5 aySevişmek kasmaya gerek olmayan bir durum bence. Önemli olan karşı tarafa beslediğiniz istek ve duygular. Tabi ki onun da size beslediği hislerle beraber harmalanınca anlamlı ve tutkulu bir hale gelir. Birbirinizi anlayıp dinlemeniz ve birbirinizin isteklerine karşılık vermeniz de en önemli unsurlardan. Tabi ki belli dozda utangaçlık veya çekingenlik yaşanabilir ama dakikalar ilerledikçe bunun yerini ufaktan arsızlıklar alacaktır. Sadece anı yaşamaya odaklanırsanız bunları aşabilirsiniz. Kendini kaybedip tekrar bulmak da diyebiliriz seks için..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Ben rahat olamadığımda genelde zihnimin anda kalmadığını fark ediyorum. Kendimi güvende hissetmek, acele etmemek ve beklenti baskısını azaltmak çok fark ediyor. Partnerle açık iletişim de önemli. Rahatlık zamanla ve anlayışla geliyor, kendine yüklenmemek lazım.
40 Yorumla
5 ayUtanılacak bir durum yok rahat ol, ne yaparsan yap sevişmede aranızda kalıyor iki tarafta birbirini kabul ediyor. Sen rahat seviştin diye karşı taraf seni kınayacak değil ya da gözünde düşecek değilsin seni zaten sevmiş evlenmişsiniz. Cinsellik olmadan evlilik olmaz o yüzden kafana takmadan keyfini çıkarta çıkarta sevişmene bak, kocanında bundan mutlu olacağına eminim.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu haz almana engel öncesinde 1er bardak rahatlatıcı çay kahve için çay derken normal çaydan bahsetmiyorum zencefilli ya da havlicanlı yalnız bunları aktardan bulursun marketlerde yok umarım evisindir çünkü değilsen zina günah bundan dolayı da rahat olamayabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 5 ayBunu partnerinle konuşmak en iyisi partnerin vücudunu yeterince tanımıyor ise veya aranızda güvensizlik varsa bu durumlar olur.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendini rahatlatacak şeyler yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayDuş sonrası mum ışıgı ve slow bir müzik Le o anda odaklan ön sevişme önemli partnerin tepkisi öpüşü dokunuşu da etken o anda olumsuz şeyler düşünüp konuşmayın Lavanta yağı da iyi gelir bişeyler içmekte
715 Yorumla
Cevap sahibi5 ayİlkinse eşinin dokunuşu ön sevişme uzun tutması gerek tüm olay onda bitiyor
Soran5 ayAma o çok rahat ben tam tersi 15 20 gun oldu evleneli hiç olup ben bitsin demiyor Allah'tan beni rahatlamak icin her sey yapıyor
Cevap sahibi5 ayBizle erkekler bir değil konuşma bayanlarda yetişme tarzı tabular her şey etken bide yapamadık şu kadar gün oldu diye takılma dahada gerer yapamazsın kasarsan evlilik bu her şey var bunu bile bile evlendin adamda anlayışlı ise ona güven kapat gözlerini güven kontrol onda olsun sen sadece eşlik et yapabilirsin 🙏🤗
Soran5 ayBide benim icin ilk olunca boyle sorun cikti
Cevap sahibi5 ayRahat ol onun helalisin millet zevkine para için bir çok kişiyle yapıyor rahatla hep yapılan bi şey gibi gör sana vücuduna iyi gelen şeyleri bul kilit anahtar sende herkestsn eksiğin yok farkın var misal zevk veren flim lere bak seks gifler de olabilir beyin egzersiz gibi düşün ayıp olayını kafada bitir
Soran5 ayAyıp olayı hem vsr hemde yok dsha ön şevişme çok güzel ama şeyini görünce korkuyorum
Cevap sahibi5 ayOnu ilk görünce herkes korkuyor oda aynı şekilde seni incitip kırır diye korkuyor yani Korkuyu unut oraya bakma o an zevke odaklan Gerekirse iç biraz gevşe senin için renkli boyuyamazki yardımcı olmalıyıx sabırda bi yere kadar canım güven ona gevşetici jeller var o bölge için emin ol hepimiz aynıyız sonra kendimiz istiyoruz gel diye🤭😅
Soran5 ayİnş bende öyle olurum gel derim
Soran5 ayGevşetivi kayganlaştırıcı kullanıyoruz
Cevap sahibi5 ayOlur beyini ikna et ayıp değil helal kocam ve herkes yapıyor diye zevkine ayrıca seviyorsan başkasına yollamak yerine yapmalı zaman kötü inanıyorum ben yaparsın hiç birimiz için kolay değil ama ilk öyle sonrası eşinin organı sana yabancı ve korkutucu gelmicek tıpkı bizdekiler gibi sıradan bilindik bişey olucak
Soran5 ayTeşekkur ederim evet sonradan alışırım tabi
Cevap sahibi5 ayRica ederim hepimiz aynıyız ilk zamanlar yanlız değilsin hiç korkma vücudunu iyi tanı şımart okşa ve modunu düşürme özel çamaşırlar giy biraz dişilikle her şey daha kolay olucak
Soran5 ayTeşekkürler ederim
Cevap sahibi5 ayRica ederim geçicek inşallah bu günlere gül geç tatlı bir anı olarak ✨
Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Bunun için kasılmana gerek yok ne kadar rahat olursan o kadar tatmin olursun, düşüncelerini yatağına ver neler yapabileceğini düşün bunları düşünürsen rahat edersin.
Kendini rahat bırak isteğini arzunu yaşa bilmiyorum tam olarak ne konuda rahatsızsın ama kafan o yönde olmasın
00 Yorumla
5 aysevismeye gelene kadar rahatsın da iş olunca mı rahat olamiyosun
71 Yorumla
Soran5 ayKocam sonuçta yeni evliyim 15 günlük
11 güSevişme anında rahat olamamak çoğu zaman fiziksel değil, zihinsel bir şey oluyor. Kaygı, utanma ya da sürekli kendini kontrol etmeye çalışmak insanı kasabiliyor. Rahatlık biraz da güven, iletişim ve kendini yargılamamayı öğrenmekle geliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkide partnerinin ilişki performansı için önce teim ol o gereğini yapsın onun ilgi wlani yerler ve sevisme potansiyelini tespit et bundan bir şey yapmıyorum diye huzursuz olma rahat ol inle ah of çek yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayKendini ona bırakmayı dene ya da önce yavaş yavaş başlayın yapmaya alıştıkça normal şekilde yaparsınız
03 Yorumla
Soran5 ayRahat zaten
- 5 ay
Hayır ben senin için dedim
Soran5 ayAnladım şimdi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayvajinismus mu yoksa utanmanmı, bence kocan sana yakın gelmiyor , cinsellik hakkında konuşmanı tavsiye ederim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 aymekan sebebi mi? potansiyel sebepler mi? Ruhen mi? bedensel mi? bir sürü rahatsızlıklar var hangisi ki ona göre yorum yapayım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
5 ayÖncelikle rahatsızlık sebebini ya da sebeplerini belirlemen gerekli
Genel olarak fiziksel kaygılar rahatsız eder00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
5 ayOdaklanamıyorsun olsbilir hafif müzik açın daha iyi odaklanırsıj
01 Yorumla
Soran5 ayMesela hangi müzik
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
5 ayhangi yönden rahat değilsiniz.?
01 Yorumla
Soran5 ayBen kocamdan önce hiç birlikte olmadım o yuzden
5 ayPskolojık plarak bence genelde de heycanlısın, rahatlamalısın sadece heycanını bastır genel olarak
02 Yorumla
Soran5 ayKocam çok rahat ya
Soran5 ayNasıl
Gizli Üye(18-24)5 ayBunu buraya değil cinsel terapiste danismalisin. Seni en doğru o yonlendirir
31 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler ederim
3 aySevişme anında neden rahat olamıyorsunuz kendinizi kasıyor mısınız
00 Yorumla
4 ayYeni evliler için ise oluyordur Bir doktora başvurmak iyi olur
00 YorumlaTaktik vermek gerek eşin önemli birde onun rahat bir ortam yaratması gerek
00 Yorumla
5 ayNeden peki taktiksel ilerleyebilirsin önerilerim olabilir ama gizlisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayKasıyorsun o anda odaklanamıyorsun. Partnerin uğraşması gerek senin için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
5 ayBana gel öğreteyim. Anlatılmaz. Pratik yapman gerekiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
5 ayHemen çıplak olmayın zamanla soyunun belki faydası olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayNedenini öğrenmek lazım önce
Kiminle yapıyorsun00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 aySevişmeden önce biraz alkol al iyi gelir rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayVücudunu saklamak utanmak ya da aklındaki diğer buna benzer düşüncelerin tamamını bul
ve bunları neden yaptığını çözmeye çalış
ne zamandır böylesin
012 Yorumla
Soran5 ayYeni evliyim 15 günlük
Cevap sahibi5 ayKaç yaşındasın
Sevişme öncesi sohbet ediyor musunuz
Hemen birlikte olmaya mı çalışıyor
Soran5 ayKocam cok rahat ben 30 o 38
Cevap sahibi5 aySen de önce psikolojik olarak rahat olmalısın
Zevk almaya odaklanman gerekiyor
Sen isteklerini söylüyor musun
Soran5 ayEvet söylüyorum da utanıyorum
Cevap sahibi5 aySonuç olarak birbirinizle vücudunuzu paylaşıyorsunuz
Daha olumlu bak
Pratik yaptıkça utangaçlığını yenebilirsin
Yardımcı olurum
Soran5 ayİns diyelim ay bilmiyorum
Cevap sahibi5 ayUtandığın cümleleri yalnızken ayna karşısında kendine söyle
Soran5 aySöylerim tabi
Cevap sahibi5 ayO zaman utanman azalacaktır
Soran5 ayİnş
Cevap sahibi5 ayPratik yaptın mı ne durumdasın
Gizli Üye(30-35)3 ayElinle mastürbasyon yap. Hatta egzersiz var jinekologlar önerir. Vanismus isteksizlik gibi şeylere iyi gelir YouTube yaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAkışına bırak farklı pozisyonlar dene kendin için ne kadar zorlaşırsan o kadar kasılırsın ve acır canın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayoral yapıyorsa kendını ona bırak rahatca gırer zaten
03 Yorumla
Cevap sahibi5 aybızımde 1 hafta oldu evlenelı
Soran5 ayBenimde öyle
Cevap sahibi5 ayne oyle senın
5 aySevişmeleriniz planlı başlamasın. Öncesinde evin içinde herhangi bir yerde öpüşme, elleşme vb. olmalı. Direkt yatakta sevişmeye başlayınca kasıntı oluyor senin için, muhtemelen bu nedenle rahat edemiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBizde 2 ay oldu eşim çok utanıyordu ama zamanla çözdük
012 Yorumla
Soran5 ayBende o konuda muzdaripim
Cevap sahibi5 ayDilerseniz yönlendirmek isterim bu konuda
Cevap sahibi5 ayTabi istersen
Soran5 ayNasıl
Soran5 ayA ile mi başlayan
Cevap sahibi5 ayB ile başlayan
Cevap sahibi5 ayBs ile
Soran5 ayİki kişi var
Cevap sahibi5 ayŞimdi
Cevap sahibi5 ayBekliyorum
Soran5 ayBaktım
Cevap sahibi5 ayTamam bende
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
5 ayKendini neden serbest bırakamadığını bulmak gerekli
00 Yorumla
5 aySen film seyretmedin mi, ondan düşün işte
53 Yorumla- 5 ay
Boynuz olmasın sonra
Soran5 ayNe film
- 5 ay
Anladın sen onu
5 ayKasarsan Orgazm da olamazsın. İyi bir ön sevilme sürecin olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
5 ayRahat olduğun pozisyona geç
61 Yorumla Türkiye’de bu çok fazla oluyor genel olarak herkesin kafasında bir şey oluyor yurt dışında böyle bir sıkkntı yok millet sokakta yapıyor resmen
00 YorumlaRahat ol çünkü rahatladıkça açılırsın
41 Yorumla- 5 ay
Yaş 19 ama bilginde iyiymiş
önsevişmeyi uzun tutmalı ve sevdiğin zevk aldığın pozisyonlarda hazza odaklanmalısın
00 Yorumla
4 ayrahat olamamaktan kasıt ne ki , yanş kasılmamı utanmamı, ama çözüm yine sende
00 YorumlaBence bu konuyu partneriyle konuşmalısın, yardımcı olabilir
00 YorumlaOrtam çok önemli. Bence ikinizin de ruh ve bedenen rahat olabileceği bir ortamda deneyin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı.
5 ayKendini kasma serbest bırak başka şeyler düşün zevk almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayKendini bana bıraksın yeter sonra çarşaflar yırtılır.
03 Yorumla
Soran4 ayMesela
Cevap sahibi4 ayburada söylesem hem hesap kapanır hem linç yeriz o yüzden burada olmaz dme gelenilirmisin?
Cevap sahibi4 ayOrdamısın?
Gizli Üye(25-29)5 ayOrtamı değiş belki öyle rahat edersin
52 Yorumla- 5 ay
Nere olabilir ki
Kalk deli dana gibi koş
01 Yorumla
Soran5 ayHahaha
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamanla alisir rahat olursun amasyada
06 Yorumla
Soran5 ayAmasya mı
Soran5 ayYok
Soran5 ayİst
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir iki kadeh bir şey içebilirsin alkol alıyorsan
07 Yorumla
Soran5 ayBen kocam içmiyoruz
Soran5 ayEvet
Soran5 ayEvet 15 gün
Soran5 ayİns
- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
5 ayutanıyor musun çekiniyor musun
05 Yorumla
Soran5 ayTabi yeniyiz o yuzden
- 5 ay
zevk almaya baksanız hiç böyle bir sıkıntı olmaz kendinizi kastığınız için oluyor
Soran5 ay15 gun oldu
Soran5 ayEvleneli
- 5 ay
bir birinize alışınca geçer bu durum
4 ayKendini rahat bırak gevşe
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYeniysen cok normal
93 Yorumla
Soran5 ayEvet öyle
Cevap sahibi5 ayGittikçe alışırsın merak etme ve gittikçe zevkin de artacak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayseni rahatsız eden şey nedir
00 Yorumla Neden vajinismus falan mı var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayMüzik aç başka şeylere odaklan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni gecsetwke mesaj yap
00 YorumlaGevse ya da karşındakine soyle seni rahatlatsin
00 Yorumla
4 ayHangi anlamda olamıyosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Kasma kendini, bırak kendini, bilinç altını boşalt
00 Yorumlayaşlarınız kaç çok yaş farkı var mı arada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı.
5 ayNasıl rahat olamıyosn
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü beyinde başka şeylere odaklanıyorsun
00 Yorumla
5 ayStres yapma akışına bırak
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat