Eşiniz ile karşılıklı istedikten sonra istediğiniz fanteziyi yapabilirsiniz bu gayet doğal, SİZ EVLİSİNİZ KİMSE KARIŞAMAZ.
30 Yorumla
Neymiş
220 Yorumla
Soran5 ayLinç yemek istemiyorum sabah sabah ama bi baskasina gitti
Soran5 ayCok heyecanli bisey. Fantezi iste ama biraz agir gercekten. Bakalim ters tepmez umarim
Soran5 ayHayir daha o kadar ileri gitmedik sadece kendi buldugu biri vardi ben lafta kalsin gercege hazir degilim falan demistim ama dinlememis bir gun cok kucuk biseyler yasamislar sonradan soyledi bana. Ben de baktim hevesli gonlu dusmus kiramadim dun aksam yolladim 20 dk lik bir oral yapmis. Geldiginde yuzunde guller aciyordu
Soran5 ayFanteziyi açan benim 4 5 yildir yatakta konusuruz hep bu konulu film izlerim kolay sanirdim ama hic kolay bisey degil esini benim kadar seven begenen biri daha yoktur cok zevkli ama bi yandan da aksam resmen icine ates dusmesinin icinin yanmasinin ne oldugunu gordum. Bonumun altindan gobegime kadar tum içim sanki iceriden yaniyordu gece uyuyamadim zaten. Cok zor bisey
Soran5 ayDövme yaptirmak gobi dusun. dovme yaptirmak istersin ama yaparken de canin cok yanar. Ben baya uzuldum ama o gayet mutlu kna sasirdim ama biraz da sevindim. Ya sacma bi fantezi bu anlatamam ki kadinlarda yok zaten boyle bisey. Mesela ben yapim desem asla hosuna gitmez.
Soran5 ayYaslar 38 hayatimizda ikimzin de kimse olmamisti bide ikimiz de sadece birbirimizi tanidik evlenmeden once bile hicbisey olmadi ikimizde de
Soran5 ayHayir tam tersi cok doyumlu birisiydi zaten biraz acilsin rahat olsun diye boyle seyler konusmaya basladik. Film izlettim bikac. Sonra hala birini istemez bu cocuk tavlamis bunu. Onu istiodu resmen anliyorum. Yani aslinda fantezim olmasa ben qcmasam konuyu muhtemelrn bu cocukla tanisinca beni aldatacakti haberim olmadan. Ama bu fantezi olayi var diye sadece haberim oldu.
Soran5 ayYok 3 yas falan kucuk bizden. Biraz canım sadece o yuzden cocuk diye nitelendirmisim otomatikman
Soran5 ay*canim diye cevirmis te s'lak
Soran5 ayTum kadinlar ayni nerddeyse idiotlara cok dusuyorlar. Ben de dedim bula bula buna mi dustun diye ama dinlemedi o olmazsa baska istemem dedi.
Soran5 ayBaya populer biri ama kizlar baya dusuyor pesine nedense isi geregi falan heralde. Kadinlar populer olanlari istiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 5 ayAhlaki ölçüler dahilinde her şey sınırsız olmalı bence sonuç olarak eş ile yapılıyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zaten bunu onun mutlu olması için yapmadın mı? O zaman sorun yok demektir.
14 Yorumla
Soran5 ayEvet tam da dedigin gibi oldu ve oyle olacak gibi gorunuyor
Gizli Üye(36-45)5 ayYorumunuzu okudum ne güzel bir paylaşım olmuş neye göre seçtiniz partnerini sizde destek oldunuz mu?
15 Yorumla
Soran5 ayBen destek olmadim kendi bulmus cevresinden. Ben gercege dokulmeye yakin biraz yapmasak mi falan dedim 2 aydir falan direniyorum ama istegini gorunce kiramadim.
Cevap sahibi5 aypeki kendisi size izin verir mi?
Soran5 ayHayir vermiyor hic. Ama bu olaydan sonra yaparsam da istemese de cok bisey diyemez gibi.
Cevap sahibi5 aypeki siz yaşasanız mesela sorar mı nasıl geçti kız nasıldı iyi miydi benden güzel miydi diye?
Soran5 aySorar muhtemeln meraktan ama kizar eglenmez
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
5 ayNe oldu dinlemek isterim ve biraz konu hakkında münakaşa etmek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySadece fantezide ikimiz istersek uçlara yakın olabilir, o da fiiliyata geçmeden. Plajda falan çıldırtma belki.
10 YorumlaBaskasıyla mı bırlıkte oldu esınız
Pişmanlığını neden010 Yorumla
Soran5 ayEvet bi daha yapmicaz oyle bisey. Kimseye de önermiyorum
Soran5 ayBenim kotu hissettigimi gorunce uzuldu baya. Hevesimi de aldim bi daha yaparsam bu kadar heycanli olmaz zaten diyor. Uzun lafin kisasi degmiyor bu islere girmeye goturusu getirisinden buyuk
Soran5 ayEvet 4 5 senedir. Film milm ne varsa izledik haziriz saniyorduk ama dedigim gibi önerim yapmadilarsa kimse yapmasin
Soran5 ayYok ama kendisi reelde tavlanmiş zaten 6 7 aylik surec. İstedi onu
Gizli Üye(25-29)5 ayNe güzel ifade ediyorsunuz kendinizi. Merak uyandırıcı doğrusu hem sizin hem de ilişkinizin iç dünyası. Bahsedin lütfen
15 Yorumla
Cevap sahibi5 ayŞu an nasıl bir his
Soran5 ayKotu baya. Zamani geri almak istiyoruz. Ama artik cok gec. Kimseye onermem
Cevap sahibi5 ayAnlıyorum. Doğrusu sizi merak ediyorum kendinizi güzel ifade edişinizden dolayı
Soran5 ay🙂 tamam yaptigimiz sey enayi işi vence de ama o kadar saf degilim. Seni de anliyorum ekmeginij pesindesin ama oyle olmuyor o is kimseyi istemez zaten yakisikli falan da istemez bana cok bagli. Sadece bu herif uzun ugraslar sonucu kandirabildi kendisini. Ama dedigim gibi brad pitt falan degilsen bosuna vakit kaybetme.
Cevap sahibi5 ayEvet bu düşünce geldi aklınıza anlıyorum ama öyle bir niyetle değil sizi merak ettiğimden yazmıştım. Kendinizi çok iyi ifade ediyorsunuz diye
Gizli Üye(36-45)5 ayBizde sınırları zorlayacak sekilde fantezi yapıyoruz ama yatakta kalacagi gerçeğini bilerekten o yüzden fantezi de ucuyoruz
11 Yorumla- 5 ay
Sohbet etmek isterim sizinle
5 aySınırsızım ne olduki sizde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Bir adım ileri üç adım geri
10 Yorumlagüzel kardeşim oldun dimi doğru söyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Az çok tahmin ediyorum ne olduğunu
10 Yorumla
5 ayBaşka erkek aldınız demi
11 Yorumla- 5 ay
Karın akşam bendeydi çok iyiydi
Gizli Üye(36-45)5 ayGrup Seks
Araya kız almak10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayNe yaptin
10 Yorumla Ne oldu?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayTebrikler g@v@t oldun 🤭🤭🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 aySadece oral olmamıştır
00 Yorumla
5 ayNeymiş o fantezi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayNe yaptınız ki
13 Yorumla
Soran5 ayBirine yolladim oral yapti.
Soran5 ayHayir olay bu kadar zaten baskasini istemez biri tav etmis bunu yoksa kolay kolay yapmazdi benim ladimla
Cevap sahibi5 ayHadi
5 ayNe yaşadınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aykime verdi
01 Yorumla
Cevap sahibi5 aymanyaksın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer