o zaman sürtünme vs olabilir, ilk gün alıştırabilecek tarzda olması senin için iyi olur. hafif hafif de girip çıkması utangaçlığını bir adım kırar. hemen tutup sert başlayın vs tarzı demiyorum
bence çok utanma derim, sen nasıl ilerlersen karşı tarafta seni taklit eder. belki daha güzel şeyler yaşayacaksınız ama çoğu hareketinde vs vs utanıp yapmayabilir edebilir ve bunlar senin hoşuna gidecek şeyler de olsa bilemeyebilirsin. bence senin aklında neler neler vardır şimdi yapmak istediğin, o yüzden çokta şeyapma hafif utandaçlık iyidir ilk zamanlar için zevkte verebilir ama çokta abartma bence :D
külotunu çıkartmaya utanmak olayı güzel ama onu biraz geliştir, çıkartmadan kenarından falan hafifçe sıyırmalar sürtmeler vs dediğim hareketler, güzel taktik bak bu bence ilk gün falan bununla baya güzel geçebilir
Niye pis olsun çocuk oradan çıkıyor zaten pis bir sıvı olsa oradan çocuk olur mu veya pis olsa kadının içine girebilir mi içine girmesi de hoş karşılanmazdı o zaman. Ama arkadan haram bak mesela orası pislik olduğu için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
eşine sorman gerek olabilir
Düğünden sonra babam kızar geç oldu diyip kaçma işi
aynı gün zaten yapmayın ya yorgun olursunuz, belki ufaktan bir alıştırma kısa ama uzun tutulmaz
Nasıl alıştırma bu
Oha oha oha bu baya bildiğin ilişki ben utanırım ilk günden
o zaman sürtünme vs olabilir, ilk gün alıştırabilecek tarzda olması senin için iyi olur. hafif hafif de girip çıkması utangaçlığını bir adım kırar. hemen tutup sert başlayın vs tarzı demiyorum
Bunlar bile ileri yaaaa hayır elleşme falan olsun safece jdjfjf iç çamasırlı
o da bir şeydir en azından :D umarım her şey istediğin gibi olur, erken boşalma gibi küçüklük vs gibi sorunlar hiç olmaz
Yaaa umarım…
bence çok utanma derim, sen nasıl ilerlersen karşı tarafta seni taklit eder. belki daha güzel şeyler yaşayacaksınız ama çoğu hareketinde vs vs utanıp yapmayabilir edebilir ve bunlar senin hoşuna gidecek şeyler de olsa bilemeyebilirsin. bence senin aklında neler neler vardır şimdi yapmak istediğin, o yüzden çokta şeyapma hafif utandaçlık iyidir ilk zamanlar için zevkte verebilir ama çokta abartma bence :D
Tabi canım abartmamaya calısırımm ama alısık değilim djfjf
külotunu çıkartmaya utanmak olayı güzel ama onu biraz geliştir, çıkartmadan kenarından falan hafifçe sıyırmalar sürtmeler vs dediğim hareketler, güzel taktik bak bu bence ilk gün falan bununla baya güzel geçebilir
Uok yapamam ilk gün kudursun biraz
bence sana bir şey söyleyeyim mi. böyle diyorsun ama ilk gün sen dayanamayacaksın bence :D
Yaaaaaaa ne diyosunnnn oha gerçekten mi
🙈🙈🙈😰sus fkckmckc bilemedim
Yalamaya utanan bir sevgilim vardı sözde ama eline alınca sürekli yalıyordu utangaçlık falan sözde kalmıştı😀 o vibe var sende
Yaaaa ne diyosun ohaa
Bence öyle sen o gün gelince utanmazsın, gayet rahat hareket edersin gibi. Hatta tam tersini bile sorun edebilirsin kocan yorgunum derse o gün
Ama yokk ya ağza almak basıka bi seviye.. hem iğrenmemek hemde işi bilmen gerekşyo bilmşyorum
İlk gğnden yapılmaz o ben yapmam ya günah hemde
Ama o bana yapabilir izin veriyom ekdkcmmf off
Yok be yazıyor mu öyle yalamak haram günah diye, sen onu arkadan’la karıştırmışsın
Ya mektuh isteee hoş karsılanmıyor pis ya dkfkfm
Niye pis olsun çocuk oradan çıkıyor zaten pis bir sıvı olsa oradan çocuk olur mu veya pis olsa kadının içine girebilir mi içine girmesi de hoş karşılanmazdı o zaman. Ama arkadan haram bak mesela orası pislik olduğu için
Hayır sizin şeyiniz diyorum dkfkfk biraz pis ya hani suyunuz falan
kocayı buldu, düğünü yaptı, düğünde oynadı da gerdeğin derdine düştü ayol.🤪🤪
Ahahahhahaaa
😆😅😝
Olur olur
Dert etme canım
Çok sabırsızım istiyorum hemen
Ahaha
O olmaz iste
Sabret
Bu ayil lafida senin imzan ki yoksa 😅
Ayollll
@Kenank07 ne dedigini de bi anlasak?
24 saat nöbetteyim artık mazur gör 🤞
Ayol
@Kenank07 e yazma o zmn 😅
Bak işte durum ne kadar vahim gör 🤔
Sanki sağlıklı düşünebiliyor muyum ben 😅
Yapmak zorunda değilsiniz duş alın dinlenin sarılıp uyuyun, sabah kalkınca sabah enerjisi ile daha güzel olur
Heyecanım fazla dersin. Bu gece dinlensrk olur mu dersin
Hmm evet
asko sen ilk gece bir sey yapmıyorsun ki kocan yapıyor
Uçshdndndndjd ahahahhaa ayyy🙈🤭😂😂😂ya ben onları yaşamaya da yorulurum banyo falan da etmek lazım yanhaniii
ne banyosu asko sabah banyo yaparsin yat uyu ayol
Canım sabah namazı var cünüp yatılmaz hemde
namaz namazı öncesi alamazmısın
Olmaz cünüp uyunmaz çok kötü
asko yok öyle bir sey olmaz nikahlı eşin ya
Oha baktım evet sabah namazında alınabiliyormuş
yaa hadi gene iyisin
Ahahahaa evet cok sevindim
İlk gece mutlaka isteyecektir. Çok yorgun olursan fazla zorlamaz seni
geece otele geldık soyunduk yıkandık
bıraz sevıstık ama yorgunduk ıcıne gırmedım ertesı gun oldu mesela
Yaaaa offf mmm evett
yoruldum gırme dedı oral yaptı bosalttı uyuduk sabah yaptık
Of
ne of yav
Anlatmaa
neden
Yükseltir
yuksel nolcak
Merhaba şahsen ben eşim ne zaman hazırsa o zaman yaparim makbul bu zaten
nasıl olsa bundan sonra diğer geceler birlikte olacaksınız sıkıntı olmaz bence :)
İki ay bile bekleyen var. Ama o an geldiğinde belki de sen isteyeceksin?
onu kocana de
var mı aday
Ne eder eder seni o gece sabaha kadar *
Bir şey olmaz sen yatarsın o gerekeni yapar
Ha yırr
tamam o zaman ne diyim
1-2 gece beklenebilir sorun olmaz
Çoğu insan ilk geceyi uzatıyor olmasida uçan degil
bir bahane bulursun regl oldum dersin
Kocana bağlı belkide anlayışlı olur
Eşin ben olsam olmaz bu gece yapalım derim
Senin için ne zaman yapilmasi uygun canoo