayBence ilişki bu yönde olmali
Soran7 ayOlabilir
Cevap sahibi7 aySizin ilişki durumunuz nedir
Soran7 ayYok
Cevap sahibi7 ayUmarım olur benimde yok
Cevap sahibi7 ayAllah iyi insanlarla karşılaştırsın
7 aySenin için farketmezse benim için hiç farketmez
02 Yorumla
Soran7 ayPeki
- 7 ay
Peki güzellik
Yalan yok 1. Sırada kımse önemsiz demesin
08 Yorumla
Soran7 ayBencede
Soran7 ayBide maddi
Soran7 ayMaalesef
Soran7 ayOğlak
7 ayYemek yemek su icmek gibi ihtiyac bazi seyler
72 Yorumla- 7 ay
@Ozzleten3866 evet bencede öyle
Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Neticede o da bir ihtiyaç
00 Yorumlaolsada olur olmasada olur
00 Yorumla
7 ayİkinci planda birincisi ev tutmak 😂
00 Yorumla
7 ayEvlenince önemli olduğunı çok daha iyi anladım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. İlk sırada açık ara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ön sıralarda ve ilişki eş seçiminde önemli
00 Yorumla
7 ayCinsellik önemli, ön planda
00 Yorumla
7 ay1. sırada ve en önemli konu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Yani kaçıncı sırada bilmiyorum ama ihtiyaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayBence ilk 3 de yani o kadar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Eş secimi anlasmak daha önemli benim icin amasyada
00 Yorumla
7 ayEvliliğin %80'i cinselliktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
7 ayFarketmez derken o zaman senin yol belli 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayDaha önemli şeyler var bence 4. Benim için
12 Yorumla
Soran7 ayMesela
Cevap sahibi7 ayBuradan yazamam ama
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. En son planda. Daha önemli şeyler var
03 Yorumla
Soran7 ayMesela
Soran7 ayOnlar gerekiyor
Gizli Üye(25-29)7 ayNiye farketmiyor lez misin aq karisi
01 Yorumla
Soran7 aySoğudum
7 ayİlk sırada
32 Yorumla
Soran7 ayEvet
şu an için ilk sirada
01 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi