Tam yakışıklı ve efendi birini buldum derken beni başka kızla ekti. Kriterlerimi düşürüyorum yine kaba tipler çıkıyor karşıma. Sırf cinsellik istemiyorum diye kimse şans vermiyor bana. Düzgün erkeği nasıl bulabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)5 ayBen 34 yaşında bakir biriyim. Biraz güvenim kalmadığı için evlenme hevesim kalmadı. Cinsel ilişkiyi de sevdiğim biriyle hissederek yaşamak istiyorum. Siz kaç yaşındasınız?
119 Yorumla
Soran5 ay25 ama ben reelde tanışmak isterim
Cevap sahibi5 ayPeki sosyal birisi misiniz? Arkadaşlarınızla sık sık dışarı çıkar mısınız?
Soran5 ayHayır okuldayım hep
Cevap sahibi5 ayOkulda karşı cins bir çevreniz olmuyor mu?
Soran5 ayIste sınıftan birini beğendim o da ekti beni
Cevap sahibi5 ayGizliden çıksam yazar mısınız?
Soran5 ayHayir
Cevap sahibi5 ayPeki :)
Cevap sahibi5 ayKapalı mısınız?
Soran5 ayEvet
Cevap sahibi5 ayHangi alanda yüksek lisans yapıyorsunuz? Ben de üniversiteyi Ankara 'da okudum. Uzun süre geçirdim.
Soran5 ayİşletme 🙂
Cevap sahibi5 ayElbet biri çıkar sabredin. Ben de hala sabrediyorum ve cinsellikten uzak duruyorum, sevdiğimle hissederek yaşamak istiyorum. Kısmet nasip olur inşallah :) Öte yandan Ankara 'yı çok seviyorum atandım sık gelemiyorum artık ama haftaya geleceğim sokaklarında yürüyeceğim eskisi gibi :)
Soran5 ayİnşallah ya 🙂 Evlenmeden cinsellik yasamam çünkü kimseye guven olmuyor hem de günah. Geçen gün instagramda doktorun birisi ağlayarak genç kızlara tavsiye veriyordu. Kızın birisi hastalık kapmış ve çocuğu olmayabilirmis düşün. En iyisi eşinle yaşamak ama bizim gibi düşünen insan sayısı o kadar az ki.
Cevap sahibi5 ayBen aslında yüzeysel bir şey yaşayabilirim evlenmeden ama gerçekten sevdiğim biriyle hissederek yaşamak istiyorum. Doyasıya kokusunu içime çekerek öpmek istiyorum :) Muhtemelen evleneceğimiz kişiler pek masum olmayacak gibi geliyor.
Soran5 ayEvet ben de öperim vs ama cinsellik nikahtan sonrasına kalsın. Hiç kimse masum değil. Hepimiz kusurluyuz elbette.
Cevap sahibi5 aySiz hiç bir şey yaşamadınız değil mi?
Soran5 ayEvet yasamadim
Cevap sahibi5 aySizinle konuşmak isterdim :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)5 ayBende biri için çok uğraştım zaman istedi zaman dedim sonra da sen kürtsün kürtleri sevmiyorum dedi engelledi gitti gerçekten düzgünce yaklaşmıştım yani biri olsun yakında yurt dışına gidecem sadece bir sevdiğim olsun istiyorum
14 Yorumla
Soran5 ayMadem sevmiyormus neden ilişkiye başlamış o zaman? Her iki cinste de kötü insanlar çok ya
Cevap sahibi5 ayYani takmıyorum o doğruyu bulacağım eninde sonunda ben sadece evleneceğim kadını seveceğim onları kendileri ile baş başa bırakıyorum
Senin ile bu döngüyü kıralımmı ikimizinde aynı derdi var ve bunu bozamamaktan çok sıkıldım bunda ilk olalımmı
Soran5 ayBen reelde tanışmak istiyorum ama. İnşallah bulursunuz siz de doğru kişiyi
Cevap sahibi5 ayBende öyle istiyorum ama denk gelmiyor bir daha denk gelemeyebiliriz en azından ufak bir şanstan ikimize de zarar gelmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
5 ayYa beklentini düşüreceksin sekse odaklanacaksın ya da yalnızlığa devam edeceksin. 2 erkeği toplasan bir adam etmiyor.
127 Yorumla
Soran5 ayCidden öyle de evlenmeden cinsellik istemiyorum. Geçen gün gördüm instagramda doktorun biri ağlayarak kızlara tavsiyeler veriyordu. Kızın birisi cinsel hastalık kapmış. Belki de hiç çocuğu olmayacak diyordu doktor. O yüzden evlenmeden cinsellik olmaz. Böyle adam olamamis tiplerin zevki için neden günaha gireyim ki?
- 5 ay
adam ararsan bulursun ama adamlığı yakışıklılık 1.90 boy para eğitim diploma gibi şeylere endesklersen bulamadıgını sanırsın. önce gerçekten adam ne demek onu öğrenin kadınlar olarak sonra aradığınız adamı emin olur bulursunuz
Soran5 ay@Bakolemartın Ben kriterlerimi düşük tutuyorum zaten merak etme. Aşırı yakışıklı olmadığı halde şans verdiğim o kadar çok insan oldu ki.
- 5 ay
Ben sana bir şey diyeyim mi yorumlarda okudum. Sana biri sen kendini ne kadar geliştirdin gibi bir şey sormuş sen de ona Ankara 'da iyi bir üniversitede yüksek lisans kazandım diyorsun. Erkeklerle iyi bir ilişki için (detay kısmında bahsettiğin gibi) kendini geliştirmene gerek yok. Ben de Türk dili ve edebiyatı bölümünden mezunu. Kültür okuma olarak baktığında ben de kendini geliştirmiş bir kadınım ama erkekler için senin kitap okuman, bir alanda akademik kariyer yapman falan önemli değil. Hatta bu eksi. Neden dersen? Akademik kariyer yapmış çoğu kadında kişisel gelişim diğer eğitimsiz kadınlara göre çok daha fazladır. Bu tarz kadınlar erkekleri zorlarlar. Eğitim bilgi kültür ekonomi gibi konularda zorlarlar. Bu tarz kadınlarda feminist farkındalık da fazladır ve bunları da erkeklere savunur. ERKEKLERİN DE BU İŞİNE GELMEZ. Emin ol fiziği görece biraz daha iyi olan ama kendini elleten veya seksi cinselliği birtakım şeyleri elde etmek için kullanan ve buna da zeka diyen bir kadını tercih edecek çoğu erkek. Yani erkek isterse çok zeki çok eğitimli olsun isterse hiç eğitimli olmasın aptal olsun fark etmez iki tür erkekte de hayvan beyni baskındır ve istedikleri şey şu: Memen var mı elletiyor musun 4mın var mı s. ktiriyor musun? Bunun ötesinde bir şey yok.
Soran5 ayÖyleyse yalnız kalmayı tercih ederim. Elin oğlunun zevki için kendimi ve ahiretimi yakamam.
- 5 ay
vay Allah razı olsun aşırı yakışıklı olmadığı halde şans vermişsin çok büyük lütuf gerçekten. makyaj diye bisey olmasaydı görürdüm şu havalarınızı afralarınızı taraflarınızı
- 5 ay
@Bakolemartın 190 boy da isteyeceğiz eğitim kariyer ve statü de isteyeceğiz. Tıpkı sizin 175 boy, 50 kilo, sarışın mavi gözlü, hem çok güzel yemekler yapan hem de asla onları yemeyen fit kalabilen hem dışarıda it gibi çalışıp evde hiç dırdır yapmadan yemek çamaşır bulaşık ütü yapabilecek hem de kendini ihmal etmeden hep bakımlı seksi kalacak hem eline erkek eli değmemiş hem de yatakta Nicole Aniston, Sasha Grey marifetleri sergileyecek hem de ananızın gelini olup bayramda el öpmeye gidecek karı beklemeniz gibi Türk kadını da 190 boyunda iyi eğitimli paralı statülü erkek arayacak.
Soran5 ay@Bakolemartın Makyajsız halim de gayet güzel. Görenler lise öğrencisi zannediyor. Siz kendinize bakın önce.
- 5 ay
aşırı yakışıklı biri ile kenan imirzalıoglu gibi koca ile evlenesin inşallah ne diyeyim rastgele
- 5 ay
@Bakolemartın Siz de makyaj yapın o zaman makyajla oluyorsa her şey. Elinizden alan mı var?
- 5 ay
turk kadını 1.60-65 cm boyu geçsin önce sonra arasında 1.90 boyunda erkek. benim 1.75 boyunda 1.80 boyunda kadına lafım yok. 1.76 boyum var çoğu kız kadın omzuma gelmiyor ama. sorsan 1.90 boyunda erkek arıyor hepsi bu eziklik psikolojisi
- 5 ay
@Bakolemartın Onun için 190 boyundaki erkeklerin bizi * lazım. :D :D :D Türk erkeklerin boyları 170 olduğu için Türk kadınları da uzun boylu çocuk doğuramıyor.
- 5 ay
erkekte diploma ve statü arayanlara bir bak hele hepsi lisans mezunu kpss mağduru diplomalı a101 kasiyeri ama diplomalı statü sahibi 100 bin lira maaş alan adam arıyor. arayın bakalım belki bulursunuz
Soran5 ay@Bakolemartın Ben asla 190 erkek istemedim. Saçma sapan şeyler uydurmayın. Cogu kız da boya bakmıyor. Kendi kafanızda kuruyorsunuz
- 5 ay
lazımsa al götür evine sokakta var dolu kolay gelsin
- 5 ay
bol bol çocuk yaparsın
- 5 ay
@Bakolemartın Türkiye'nin hali buysa biz ne yapalım oğlum? Ben görevimi yapmışım okumuşum eğitimimi tamamlamışım. Devlet o alana yatırım yapmıyorsa suç benim mi? Sen de oku kazan geç o vizeleri finalleri al bakalım o diplomayı da görelim.
- 5 ay
tamam bisey demiyorum asgari ücret alıp 9 saat kasiyerlik yaparak 1.60 boynuzla 1.90 boyunda paralı statulu yakışıklı erkek aramaya devam kolay gelsin. 👋
Soran5 ay@Bakolemartın Asgari aldığımızı nereden biliyorsun? 😂
- 5 ay
@Bakolemartın Sen de kız oğlan kız victorya secret mankeni bul.
- 5 ay
Adam arıyoruz diyorsunuz adamlığın altında 1.90 boy statü para bilmem ne arıyorsunuz sonra erkekler adam değil diyorsunuz. 2 dakika bam telinize basınca nasıl da dökülüyorsunuz. deyinki biz paralı diplomalı 1.90 boyunda birini bulamıyoruz bize göre adamlık budur deyin eyvallah deyim ama 2 erkekten biri adam değil derken önce sen adam mısın onu sor kendine
- 5 ay
Ben hiç demedim öyle bir şey Victoria bilmem ne falan diye onu sen uydurdun
Soran5 ay@Bakolemartın Off yeter artık uzatma ya
- 5 ay
@Bakolemartın Parasız züğürt eğitimsiz 170'lik erkek de seviyorum ayağına dövüp öldürüyor ya da aldatıp kadını sorumlu tutuyor ya da bunları yapmıyorsa bile Kendini Dan Blizeryan zannedip s. kmeye kalkıyor. Yok deyince kıçı kırık badboyluk taslıyor. Madem düt bari paralı 190 boyunda kaslı beyaz tenli kütür kütür olan eğitimli kültürlü statülü erkek s. ksin diyoruz.
- 5 ay
o zaman öyle de 2 erkekten biri adam değil dersen cevap hakkı doğar insanlara sen adamlığı para ve boya endekslemeye devam et. kendini mikilecek bir nesne olarak niteliyorsan zaten sana anlatacak söyleyecek biseyim yok. Ne düşüncen düşünce ne fikrin fikir ne sözün söz yazık. ki şu kadar şey yazdım keşke yazmasaydım
- 5 ay
yorumlarımı tek. tek kaldır söz bende sizinkileri kaldiracagim
- 5 ay
@Bakolemartın Benim nitelememe gerek yok siz, biz öyle nitelemesek de kendimizi siz öyle niteliyorsunuz öyle yaklaşıyorsunuz. Adamlık 170 boyda züğürtlükte tipsizlikte değil. Ulan profilimde fotoğrafım yok. Sadece bir tane kafamı koymuşum. Başka hiçbir şey yok profil fotoğrafımda hiçbir şekilde dekoltem yok göbeği penisinin üstüne sarkmış içine gömülmüş herif badboyluk yapmaya kalkıyor. Yine o tipine rağmen konuşmayı kabul ediyoruz böyle çıkıyor. Eğitimsiz kültürsüz hayvan gibi noktalama imla hataları yapıyor. Yine konuşuyoruz iki cümle sonra sanal sekse çekiyor sohbeti. Eğitimli yazılımcıyla da konuştum aynı. Doktorla konuştum düzgünce yazdım pe2evenk ne dese beğenirsin? 30 yaşına kadar milletin kucağında hopladın bana mı namuslusun. Bunu tıp fakültesi mezunu ve o kadar da yakışıklı olmayan söyledi. O yüzden adam gibi adfam bulacağız diye isteklerimizden kriterlerimizden taviz vermeye gerek yok. Bu kriterleri sağlayan varsa gelir yoksa defolsun gitsin.
5 ayKısmetini bekle bulur bulmazsa tek başına mutlu olmayı öğren
11 Yorumla
Soran5 ayTek başıma da mutluyum elbette
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayKızlar düzgün erkkek diyor erkekk lerduzgun kaddin. Biz niye bulamiyoruuz bende anlamadim
17 Yorumla
Soran5 ayEvet ya. Reelde birbirimize denk gelmiyoruz demek ki
- 5 ay
Benim de işten güçten bir yerde çıkar diyorum evlilikde kaçtı karşıma çıkan da
Soran5 ayUmarım buluruz ya
- 5 ay
Nerelisin peki
Soran5 ayAnkara
- 5 ay
Adana bende
- 5 ay
Ocakd aankaraya geleceğim vize icin
Bilmiyorum belki tanıdığın insanların önerdiklerini gözden geçirebilirsin
15 Yorumla
Soran5 ayKimse önermiyor
Soran5 ayEvet evet en iyisi
Soran5 ayUmarım inşallah
Gizli Üye(18-24)5 aybunlari istiyorsun iyi guzel hos da sen nasilsin bir tek senin istemenle olmuyor bu isler yani
117 Yorumla
Soran5 ayBen elimden geldigi kadar kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Dış görünüşüme dikkat ederim. Ankara 'da iyi bir okulda yüksek lisans kazandım.
Cevap sahibi5 ayduzgun insan olmak icin illa yuksek lisans meslek sahibi falan mi olmak gerekir hemen okuldan meslekten girdin olaya sonra neden bulamiyorum, gerisi cop sanki bunlar harici..
Soran5 ayHayır ben kendimi geliştiriyorum anlamında dedim onu. Doktora yapıp aptal olan insanlar da var. Neden onyargilisin bu kadar? Ne yapayım kendimi övmek için destan mi yazayım?
Cevap sahibi5 ayben kendini ov falan demedim kendin anlattin girdin bu konulara ben normal bir soru sormustum karsi tarafi kaba diye tarif edip kendine gelince yuksek lisanslar falan ama neyse..
Soran5 aySen nasılsın deyince ben de kendimi geliştiriyorum anlamında yazdım onu kısaca. Valla kriterlerimi de düşürdüm ama olmuyor. Dış görünüşe önem vermiyorum mesela ama çok yakışıklı olmayan erkekler bile kaba davranıyor bana.
Cevap sahibi5 aysende hemen her onune gelene de sans veriyorsan sirf istiyorsun diye tabi boyle her modelden gelir. Az bi bak kendince olc bic degerlendir oyle bi konusur tanisirsin yani yasini da bilmiyorum tipini de simdi o yuzden cok fazla bir sey de diyemeyecegim
Soran5 ayHerkese şans vermiyorum elbette. Gerçekten efendi dediğim erkek kazık attı. Gerçekten efendi birisi demistim
Cevap sahibi5 ayyani seninle sadece konusuyorsa ortada baska hic bir sey yoksa baskasini bulup begendiyse bunda bir sey gormuyorum ama eger ciddi niyetle bastan baslandiysa konusulduysa evlilik niyetiyle o zaman tabi cok dogru olmamis bilemem yani fazla ayrintisini bilmiyorum cok fazla yorum yapmam dogru olmaz
Soran5 ayYa şimdi sevgili değildik, bana söz vermişti ders çalışacağız diye konuştuk. Sonra başka kızla ders çalıştığını gördüm. Arkadaşlık aşka dönüşür mü diye dusunuyordum ama bu şahısla olmaz.
Cevap sahibi5 ayOlmamis zaten baskasini bulacaksin artik
Soran5 ayAynen emin ol olmaması daha iyi. Yalancının birisi çıktı çünkü kendisi
Cevap sahibi5 ayne guzel iste bastan belli olmus
Soran5 ayBu kişi geçen bana oyun oynadı. Arkadaşıma bir dersten ötürü "Benim notum sisteme girilmiş. Cok düşük almışım, okulu bırakacağım" demiş. Bi girdim ki not falan yok. Arkadaşım "Benim notum da yok" dedi. Ona mesaj atmam için yapti eminim. Atmadım atmam da
Soran5 ayAcitasyon yapıyor ezik. İnsan bi dersten düşük alınca okulu bırakır mı?
Cevap sahibi5 aybirakan oluyor var oyle modeller
Soran5 ayÖyledir de not falan girilmemiş sisteme. Ne diye ortalığı ayağa kaldırıyor?
Cevap sahibi5 aybilemicem knk
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Seni ekti de belki beğenmedi seni
111 Yorumla
Soran5 ayÇirkin de değilim halbuki 25 yaşındayım ve görenler liseli zannediyor.
Soran5 ayGayet de iyi anlasiyorduk o kişiyle
Soran5 ayEvet öyleymiş, ben ona kötü bir şey yapmadım. Benimle flört ediyor zannetmistim ama o öyle zannettiğim gibi iyi birisi çıkmadi
Soran5 ayİstediği kadar inkar etsin wp mesajları duruyor
Soran5 ayİki hafta oldu daha iyiyim. Ocakta yeni dönem başlayacak. Ben de onu umursamayacagim artık. En güzel ceza bu. İnsan sevdiğine kızar. Ama ben artık kızmıyorum bile.
Soran5 ayYok yok daha iyiyim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsellik olmayan ilişki tuzsuz yemek gibidir
11 Yorumla
Soran5 ayEvlenmeden yapmam
5 ayErkek bulursun ama bence adam ara
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
5 ayBu sitede çok var halbuki.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 aydüzgün erkek şikici olur senin gibi kezbanla uğraşmaz.
01 Yorumla
Soran5 ayDefol
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bakir olur mu
12 Yorumla
Soran5 ayEvet
Gizli Üye(18-24)2 ayCinsellik yoksa sevgili olmak vakit kaybıdır
07 Yorumla
Soran2 ayEvlenmeden önce istemiyorum
Cevap sahibi2 ayÇoğu kız için bu sorun değil ama neden seni seçsinler onlar varken?
Soran2 aySeverlerse seçerler. Hem güzelim hem de basariliyim
Cevap sahibi2 ayNe konuda başarılısın?
Soran2 aySanane?
Cevap sahibi2 ayKudur ağla ahahaha veren varken sevene bakmayız
Soran2 ayHe he tabi tabi gououguogoug
- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
5 ayAramaya devam et
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kardeş kardeş dolaşmak biyere kadar
00 Yorumla
2 ayöylesi varmıymış
10 Yorumla
5 ayBulursun
10 Yorumla
5 aySal gitsin
10 Yorumla
5 ayZor bu devirde
11 Yorumla
5 ayBurdami yani
113 Yorumla
Soran5 ayYok reelde