Kavgaların her seferinde tutkulu bir sevişmeyle noktalanması iyi bir şey mi¿

Kavgaların her seferinde tutkulu bir sevişmeyle noktalanması iyi bir şey mi¿

Her tartışmanın sonunu tutkuyla bağlamak kulağa ateşli geliyor elbette.. her zaman çözüm olmayabilir ama yinede denensin tabii 😃… Tutkulu bir sevişme anı kurtarır, kalbi yumuşatır ama asıl mesele konuşulmadıkça içte bir yerlerde durmaya devam eder. Benim için en güzeli; önce kırılan yerleri sakin bir dille onarmak, sonra o yakınlığı paylaşmak. Çünkü o zaman tutku, kavganın üzerini örtmek için değil, gerçekten birbirine yeniden dokunmak için yaşanır… İşte o zaman hem cesur, hem samimi, hem de gerçekten iyileştirici olur...
Sorunlar konuşulmadan çözülme kavuşmaz, önce iletişimden yanayım. Ama tutkuyu hissetmek, cinselliği yaşamak gerekir, çünkü beden ve duygular birbirinden ayrı değil. Tutku tek başına yetersiz lakin, doğru şekilde yaşandığında insanı kendine ve karşındakine daha da bağlayabilir, bazı sınırları alevlendirmek de şart.
Tartışmadan sonra tutkulu bir cinsellik çözüm değil tartışmanın asıl kaynağını çözmek lazım cinsellik kısa süreli bir rahatlama sağlar ama sorunları çözmez bazen tam tersi yanlış anlaşılmaları artırabilir önemli olan konuşmak iletişim kurmak ve sorunları netleştirmek cinsellik sadece araya eklenen bir yakınlık olur çözüm değil
Cevap
48Cevap
Her defasında bu oluyorsa bu fanteziye dönüşmüştür ama cidden tartışma oluyorsa bu bir aorundur
Doğru
Ricalar beyfenzi.
Bu aslında sosyal medya dili :D
😅 neydi teknoloji devri
Başka devir başladığında biz yaşamıyor oluruz ayrıca gittikçe kötüleşiyor her şey djf
🙏
Hayır çözüm değildir. yapsın yapsın sonra sevişsin hata hatadır.
Her seferinde bu yaşanırsa bir taraf sırf yaşansın diye kavga bile çıkarabilir shfkfjfk
Fırsatçılar ksks
Hahaha sus çaktırma
Her zaman iyidir pamuk gibi oluyor her iki tarafta 😅
Ee sorun çözüldü müü
Kız ne bileyim ben aa 🤦♀️
😒
😢😢
Her seferinde olması çözüm değil asıl sorun ortadan kaldırılmadıkça. En tutkulusu tartışma sorununu çözdükten sonra olandır
Sadece kısa süreliğine beton atmaktır. Sorunlar varsa cinsellik sonrası konuşularak çözülebilir çözülmüyorsa bu döngü devam eder böyle
Valla hiç yaşamadım ama olsaydı sanırım intikam alırcasına oludu da sonuç ne olurdu bilemedim
uhyş çakıyla sütyen kesmek acilen denemem lazım
Değil tabii, cinsellik tutku duyulan, zevk alınan birşeyden tartışmayı, sorunların çözümünü savuşturma aracına dönüşür.
Öfke sevişmeye farklılık ve hırs kattığı için özellikle erkek gürühu her şeyin geçtiğini sanır ama su uyur kadın uyumaz.
Çözüm olmayabilir. Ama muhteşem olduğu kesin.
En azından kötü değil. İyi olan her şey, iyidir.
Ben evden çıkıyorum, telefonu kapatıp bir dağ başında saatlerce yalnız kalıp dinginleşmek istiy6.
Cinsellik düşüncesinde olamam.
Zevki güzel ama sürekli olunca ezbere senaryo gibi his veriyor.
Sevişmeyeceksek tartışmayalım 😅bunu sözü kullanırım tartışma öncesi 😅
Sanıfım tutku arzu haz daha da argıyo dahada bağlanıyorsun o an şart bence
Bence çözüm değil. Cinsellik birşeyleri çözmek için yaşanmaz
Jale için çözümmüş.
Madalyonun içi kitabında okudum.
Evet normalde saçının teline kıyamadım kadının yatakta şaplak ata ata sevişirm tüm sinirimi atarım
Her zaman değildir ama tartışma çözüme ulaşmışsa tutkulu bir seks çok güzel olur
Yine denenir. Baktık çözüm değil en azından düzeltmek için çabalanmış demektir 😅
İyi olur intikam alınca yapmakta zevkli olur
Tamamen olmasa da birçok sorunu çözebilir stres kalmaz.
Çözüyor sorunları. Ama tartışmadan da sevişebilmeli insanlar.
elbiseyi çıkarmak için makas bıçak kullanan erkek erkeğim deemsin ya. Eliminen eliminen :D
Bazen evet oluyor ben tabikide kendime göre cevap verdim
Tartışma sonrası bir anda öpersen oraya gidiyor ve sorun çözülüyor
Tabi harareti alır...😀
Çay mı bu 😏
Tartışmanın hararetinden bahsettim. Sjsjsj
Bu konuyu masaya yatırmalı, ne tür hararetler mevcut öğrenmeliyim dkfk
Çokta masaya yatırılıcak bir konu değil gelişi güzel yaşayın gitsin. Sjsjsj
🥹 tamam PEKİ
Özelikle sinirli ve gergin olduğum zamanda beni cok rahatlatıyor
Aslında cinselik göreceli bir durum çünkü kavga da biter bir yere kladar gider seks te biter bir yere kadar biter
Kavgadan sonra kaynaşma diyorsun 🤦🏻
Kaynaşın diyorum
Anlık belki... Uzun vadede değil.
Yani suyunu çıkartmamak lazım bence
tabi iki tarafta pammık gibi olur
En güzel çözüm ve daha heyecanlı oluyor
evet bazen cok işe yarayabiliyor.
Filmlerde oluyor bu diye biliyorum D
tüm hırsı o şekilde atmak lazım :D
Kesinlikle agrı kesici gibi
Bazen çok güzel çözüm oluyor
Tam ters oluyor tartışma olursa olmaz o iş 😂
Çözüm seks sonra konuşarak
Çok dizi izliyorsunuz
Böyle neticeleniyorsa ne mutlu çiftlerimize
Bazen ise yarayabilir bu.
Merhaba @Sosyetic_SheqiiL aceba sizden istesem benim son sorduğum soruya görüşünüzü yazarmisiniz çünkü kimse benim soruma görüş yazmıyor kolay kolay hem nerdeyse ben sizin bütün sorularıniza o kadar görüş yazıyorum en azından bunu yapabilir misiniz benim için. Tabi karar sizin yinede.. Hem sizin görüşünüzü de merak ediyorum ayrıca.. son sorduğum soruda onu deyim.. umarım rahatsiz etmemişim dır sizi yine.. ama lütfen bu sefer 1 cevap yazın bana yani ilgilenmiyorsaniz eğer yine cevapsız bırakmayın burasını yazın buraya ki bileyim ne karar verdiniz beni yine merakta bırakmayın.. umarım anladınız beni ne demek istediğimi..
Sorunu erteler ama çözmez bence
Bunun da tadi ayri ama ilk baslarda guzel
Güzel oluyor
İlginçtir en zevk veren kavga sonrası
harika bişey
Bence öyle amasyada
Belki.
Bir yerden sonra işe yaramaz
Hayır elbette
Çözüm değil
En iyi çözüm
Yok ya işe yaramaz