Cinsel Yaşam Ten uyumu ilişkideki çoğu sorunu çözer mi? Duygusalmrt Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ten uyumu ilişkideki çoğu sorunu çözer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 5 ay He ten uyumu olursa geçim sıkıntısı çekmezsiniz knk hiç bi sorun kalmıyor geriye 🤣 1 3 Yorumla Duygusalmrt 5 ay Sorun diyince aklına neden geçim geldi ki ilk. hiç aklıma gelmemişti bu aralar fazlasıyla geçim sıkıntın var herhalde Yorumla hayırsız_hergele 5 ay Canım geçim sıkıntım olsa ten uyumunun sorun çözeceğine inanırdım genelde ben sorunlarımı beynimle düşünüp aklım ve zekamla çözdüğüm için maddi sıkıntı çekmiyorum 👍😉 Yorumla Duygusalmrt 5 ay İlk gelen yapandır ilk söylenen olandır demiş atalarımız 😬 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çözmez. Ruh uyumu olmadıktan sonra teninin içine edeyim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
He ten uyumu olursa geçim sıkıntısı çekmezsiniz knk hiç bi sorun kalmıyor geriye 🤣
Sorun diyince aklına neden geçim geldi ki ilk. hiç aklıma gelmemişti bu aralar fazlasıyla geçim sıkıntın var herhalde
Canım geçim sıkıntım olsa ten uyumunun sorun çözeceğine inanırdım genelde ben sorunlarımı beynimle düşünüp aklım ve zekamla çözdüğüm için maddi sıkıntı çekmiyorum 👍😉
İlk gelen yapandır ilk söylenen olandır demiş atalarımız 😬
Çözmez. Ruh uyumu olmadıktan sonra teninin içine edeyim.
o da bir yere kadar
çözmez
Evet