Hayvanlar çok eşlidir bilginize, herkese gönlü düşmez lakin, zaten gönlü düşmez, gönlü düşenler de azınlıktadır hayvan aleminde, kızgınlık vakitlerinde kimi görürlerse dişi olarak onlara dibi düşer duygusallık beslemez sizin düşündüğünüzün aksine, sizin söylediğiniz şeyler tabiatta sadece bazı hayvanlarda görülen durumdur (penguen, üveyik, bazı kuş türleri, deniz atları gibi )
Abartmış. Yani arzulamak farklı bir olayda mide bulantısı da demezsin buna 😅 ha dürüst bir insan birisi varsa hayatında başka kadını düşünmez arzulamaz ama bu şey değil görünce midem bulandı...😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevmediği bir kadını da arzular , tabii ki erkeğine göre değişir..
Kahpsiniz
Hayvanların bile eşi var herkese gönlü düşmüyorken insan olan erkegin uçkuru bu kadar dusukse tedavi olsun derim sevmedigini öpmek koklamal ne yaa
Katılıyorum canım bende yakışıklı kaslı birini görünce istemem çünkü sevmiyorum
Her güzele her açik giyinene azmak normal mi sizce herkesten etkileniyorlar demek ki boyleleri sokaga bile cikmamali
Hayvanlar çok eşlidir bilginize, herkese gönlü düşmez lakin, zaten gönlü düşmez, gönlü düşenler de azınlıktadır hayvan aleminde, kızgınlık vakitlerinde kimi görürlerse dişi olarak onlara dibi düşer duygusallık beslemez sizin düşündüğünüzün aksine, sizin söylediğiniz şeyler tabiatta sadece bazı hayvanlarda görülen durumdur (penguen, üveyik, bazı kuş türleri, deniz atları gibi )
Askm valla azgınlıkta çığır açmışlar o yüzden sadık kalamiyolar valla bak birini seversem hiçbir kaslı erkek dkkkati mi çekmiyor
Arzular, cinsel çekim hissetmesi yetiyor. Her erkek sevdiği kadınla birlikte olmuyor.
Sevmediği derken hoşlanmadığı itici bulduğu bir kadın anlamında mı? Erkekler duygusallik aramazlar nerdeyse tüm kadınlarla beraber olabilirler
Bence insan sevmediği birini arzulayamaz.
Değil mi ya kesinikle
Arzulamak sevmekle ilgisi yok tahrik ile var
Adam olan 2 tane et parçasına kanmaz azmaz
Cinselik bir ihtiyaç ihtiyaç olduğu içinde oluyor nasılki sen çok aç olduğunda önüne gelen her yemeği yiyebilirsen o da böyle
Ohoo siz o zaman eşinize hiç sadık kalmazsınız bu kafayla
Eşim ayrı ama bekarken bırakts gözümüz doysun da evlenince her önümüze gelene sulanmayalım
Vallahi sen nasılsan O da öyle olacak Kusura bakma o zaman evlendigin zaman ptlk misn diye sorma
Sormam
😂😂😂
Şimdi söylesene sen isteklerine hakimiyet sağlayabiliyor musun
Sevmez * seksi bulursa
He heee heeee tamam sexskolog
Haha
arzular cinsel çekicilik diye 1 şey var
Vay mq nasıl mideniz aliyo
bunun mideyle alakası yok hormonlarla alakası var
Bizde de var biz niye her önümüze gelen erkeğe azmıyoruz
bizsizin gibi çok açık giyinemiyoruz ayrıca yakışıklı ve atletik biri görünce arzularsın
Cok gördüm emin ol öyle sevgilimde oldu bomboş
senin cinsellik bataryaların dolmuş güzelim yapacak bir şey yok
Ne alaka anasını satayım bir kişi sevilir bir kişiye çekim duyulur malmisnz sizde sorun sıkıntı var zaten
duygusal çekim nasıl duygularla ilgiliyse fiziksel çekimde fizikle ilgili bunun mallıkla ne alakası var düşün biraz
Herkesi her an isteriz
İyi bok yiyonuz
Neden
Dişi köpeğe halkenin bı ırk bunlar öyle dusun
Cinsel olarak arzulayabilir
İki türlü de mümkündür ya
Benim erkek arkadaşım dedi Ben sadece sevdiğim kadını Arzularım sevmediğime midem bulanır
Abartmış. Yani arzulamak farklı bir olayda mide bulantısı da demezsin buna 😅 ha dürüst bir insan birisi varsa hayatında başka kadını düşünmez arzulamaz ama bu şey değil görünce midem bulandı...😅
Haklı adam benimde midem bulanıyor başka erkeklerden sevmiyorum çünkü
Yani tuhaf bi durum. Ben çekici görün demiyorum ama normal bir insan olduğunu benimsemek yeterli gibi
Arzu kayabilir çekici ise
arzular tabikide
O derece azgınlık
@icecell123 erkekleri iyi tanıyorsun
Sende geldin sapıklık etmeye mi
@SentzzzxX mühendislik fakültesinde okumanın avantajları diyelim
No no
İyi bi deneyim katmış sana
@SentzzzxX aynen sayelerinde erkek milletini tanıdım
Erkek milletini tanıyıp da iyi cesaret edip evlenmişsin tebrikler
@SentzzzxX yabancıyla evlendim :D
O erkek olmuyor mu yani 😂
@SentzzzxX erkek de çok farklı buradaki erkeklerden
Nereli enişte
@SentzzzxX gürcistan
İyi broo
Evet
Sevmenden olmaz
Çekim varsa evet
Arzular
Mideniz nasil aliyo
Ne alaka . Ya herkes sen gibi olmak zorunda değil ki. Bakımlı alımlı hoş biriyle neden birlikte olamaz insan?
Benim canım istemez sevmiyorum etmiyorum o aşk sevgi ateşi yok
O zaman herkese iğrenç kafasıyla bakma. Herkesin hayat görüşü yasayış tarzı vs baska
Valla iğrenç
Bana göre de sensin iğrenc o zaman
Ay host benim kde temiz bi kız mı var daha bakireyim bile
Bakire olmakla temizlik ne alaka? Çirkini öpmemişler kendini namuslu sanmış 😂m k sa lâ gı seni evde kal sen
Evet
Ne evet?
Sevmedimide