Eşimizle yaşamayacaksak kiminle yaşayacağız değil mi ama benimki de soru 😅

#Cinsel yaşam ❤️🔥 #Alevalaz
Eşimizle yaşamayacaksak kiminle yaşayacağız değil mi ama benimki de soru 😅

#Cinsel yaşam ❤️🔥 #Alevalaz
Evleniyorsam zaten sınırları konuşup-çizip evlenmişimdir cinsellikte ve diğer ekonomik-sosyolojik koşullar hakkında. Çocuk istemiyorum çünkü. fantezi ve beklentileri cinsellikten beklentisini kadınla konuşmadan ve gerçekten denemeden-yapmadan imza atan erkek sonradan:
https://www.youtube.com/embed/pXcr4HBBv2MBir kadınla yanlızca hayatını paylaşmak ve düzenli güvenli cinsel hayat amaçlar yanlızca erkek (çift istiyorsa çocuk yapar. zorunluluk pişmanlık getirir çifte) ve evlenmeden mutlaka konuşulup seks yapılmalıdır. Sonu boşanmaya-aldatmaya açılır eğer libido uyuşmuyorsa.
Normal yeter ki iki tarafın da içine sinsin, bir şekilde. Sınır oraya kadar diyelim ama ufak ısrarlar olur elbet ki zaten. Swinger ve cuckoldda genelde erkek tarafı 2 sene falan ikna etmeye çalışır. Kadın kanul edince de bırakalım dese bırakmaz hake gelir çoğu.
Önce sınırlarımızı söyleriz sonra istediğimiz ne varsa serbest
Bu merak ortak ise denilebilir elbette
Cevap
29Cevap
Benden istenilen her fanteziye tamam dedim şu ana kadar, eşimi paylaşmak dışında pek sınırın yok
benim tarafımda eşim tarafında da tek sınır anal ilişki. Bence ilişkide sınır muhakkak olmalı.
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya da yapraktan gelir derler.
Güzel soru bazı isteklerimiz maalesef olmuyor ama zorlamıyoruz. Konuşuyoruz bazen yükselip yaptığımız harika şeyler var
Türk kızlarıyla zor kaç şenelik evliyiz daha oral anal görmedik üzerine damlasa evde kavga çıkıyor
Üçlü seksi merak eden sevgilime bunu yaşatırdım mesela... mfm de olur, biseksüel yönelimi varsa ffm de olur.
Özür dileyerek söylüyorum ama bir gün onun kaşarı olduğunu hissedersin böyle düşünürsen
Sonuna kadwr haklısın evlilik motivasyonum her pozisyonu denemek lazım yoksa evliliğin ne anlamı kaldı
Fazla absürt şeyler normal değil
Benim eşim olsa deneme tahtası yapmam yani 😃
Bunun için evlenmiyor muyuz zaten
Deneyecek kadar cesur olmak lazım var mı cesur ca yapan
Sınırsız çiftlerde olabilir, kaka yeme, işemeli, anal, orala, kulağa/saça/ayağa attırma, öff bir sürü işte
Kesinlikle haklısın herşeyi eşimle yaşadım benim isteklerimi o karşıladı onun isteklerini ben karşıladım herşeyi tatmış olduk bu sayede
Rızanın olmadığı yerde sınır başlar..
Aynen öyle ki sekste asla sınır olmamalıdır
Sınırsız olmak ayrıcalıktır
Anal girelim dedik 2 hafta oturamadi
Sınır aşılmamalı bence
Normal
@Emir2531 evet
her çiftin sınırı değişir. Bizde kimse dokunamaz.
Denemek isteyenle deneriz herturlu🤣
Bence hepsini denemek gerek
Sen evli misin?
illa evlenmek şart değil
uyumlu cifylerde sinir olmaz diye dusunurum
haramlar hariç her şey denenmeli
Dimi ya @Alevalaz
normal bence ya
anal?
Evli misin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?