Kadını beğenmiyorlarsa yine de onla cinsellik yaşamak isterler mi? Kadını çirkin görüyorlarsa onu yatağa atmaya çalışırlar mı? Yoksa erkeklere nefes alsın yeter mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Evet, olabilir. Erkeklerin arzu duyması her zaman “beğenmek” ile aynı yerden doğmaz. Bazen arzu tamamen fiziksel bir dürtüdür; anlıktır, yüzeyseldir ve duygusal bir bağ içermez. O kadını hayatına almak, değer vermek ya da gerçekten istemek anlamına gelmez. Sadece bedensel bir çekim ya da o anki boşluk hissinin yansıması olabilir.
Ama beğenmek başka bir şeydir. Beğenmekte merak vardır, saygı vardır, tanıma isteği vardır. Arzu geçici olabilir; beğeni kalıcı iz bırakır. Bu yüzden bir erkek bir kadını arzulayabilir ama onu seçmeyebilir. Asıl önemli olan, arzunun değil, seçilmenin ne anlama geldiğidir. Çünkü gerçek bağ, bedenle değil; niyetle kurulur.31 Yorumla
Soran5 ayÇok çok çok doğru tespitler
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Kısa ve net söyleyeyim: Bazı erkekler için beğeniyle arzu aynı şey değildir. Erkeklerin bir kısmı duygusal ya da estetik olarak beğenmediği bir kadınla da cinsellik yaşayabilir. Bu genelde arzudan çok fırsat, ego, güç gösterisi ya da yalnızlıkla ilgilidir. Yani “nefes alsın yeter” denilen tipler vardır ama bu tüm erkekler için geçerli değildir. Beğenmediği halde cinsellik isteyen erkek, çoğu zaman kadını bir “deneyim” ya da “rahatlama aracı” gibi görür; bağ kurmak, değer vermek ya da ciddiyet başka bir yerde durur. Bu da kadının çekici olmadığı anlamına gelmez, erkeğin cinselliği ayırma biçimiyle ilgilidir. Sağlıklı erkeklerde ise arzu, saygı ve beğeni birlikte gider. O yüzden önemli olan “erkekler böyle mi” sorusu değil, “ben nasıl bir ilişki dinamiğinde olmak istiyorum” sorusu.
23 Yorumla- 5 ay
Çok kısa olms
- 5 ay
Dkkdkslls ama doğru diyen erkekler begendikelriyle arzulaeı farklı oluyo
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 5 ayBence arzulamak başka bir olay, erkekler beğendiği her kadınla yatabilir mi? Evet. Her kadını arzular mı, hayır. Arzulamak yoğun bir şekilde istemek ya hani.. o yoğunluğu her kadına karşı yaşadıklarına inanmıyorum.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
5 ayEskiden yabancı p*rno film izlemiştim hapishanede geçiyordu kadin gardiyan çok çirkindi ama erkek mahkumları demirlere bağlayıp zorla sert işkence ederek ilişkiye giriyordu. Kadının göğüsleri, kalçası , vajina dudakları dolgundu yani oldukça çekiciydi böyle gardiyan polis kadınla zorla ilişkiye sokulmak isterdim ne kadar çirkin olsada.. Yine eskiden icq'da chatle sabaha kadar yazışıp görüştüğüm kimse de benzer şekildeydi ve hayal kırıklığına uğramıştım. Yarım saat sonra ayrıldım sonra cinsel şeyler yazdım telefon etti açmadım birkaç mesaj daha yazdım cinsel içerikli kendisi ise polise vereceğini söyledi devam edersem. Bende bıraktım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
90Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayNefes alsın yeter mantığında yaşayanların olduğu bir gezegendeyiz maalesef, o yüzden arzularlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 5 ayBen arzulamam ben duygusal bağlarımın olmadığı bir kadını arzulamam zaten.
10 Yorumla İnsanlar beğenmiyorum dediği kişilerin yüzde doksanını falan beğenir. Ama kendini bilmem ne kriterinde birini beğeniyor olarak göstermek istemezler gerek kendilerine gerek bahsettikleri kişilere. Karşı cinsten hoşlanmak için çok sebebe ihtiyacımız yok özümüzde, sadece kendi değerimizi buradan ölçmeyi öğrendiğimiz için öyleymiş gibi davranıyoruz. Beğeni kuvvetli bir duygu değildir, her zaman yatağa götürmez. Beğenmemek de çok önemli bir düzeyde yaşanmaz, yataktan uzaklaştırmaya yetmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ayErkekler açısından güzellik ile seksi gelme genel olarak farklı kavramlardır. Zaten bşr bayan olarak da farkettiğin olmuştur. Çirkinlerde daha seksi, daha alımlı çokca çıkar. Düşünebilir ya da düşünmüyordur, kadın yanaşır hayır demez, istisnalar hariç. Zaten libido çok yükseldiyse alakadız kadınlara bile bakar hale gelebiliyorlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
5 ayHayır seks için kadını zorlayıp yola getiriyorsak o kadını arzuluyoruz ama amaç kullanıp atmak olavilşr çoğu zaman bunun bilincinde olmak lazım onun dışımda yoklukta gider dediğimiz kadınlar için biz uğraşmayoz kadın erkeğe adım atarsa erkekte yokluktadır kıza uyum sağlar kızın istediğini erkek vermiş olur onunla seksi o şekilde yaşar
00 Yorumla Bence illaki bir yerini beğenmiştir beğenmezse arzulamazlar herhalde.
60 Yorumla
2 ayerkekler çekici bulmadığı kadınla arkadaş bile olmazlar. çekici derken illa güzellik değildir cezbeden hal hareket tavır hatta ses koku bile onlar için çekici olabilecek bir şey..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayKişiden kişiye göre değişir. Eğer bir erkek vervekten arzuluyor ise onunla yemeğe çıkar sinemaya gider vs vs. Nefes alsın yeter mantığındaki kişi direk yatağa atmaya çalışır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 ayaslında normal şartlarda arzulamazlar ama ereksiyon öyle bir şeydir ki.. beyindeki kan oraya gider.. ve düşünemez olur erkek.. o zaman işte kim olsa arzularlar..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir her malın alıcısı vardır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Erkekler beğenmediği kadını değil istediği kadını arzular.
bu kadınlar içinde geçerli erkekler içinde.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayerkek arzulamaz ama sevişir , fakat bu onu çapkın ya da sorumsuz yapmaz , keşke o dürtüye müdehale edebilsek ama maalesef sonuç bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nefes alsın yeter olmaz muhtemelen bakımlı ve temizse arzulanır birazda dişil enerji şarttt.. yaş doğruysa olgunlara zaten bitirilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Senin yaş kaç kadın. Eğer yaşın küçükse bir şey demem. Ergenler ve yokluktakiler öyle yapar. Şu güzellik olayını bir türkü anlayamadiniz
00 Yorumla
5 ayNefis kabarmışsa güzl çirkin ayırt etmez bence bak bu cvp yüzünden linç yemem umarım ;))
10 Yorumla
5 ayNefes almalarını isteyen bi toplumamı soruyorsun bu soruyu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayDamacına ve hayvanları affetmeyen kadını mı affeder. Sadece birinde iş olur biter diğerinde sevgiyle yapar
23 Yorumla- 5 ay
acınası bir durum ama yorumun kahkaha attırdı belki bu daha da vahim klsdhgfklhsdglkhsdg
Cevap sahibi5 ayAğlanacak hele ancak gülünür
- 5 ay
maalesef
Şeyimin de bir gururu var dense de açık elmas madeni bulundu mu itinayla degerlendirilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. nefes alsın yeter diye bir mevzuu yok erkekler dalgasına diyor onu takmayın
00 YorumlaSadece yüz değil kalbi güzel merhametli olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayYani şöyle hormon olarak yoğun bi dönemdeyse bence beğenmeden de arzular
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu o an ki isteğe bağlı eğer beğenmesek bile karşımızdaki çok istekliyse isteriz
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. hiç beğenmiyorsa tabiki istemez. beğendiği şeyler varsa , amiyane tabirle kurtarıyorsa arzular tabi
00 Yorumlanefes alsın yeter durumu bir safsata. çoğu için en azından.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayYaşarlar bazen belli bir dönemlerde boşalmaları gerekir, Onun için sevgi değil anlık boşalmak önemlidir.
Ben karşıyım tabi.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. duruma göre değişir :D çok yokluktaysa nefes alsın felsefesi devreye girer :D
00 Yorumla
5 ayBiraz garip ama cinsel arzu ve aşk ayrı şeyler neden olmasın ama tabi beş erkeğin bakış açısını bilmiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayTip olarak ilgimi çekmeyen kadınlarla çok ilişki yaşadım o an moduma bağlı bu olay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aynefes alsın yeter ama oda eerkeğin karakterine veya yakısıklıgılına göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayFark etmiyor onlara nefes alsın canlı olsun yatağa atsınlar yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÖlülerde sanıyor ki, diriler her gün helva yiyor 🤣
00 YorumlaEğer libido su beyni etkiliyorsa bi tık güzel görür ve üstüne de yüze çok bakmaz keyfini yapar bitirir
00 Yorumla
5 ayErkeğine göre değişir ama genelde nefes alsın yeter mantığı hakimdir güzelliğe falan bakmazlar. Kadınlar bu yüzden sık sık aldatılır zaten.
00 Yorumla
4 ayHayır arzulamazlar ama beğenmeseler bile cinsellik için birlikte olurlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayHayır aşkım şöyle düşün bizde beğenmediğimiz erkeği arzulamayız ki
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı.
5 ayKsiiden kişiye değişir bu ben beğenmediğim. kadinla olmam
00 Yorumla Kafasına çöp torbası geçirir
30 YorumlaÇirkin fantezisi vardır belki sksjsh
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Arzulamaz bence.
20 Yorumla
5 ayKesekağıdı konuşmasını hiç duymadın mı
20 Yorumla
5 ayNefes alsın yeter diyen bir varlık düşün sence
20 Yorumla
5 ayZevk için herşeyi yaparlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
5 ayNefes alsın ya da almasına gerek bile yoktur.
10 Yorumla
3 ayOlabilir arzulayan bilmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olabilie açlık durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayOnlar erkek kanka her bok beklenir geç olgunlaşıyorlar zaten
00 Yorumla
3 ayerkekler kadın göre arzuluyor
00 Yorumla
5 ayYok. Arzulamaz, normal olanlar için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı.
5 ayAbaza ise damacana bile yeter
00 Yorumla
5 ayNefes alan almayan her şeye yürüyen erkekler var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 aynefis bu bellı olmaz anlık gelısebılır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arzulayan da var arzulamayanda var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayO anki zevk için evet
00 Yorumla Olmaz ben istemiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Seks de beğenmeye gerek yok ihtiyaç hallediyorsun
00 Yorumla
5 ayEğer istediği kişiyse arzular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
5 ayVar öyleleri olmaz mı işini görme derdinde olanlar
01 Yorumla- 5 ay
@mihribann1 çoğu öyle gerçekten 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayEn azından ilgimizi çekmesi lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Begenmek ayrı seksi bulmak ayrı
00 YorumlaHımmm 🤔🤔🤔 olabilir fizik güzel se
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım