Merhaba…
Cinsel ilişki yaşadığınız en ilginç/değişik yer neresiydi?
Cinsel ilişki yaşadığınız en ilginç/değişik yer neresiydi?
Çok du ama en son sarıyer de bir plajda oldu deniz cok sığıydı ama etraf boş diye koyun yakınjnda kayaliklara yakın denizin için ilişkiye girerken denizin ne kadar alçak oldugunu o azgınlık ile hesab edemedik... ilk 15 dakka rahattı ama sonra plaj güvenliği yanımıza üşüştü pir ton ceza yedik halk içinde cinsel. iliskiye girmek yasak diye...
Selam
Cinsel ilişki değilde mastürbasyon yaptım en tuhaf yer içi boş kocaman bir ahırdı.
Böyle kocaman bir yerde normalde kendime hakim olabilen biriyim yani cinsel İstek olarak yükseldiğim zaman kontrolüm yüksek yani kendimi kontrol edebiliyordum ama o an bir şey oldu böyle sanki gözüm döndü ve yani dedim benim acilen kendimi bir yere atıp kendimi tatmin etmem gerek orası geldi ama mükemmel bir şeydi yani yakalanma korkusu filan vardı gerçekten güzel bir şeydi herkes ahırda mastürbasyon yapmalı jsjs.
#perso
Arabayla yol alırken asfalt yoldan çıkıp toprak bi yola sapıp çoban çeşmesi gibi bi çeşme başında arabanın içinde ön sevişme sonrasında ellerini arabaya dayatıp domaltıp hiç unutmam havilland diye bi kremle kıremleyip G. tten girmiştim bağırta vede inlete inlete S. kmiştim çok iyi bi anı olmuştu.
Liseye gıdıyordum kocası başka ulkede calışan genc gelin kıracımz vardı beni ayartı kaynası yan odada yataşalaken biz diğer odada bağırta bağrta kaynası kimle kunuşuyon yanıma gelin konuşun derdi iş bitince naptınki okdar terledın dermiş gelıne 😏🙂🙂
Cevap
86Cevap
Apartmanların alt katında elektrik şalterlerinin olduğu karanlık ıssız odaa
Elektrik çarpsa ne ypcktn
Baya kendinden gcmssn
23 yaşındaydım bir alışveriş merkezinin asansörün de yabancı bir bayan vardı öptü beni kadın herhalde 40 falandı ozaman asansör de stop dugmesi vardı orda oldu inince güvenlik bizi bekliyordu asansörde kamera varmis
Otobüs sanırım en ilginç olani
Otobüste nasil yapdin kiz😂
Dirrriit bakiyeniz yetersiz 😀😀😀
Ev arkadaşımın yanında yaptık sarhoşken ayılınca söylediklerinden çok utanç duyuyorum
Kesin utandin
@Zaliminoglu7221 ayılınca yaptıklarımdan utandım
Sanmam
Ne söyledi kanka
kızmı erkekmi
Ev dışında seks yaptığım bir yer yok
Çok var ya..
Ormanda,
Birinin bahçesinde,
İş merkezi tuvaletinde,
Arabada (en zoru bence bu :)
Merdiven boşluğunda
Anası babası yatarken kapıdan gizlice girmişliğim var..
Var oğlu var
Bizim ev haricinde olmadı ama arkadaşlarda kaldığımızda yatak gicirdiyordu anlamışlardır utandım biraz
1. Gezi yolunda insanlar dolaşırken, hemen kafalarını uzatıp görebilecekleri yer.
2. Sokakta iki araba arasında (akşam 22 civarı)
yakalanma riski çok zevkli
Kamp da çadır da orman da açım hava da sokak da araba da plajda denizde giyinme kabinin de var daha baya yer ya
En ilginç yerim İzmir İnciraltinda gece yarısi bir hatunla ağaçların arasında sevişmek olmuştu💘🔥😉
Mesire alanıydı. Hafta içi kimsecikler de yoktu ama hain bekçi bizi takip etmişti ve iş üstünde yakalamıştı bizi🤦 Yarım kaldı tabi ki de😒😒😒
Denizin içinde ☺️ Onun dışında orman da baya ilginçti..
Milyarlarca yıldızın bir gölü aydıntlattığı, çevrede kimsenin olmadığı bir karadeniz yaylasında çadırın yanında kamp ateşinin başında açık havada kurduğum şişme yatakta yaşadım
Çok var aslında
Çünkü yakalanma hissini severim
Taşfırının tepesindeki baca çıkısının orda, taş fırının üzeinde
Mağaza kabini çok heyecanlıydı. Jakuzi de değişikti balkonda açık havada eğlenceliydi
Tarlada mısırların aradında yapmış daha neler neler
Daha yaşamadım. Ama yaşamak istediğim birçok yer var. Umarım bir gün doya doya diyelim.
Istanbukda adam arabayi kullanirken bende arka koltukta karisini hoplattim. Bundan en buyuk zevki de kocasi aldi.
Boğaza nazır bir yalının terası... Herkese nasip olmaz diye düşünüyorum 😊
Ormanda çalıların arasında. Hayvan gibi sevişiyorduk. Özledim o günleri.
evlenince o fantezide kalıykr sadecw
babası yukarıda horlarken ve çocuğu yan odada uyurken ben pompalıyodum
almancıydı kendisi
Deniz kıyısında tekneden sahile yuzmustuk. Millet gordumu farketti mi hala merak ederim
Doktor ofisi... Birlikte olduğum kişi doktor veya hemsire de değil
Araba diyeyim diğerlerini söylersem rezil olurum 😄
Ama merak etmedik değil ☺️
@cesaretyadadogruluk merak iyidir😊
Yok yaa,, hiç iyi değil, giderilmeyince helede☺️
Benim ki tuvallete oldu valla değişikti ama çok güzeldi yaa bi daha olsa bi daha yaparım
Araç kullanıyorken nişanlım arka koltukta annesi yanımda oturuyordu elimi uzatıp nişanlımın bacak arasını okşadım çaktırmadan
Arabada ama isin ilginç yanı, etrafta bir suru inek vardi😀😀😀
DeFacto kabini uzun süre birbirimizi görmemiştik geceyi bekleyemedik 😅😅
Sinemada yalatmak diyeyim :) araba vs oldu işte daha ilginci şimdilik yok
Araba deniz havuz doğa WC
heryerde eesen
Spor salonu
Apartman yangın merdiveni. Türkiye değil..
henuz o deneyime erisemedim
Öyle bir yer olmadı henüz.
Orman araba, diğerleride bende kalsın 😁
Mağazada soyunma kabini
Klişe olacak belki ama araba ve kırsal alan :)
Merhaba...
Yaşamadım 🤗
Araba, orman, otel havuzu
Arac aarka koltuk ve duss kabini
Öyle ilginç bi yerde yaşamadım
Etrafta bir sürü insan varken denizin içinde
@burcu521 oglen saatlerinde
Anlatamam, çok komik idi..
Araba ve hastane
hastane nersi
Kaldığım oda da
Hasta miydin hemşire mi :)
Hastaydım
O zaman iyilesmitin sen :) kapi kilitli mi idi
Eşimle
Ayakta mi yatakta mi yaptiniz
Bar tuvaleti
Araba klasik
Arka koltul mu on mu
Arabanın arka koltuğu sanırım
Dar moydi genis mi
uludağda karın üzerinde
konserde insanların ortasında yapmıştık :D
Otelin havuzunda ve denizde
Kızın amcasinin evi ve amcasi evdeyken
@seyda028 ustelik bu kisi halamin oglunun kiziydi. Amcasi dedigim de benim diger halamin ogluydu
@seyda028 aynen oyle ne yazik ki alkol işte
@seyda028 yine de guzel aksiyonlardı ama
Tiyatro salonunda yapmıştık 😂
Hastanede dializ ünitesinde 😂
Sinema otopark ve avm tuvaleti
Arabada idi bi de sinema
Beraber olacağım kadının karşı komşusunun evi
samanlık
Çadır
Defacto kabini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?