Karaktere göre değişir bu cinsiyet önemli değil. kadın da erkek de iradeli olabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 gü
Erkekler soğudu zaman aylarca yüzüne bakmayabilir. Bunu sitedeki Bazı kadınların yok kocam neden yatak odasında ilgilenmiyor, neden isteksiz, neden arkasını dönüp yarıyor sorularından anlayabilirsiniz. Kadınlar Daha az sıklıkla ister ama düzenli aralıklarla ister. Erkekse mutlaka belli aralıklarla soğuma dönemine girer ve bu kimisinde bu bir kaç ay sürer. Mastürbasyon içinde aynı şey geçerli bir kaç ay sürmez belki ama sırf yapıyor olmak için yapar haz vs yoktur.
2
5 Yorumla
Cevap sahibi
1 gü
Bu otomatik düzeltmenin Ben ta. Kendi yazdığımı okumak bazen zor geliyor. Yazım hataları için kusura bakmayın.
10 sene önce sorulsa kadınlar derdim. Yeni nesile baktığımız zaman kadınların daha kötü olduğunu görebiliyoruz aslında, kadınların erkeklerden farkı seçme şansı olmaları, kadınların önünde bir katalog var ve o katalogtan seçim yapıp kimsenin ruhu duymadan amacına ulaşıyor.
Kadınlar tabiki de bu konuda iradeli erkek yoktur zaten kadınlar önceden plan yapıyor sercan eğer yemin ederim o kızlardan birine yazmışsa ya da o onlara yazmışsa ve karşılık vermişse ya da geçmişte ilişkisi olmuşsa asla asla asla onla evlenemm ya neden ben kendim gibi bi insnala evlenemiyprum
Kadınlar daha iradeli ya yani erkek abi erkek tramvayı da bile boşaldı Ama kadın öyle değildir ya ben hani kadın da Azgınlık diye bir şey yoktur kadında istek de yoktur açık konuşayım ya kadın şey diyor hani duygusuz gibi davranır ama çok İçin İçin Yanar
Kadınlar daha iradeli. Erkekler her zaman ister, asla dayanamaz. Küçük nir sinyal bizi coşturur. Yoksa tek ben mi öyleyim, yok yok tüm erkekler aynı galiba… 🫢🤗😄🤪
irade cinsiyet degil karakter meselesi istek herkesde var kontrol guclu olanda bahane ureten zayif net duran kazanir top kimsede degil durus belirler 😌🔥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Karaktere göre değişir bu cinsiyet önemli değil. kadın da erkek de iradeli olabilir.
Erkekler soğudu zaman aylarca yüzüne bakmayabilir. Bunu sitedeki Bazı kadınların yok kocam neden yatak odasında ilgilenmiyor, neden isteksiz, neden arkasını dönüp yarıyor sorularından anlayabilirsiniz. Kadınlar Daha az sıklıkla ister ama düzenli aralıklarla ister. Erkekse mutlaka belli aralıklarla soğuma dönemine girer ve bu kimisinde bu bir kaç ay sürer. Mastürbasyon içinde aynı şey geçerli bir kaç ay sürmez belki ama sırf yapıyor olmak için yapar haz vs yoktur.
Bu otomatik düzeltmenin Ben ta. Kendi yazdığımı okumak bazen zor geliyor. Yazım hataları için kusura bakmayın.
Yazım hatası göremedim
Erkekler soğudu (soğuduğu), arkasını dönüp yarıyor (yatıyor). Doğru olan parantez içindekiler.
Anladım
Aynen, otomatik düzeltme sıkıntı çoğu zaman. Ancak geriye dönüp baktığımızda, hataları görüp düzeltebiliriz ☺️ 💐
Kadınlar daha iradeli bu konuda Tebrikler guzellik🌺
Teşekkür ederim canım benim ❤️
10 sene önce sorulsa kadınlar derdim. Yeni nesile baktığımız zaman kadınların daha kötü olduğunu görebiliyoruz aslında, kadınların erkeklerden farkı seçme şansı olmaları, kadınların önünde bir katalog var ve o katalogtan seçim yapıp kimsenin ruhu duymadan amacına ulaşıyor.
Bir sürü etken var ama neyse kadınlar diyelim
💪💪
🙄🙄
Kadınlar tabiki de bu konuda iradeli erkek yoktur zaten kadınlar önceden plan yapıyor sercan eğer yemin ederim o kızlardan birine yazmışsa ya da o onlara yazmışsa ve karşılık vermişse ya da geçmişte ilişkisi olmuşsa asla asla asla onla evlenemm ya neden ben kendim gibi bi insnala evlenemiyprum
Kadınlar daha iradeli ya yani erkek abi erkek tramvayı da bile boşaldı Ama kadın öyle değildir ya ben hani kadın da Azgınlık diye bir şey yoktur kadında istek de yoktur açık konuşayım ya kadın şey diyor hani duygusuz gibi davranır ama çok İçin İçin Yanar
Bence bunun cinsiyeti yok ateşle barutun yan yana gelmesi yeterli
Kadınların daha iradeli olduğunu düşünüyorum, "Karakter önemli" diyerek inandırıcılığı düşük, manipülatif bir cümleyle yorum yapmaya gerek yok
Cinsiyet belirlemez karakter ve irade yeteneği belirler.
Bu cinsiyete bağlı bir şey değil. Karakter ile alakalı. Her iki taraf için de kötü örnekler sunabilirim 🙃
Diğerlerini bilmem de ben sınırlarım gereği gayet iradeli biriyim ki kimseyle bir işim olmadı bugüne kadar
Ben kendime sonsuz güveniyorum o konuda. Tamam her konuda iradeli değilim ama bu konuda tavizim yoktur
İşler tamamen karşındaki kişinin marifetine göre değişir ya dhdhddh
Erkeklere king kong bile yetişemez shfjd
😂😂
Kadınlar canım . Tebrik ederim seni🌸💕
Teşekkür ederim canım 💖
Rica ederim💕💕
💖🌸
Kadınlar daha iradeli. Erkekler her zaman ister, asla dayanamaz. Küçük nir sinyal bizi coşturur. Yoksa tek ben mi öyleyim, yok yok tüm erkekler aynı galiba… 🫢🤗😄🤪
irade cinsiyet degil karakter meselesi
istek herkesde var
kontrol guclu olanda
bahane ureten zayif
net duran kazanir
top kimsede degil durus belirler
😌🔥
Koyunun olmadığı yerde, keçi kendini Abdurrahman Çelebi zannedermiş...
Alakasız cevap değil, deyimi iyi anlayan ne demek istediğimi de anlar.
Kadınlar daha iradeli
Biz de irade varmıymış ldld
Kendinizi bilmeniz güzel jsjx
Ama her erkek aynı değil yine de ldld
Yav bırak jsjb
Erkekler duygusal ve kendilerini açık ediyolar, ama kadınlar o irede denen şeyde daha çok güçlüler açık etmiyolar
Kadınlar daha iradeli bence. Çünkü onlar erkelerden daha istekli ve istekli oluyorlar ama erkekler kadar belli etmiyorlar
Sekste çok iyi herşeyi sınırsız yapan kadınlarda var aynı şekil erkeklerde var ama burada sorun olan aynı kafada olanlar birbirine denk gelmiyor
Erkekler bence her konuda daha iradesizler çok kolay ikna oluyorlar
Her iki taraftan da iradeli insan var, cinsiyete göre yorum yapmak hata olur
Cinsiyetten cinsiyete değil, kişiden kişiye değişir bu.
Kadın ilişkide hep frendir erkeği bıraksan oho biz esir olmuşuz malum şeyin
İş oraya gelene kadar elbette kadınlar, ama malum konuya gelindiği an irade mirade kalmaz ki!
Erkeklerin doğasında çoğalmak olduğu için zaten iradeleri daha düşüktür, bu konuda
Kadınlar normalde bizden kat ve kat iradeliler
kadınların isteği yok ki iradesi olsun, azmış 2 insan olarak düşünün, emin ol erkekler daha iradeli kadınların azması geç sürüyor sadece
Kadın daha iradeli bence
Kadınlar
Kadınlar tabi ki 😅
Kesinlikle jsjhg
Kadınlar bence
Tebrik ederim bu arada canım 🥰🌸🙏🏻
Ya çok teşekkür ederim güzel arkadaşım benim ❤️❤️
Başarım daim olsun canım arkadaşım 🥰🌸💖
Teşekkür ederim güzel arkadaşım 💖❤️✨️
🥰💖🌸🎀
❤️💖
kadınlar büyük ihtimalle
Gerektiğinde iradeliyim gucluyum
Kadınlar daha iradeli
Bence kadınlar
Kadınlar tabiki
Kadinlar mq Su an kadin olsam 1000 tane erkek ysrin sever ama Erkek olsan 2 tane zor bulursun
Erkekler benceğğ
Onlarda irade ne gezer
Trol cevap olduğunu biliyorsun aşkımsuu fjfjkd
Ciddi ciddi okudum jdfx
Ya ama hayır djfjdk irade var mı ki onlarda fjdjjd
Yok işte vajina desen hani nerede diyecekler jsbbx
Yalap şalap of midem ayaklandı fkkfkd
Sus sus jsjh
Erkekler kadında bşr noktadan sonra hatlar kopuyor ama iyi bir haz alıyorsa
Erkekler, kadınlar biraz daha duygusal
Kadınlar
Bence sünnetsiz erkekler iradelidir .. Çok romantikler
Erkekler ve irade😅
Kesinlikle; kadınlar çok daha iradelidir.
Kadınlar...
jamie ile claire...
Kadınlar daha iradeli
kadınlar bu konuda daha iradeli
Kadinlar
Erkekler
Evet iradeliyim
Kadınlar idareli
Kadınlar tabiki.
Kadınlar..
Ben irafesiz bir insanım. Başkasını bilmem