Hayatınızın yuzde kaçi cinsellik?Sizin için ne kadar önemli?Olmazssa olmaz dedıgınız anlar var mı?Yapmadan durumam der mısınız? Sadece evlilik de mı cınsellık olmalı yoksa hayatın her anında olmalı mı?
cinsellik alelade olmasada olur gibisinden bir aktivite değildir. cinsellik 5 temel ihtiyaçtan birisidir. yeme içme uyuma yıkanma ve cinsellik sağlık açısından günlük düzenli giderilmelidir. özellikle de kalp ve damar sağlığı için cinsellik mutlaka olmalıdır. günlük düzenli olmaıdır en azından gün aşırı olmalıdır.
hayatınızın yüzde kaçı diyorsunuz. buna yüzde verilemez. mesela yemek olmazsa olmazdır. hayatınızın %12 i gibi bir süresi yemekte geçer. ama bu yüzde oran onun değeri olamaz. cinsellik de temel ihtiyaçtır. evliliğin de amacı zaten bunun içindir.
cinselliğin aslı sevişmektir. her ne kadar toplumuz sadece ilişki gibi zannetse gir çık olayına yüklense de bu dğru cinsellik değildir. üremek için mutlaka ilişki gerekir ama cinsel haz için şart değildir. cinsel haz için olmazsa olmaz sevişmektir. hem de sona kadar kesintisiz sevişmek. ülkemizde insanlar yanlş yaşıyor. biraz sevişiyor. sonra sevişme kesiliyor pata küte ilişki. böyle cinsellik olmaz. bu erkeğe köleliktir kadına zevk vermez
esas olan sevişmedir. sevişimenin de olmazsa olmazı oraldir. oral tüm vücuda yapılır. genital bölgeler de soyutlanmaz.
cinsellik sadece evlilikte mi olmalı diyorsunuz. en sağlıklısı öyledir. her önüne gelenle yatmak hastalıkların oluşmasına ve yayılmasına neden olur. tek bir partner belirleyip evlilik dışı da ilişki olabilir. herkesin kendi tercihi
Dikkat ettin mi bilmiyorum ama , mesela Suriye’de savaş var ama çoğu kadın hamile. Çoğu çiftin yeni doğmuş çocukları var. Yani savaş , bomba kıtlık dahi olsa seks yapılıyor. Ben bu yönden bakarak fikir üretiyorum aslında.. peki senin tam anlamıyla aradığın cevap nedir? ya da senin düşüncen