Okuldayken tuvalet içinde öğretmenler yakaladı pis dayak yedim. ustune abilerimden kendi abimden de bı kere partnerim banyoda yaptık çok güzel fantezi aşırı zevk veriyor balkon da etrafı kapatarak yapmistik hatun la sınırsız her yerde yapıyorduk çok iyidi keşke ayrilmasaydik
gecenin 3.40 ında durdu otobüs dinlenme tesislerinde o saatlerce tuvaletlerde pek kimse yoktu zaten kalabalık olmayan bir tesisti ankaradan sonra çünkü otobüs izmirden sinopa gidiyordu önce içeri girdi kontrol etti kimse yoktu wp ye mesaj attı ben de girdim 20 dk da istediğini verdim rahatladı çıkarken benden önce çıkıp tekrar kontrol etti iç çamaşırını da klozete attı yeterince detaylı oldu mu
Karşı komşumuzla çok samimiyiz. Birbirimizde anahtarlarımız var. Yazlığa gittiklerinde arada girip kontrol ederiz evi bir şey var mı diye. Özellikle elektrikler kesilip geldiğinde. Bir gün kontrole girdiğimizde eşimle kendimizi yatak odalarında sevişirken bulmuştuk.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Okuldayken tuvalet içinde öğretmenler yakaladı pis dayak yedim. ustune abilerimden kendi abimden de bı kere partnerim banyoda yaptık çok güzel fantezi aşırı zevk veriyor balkon da etrafı kapatarak yapmistik hatun la sınırsız her yerde yapıyorduk çok iyidi keşke ayrilmasaydik
Beklenmedik, rahat ve anda olunan yerler daha akılda kalıyor. İlginç yapan mekân değil, hissettirdikleri oluyor.. ama sinemada olmuştu.. unutmyrm
otobüslerin durduğu sosyal tesislerin kadınlar tuvaleti
saka yapiyorsuun
yooo 25 dakika mola vardı kız arkaşım çok istedi ben de kırmadım hatta otobüse bindikten sonra sinopa kadar... ral yapmaya devam etti
zevk aldiniz miiii
sence
bilmem soruyorum
cevabı net aslında yaklaşık 250 km boyunca... ral yapmaya devam ettiğine göre
nasil kimse gormediii
gecenin 3.40 ında durdu otobüs dinlenme tesislerinde o saatlerce tuvaletlerde pek kimse yoktu zaten kalabalık olmayan bir tesisti ankaradan sonra çünkü otobüs izmirden sinopa gidiyordu önce içeri girdi kontrol etti kimse yoktu wp ye mesaj attı ben de girdim 20 dk da istediğini verdim rahatladı çıkarken benden önce çıkıp tekrar kontrol etti iç çamaşırını da klozete attı yeterince detaylı oldu mu
evet cok guzel olduuu
Ziya 250 km oral mi yapmis 😀
@Fatih2149 kıskançlıktan gebereksen oldugun yerde öl bilader 5 dakikada boşalan bir tip mi sandın bi de adımı taşıyor ezik
@Fatih2149 aynaya da bakmamış tipine bakmadan bir de yalancı diyor hadi olum işine gücüne bak
zamanında buradan birisi bu tip bir soruya kilise gibi bir şey yazmıştı diye hatırlıyorum onun yanında buradakiler hikaye.
spor salonu üniversite sinema soyunma kabini otopark deniz orman
Yaşamadım ama evlendiğim zamandan sonrası için konuşacak olursam ilerde muhtemelen banyo olur
Doğada ağaç altinda
aracta
universite alaninda
arabada ve üniversitede sınıfta herkes çıktıktan sonra
Çadır kamp yaparken açık alanda
30 mt ötede turistler vardı
Karşı komşumuzun yatak odası
ohA nasilll
Karşı komşumuzla çok samimiyiz. Birbirimizde anahtarlarımız var. Yazlığa gittiklerinde arada girip kontrol ederiz evi bir şey var mı diye. Özellikle elektrikler kesilip geldiğinde. Bir gün kontrole girdiğimizde eşimle kendimizi yatak odalarında sevişirken bulmuştuk.
Çok güzel bı durum knk
Orman camlık kuş sesleri arasında
Kamu kurumu arşiv odası
Orman ve araba
İkiside zor ve heyecanlı
Trafikte seyir halinde
Hepsini okudum en ilginçi benimki heralde
Orman. Otoban kenarında Arabada
Arabam, fazlasi gereksiz stres odaklanamazsin aw
Eşimle otel balkonu
Halk plajında denizin içinde :)
Yangın merdivenlerinde hâlâ ağlıyor musunuz