Bakıyorum benim yaşımdakilerin hepsi evleniyor. Bana denk gelen kişilerse sadece cinsellik düşünen tuhaf kişiler. Kendimi hiçbirine uygun göremiyorum. Karakterli ciddi düşünen bir erkek bulmak bu kadar zor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok kolayda onların büyük bir çoğunluğu hayata küskün bir gelecek beklentisi yok hayat onlar için değersiz.
Eğer ben iyi bir doktorum derseniz o insanları görüp adım atarsanız mutluluğu yakalama şansınız yüksek.
Zaten sevgi dışında laf başka yerlere gidiyorsa o limanda da çok durmamak gerekir.
Laflar illa ki başka konulara gider ama karşılıklı güven saygı sevgi oluşunca...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet zor.. Çünkü gerçekten insanlar artık karakterine kişiliğine yatırım yapmaktan çok cebine keyfine yatırım yapıyor.. Arkadaşlık dostluk kardeşlik 2. 3. Belki de son sıralarda ne yazık ki.. ama illa ki denk biri çıkacaktır.. zamanını bekliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılTabii ki mümkün. Sen sadece biraz şanssız olmuşsun.
10 Yorumla
+1 yılBen de arıyorum bulamıyorum arayınca çıkmıyor demekki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bakan bir kıza denk gelsem valla hepsi iyi çocuk diyor ama sadece kanka bakış açısıyla
10 Yorumla
+1 yılKötülere denk gelmişsin hep denek ki
10 Yorumla
+1 yılCinsellige karsimisin
08 Yorumla
Soran+1 yılKarşı değilim ama ilk tanişmalarda da konuşulmaz
- +1 yıl
Peki yasin kac
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Kisa sureli yasamadinmi hic
- +1 yıl
Senin sanirim libidon dusuk
- +1 yıl
Sustun
Soran+1 yılKonuşasım gelmedi seninle
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılSen nasıl bi model bakiyon
00 Yorumla
+1 yılYa basip diyip denemeye devam edersen ulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibi erkeklerde düzgün kız arıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynen bende senin gibi dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadanda olmuyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki sen öyle birini hakediyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılHakediyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılSen öyle biri misin
Soran+1 yılEvet. Öyle olmasam öyle birini istemem
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın bazı insanlar hiç haketmedikleri halde böyle insanları istiyorlar sizi de onlardan sandım tekrar kusura bakmayın
+1 yılÇoook zor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence onların nesli tükendi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılParayı dert etmezsen çok
012 Yorumla- +1 yıl
Hiç de çok değil. Ben niye göremiyorum? 😅
Cevap sahibi+1 yılÇünkü gizliyim
- +1 yıl
🙂
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ki karakterin ne kadar düzgün olursa olsun paran yoksa hiçsin
- +1 yıl
Elbette ki hiç değilsin. Her kız zaten zengin arayisinda değil.
Cevap sahibi+1 yılHayat parasız yaşanmıyor ama. Ben sevdiğim kadına en azından özel günlerde hediyeler alamazsam güzel yerlerde yemeğe çıkaramazsam onu mutlu edemezsem kendime ait evim arabam yoksa evliliği nasıl göze alabilirim? Çocuk olayına daha hiç girmedim bile. Aşk Sevgi karın doyurmuyor paran yoksa kimsenin hayatını aşk sevgi bahanesiyle bu girdaba sokamazsın bencillik bu. Yalnız yaşayıp yalnız ölmek en iyisi.
- +1 yıl
0 parayla su bile alinmiyor zaten. Ondan bahsetmiyorum.. Ama sonucta calisan erkegin cebinde az cok para olur. Belki zengin olmazsin ve boğaz manzarali lokantaya goturemezsin ama arada cigkofteciye goturebilirsin. Belki pandora alamayabilirsin ama reglken favori cikolatasini alabilirsin. Belki araban yoktur ama bulusma gec saatte bittiyse onu metroyla eve birakabilirsin (yaninda gelerek)
Yani acikcasi ben seven erkek sevgisini zengin olmadan da gosterir diye dusunuyorum. Usudugunde ceketini uzatmak, akrostis siir yazmak, elini alip opmek gibi seyler zaten 5 kurus bile gerektirmiyor.
Cevap sahibi+1 yılHaksızsın diyemem kesinlikle ama sence bunlar gerçekten evli olan kişilerin yapacağı şeyler gibi mi duruyor? Bu dediklerin paran yokken flört ve sevgililik döneminde yapılabilecek şeyler. Benim kendi geleceğimden umudum yokken sevdiğim kadını nasıl bu hayata sürükleyebilirim? Belki başkasıyla benden daha mutlu olur sırf onu istiyorum diye onun mutluluğunu görmezden gelemem. Bakma şimdi benim böyle söylediğime çalışmıyor çabalamıyor değilim tabi ki ama hayat bu, hiçbir çabamın karşılık bulacağının garantisi yok ve bende kimsenin hayatıyla geleceğiyle kumar oynayamam.
- +1 yıl
Olur mu öyle şey güzel anonim? Bak cabalayan, dinleyen, anlayan ve daha hayatina bile almadigin kadinin hayatini dusunen bir adamsin. Sence senin gibisi hak etmiyor mu guzellikleri? Elbette hak ediyor. Umarim sen de hak ettigini bulursun. Ekonomi cok kotu ve her sey cok pahali biliyorum. Ama ortalama bir maas da evi gecindirmeye yetiyor. Asgari yetmese de onun biraz ustu oldugu zaman, karsindaki seni gercekten seviyorsa bunun icin birakmaz.
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmayı hak etmek mutlu olunabileceği anlamına gelmez. Kaldı ki bu dünyada kimsenin hak ettiği hayatı yaşadığını da düşünmüyorum. Eğer olurda bir gün çabalarımın karşılığını alıp hedeflediğim yerlere gelebilirsem aşkı sevgiyi evliliği anca o zaman düşünebilirim. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, umarım sende hak ettiğin gibi birini bulursun 🙏
- +1 yıl
Orası hic belli olmaz 🙂 Asıl mutlulugu senin gibi erkekler hak ediyor. InsAllah sen de er ya da gec hak ettigini alacaksin. Rica ederim, iyi bayramlar, iyi geceler 🌸
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Size de iyi bayramlar, iyi geceler 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Zordur zaten belli yaştaysan çoğu evlenmiş oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bende aynı kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvllik öncesi cinsellik nssil bskiyon
07 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz
Cevap sahibi+1 yılBebde tesettürlü musunuz
Soran+1 yılHayır degilim
Cevap sahibi+1 yılEvlilik istiyi insan bebde yaş oldu 27
Soran+1 yılAynen. 26 ben de
Cevap sahibi+1 yılArtık cinsellik bile bünye istiyor ya sevilmek isterseniz özelden konuşalım aynı durumdayız
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsunuz ben iktisad okudum
Öğretmenmisin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılO nerden çıktı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem