Cinsel Yaşam Sevgilimin ara ara bir kadınla tek gecelik ilişki yaşadığını öğrendim ve şu an kendisi benim bildiğimi bilmiyor, ne söylemeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sevgilimin ara ara bir kadınla tek gecelik ilişki yaşadığını öğrendim ve şu an kendisi benim bildiğimi bilmiyor, ne söylemeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Arteria_Coronaria Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Sende tek gecede hiçbir şey demeden onu bırak. Onun sana hiçbir şey demeden tek gecelik ilişki yaşadığı gibi. 1 2 Yorumla Soran 6 ay işi gereği tüm şehirleri geziyor bu metresi istanbuldanmış İstanbul'a her gittiğinde beraber yatıroylarmış bir gün Yorumla Arteria_Coronaria 6 ay İyi işte yatmaya devam etsin. Sende onu s. et. Bundan hayır gelmez. Yorumla
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% 6 ay Bişe söylemene gerek yok seninleyken yapıp yapmadığı önemli 1 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Tabii ki de bir açıklama isteyeceksiniz. Aynı şeyi ben yapsam neler hissederdin diyeceksiniz... 0 0 Yorumla
Delibeco Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Aynısını yaptığını söyle bakalım ne tepki verecek ne söyleyeceğini o zaman anlarsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Arkadaş her tarafa şube açmış, artık esnaf dükkanına kalır mı. Bu sana viking boynuzu takmış hanımabla, topuklu ayakkabın ile bunun k*çına tekmeyi bas 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Sen hala ona sevgilim mi diyorsun. sanada hayret ediyorum doğrusu 1 1 Yorumla Poyrazates26 5 ay Herkes yapar hata Yorumla
dilara5566 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 6 ay gecmiş olsun ya bole devam edeceksın ya da ayrılacaksın 1 0 Yorumla
aşkokuşkowqe Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Bir kadınla tek gecelik nasıl oluyor bide ara ara 0 4 Yorumla Soran 6 ay işi gereği İstanbul'a sürekli gidaip geliyor ve her İstanbul'a 1 haftalığına gittiğinde o kadınla anlaşıp yatıyorlar Yorumla aşkokuşkowqe 6 ay Immmm senle biİlişkisi var mı Yorumla Soran 6 ay işin siinir bozucu tarafı bu adam her şehrigeziyor diğer şehirlerdede metresleri var mı acaaba Yorumla aşkokuşkowqe 6 ay Abla sende neden gezen birini buldun belki metres onlar değilde sende olabilir sin ha sjsjdjjd Yorumla
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilemeyiz bu senin ve aranızdaki sorunn 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onu 3 evetle hayatımızdan uğurluyoruz 😎 0 0 Yorumla
pyschologist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Ya metres olcannya tekmeyi bascan karar senin 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ağzına ne gelirse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sende tek gecede hiçbir şey demeden onu bırak. Onun sana hiçbir şey demeden tek gecelik ilişki yaşadığı gibi.
işi gereği tüm şehirleri geziyor bu metresi istanbuldanmış İstanbul'a her gittiğinde beraber yatıroylarmış bir gün
İyi işte yatmaya devam etsin. Sende onu s. et. Bundan hayır gelmez.
Bişe söylemene gerek yok seninleyken yapıp yapmadığı önemli
Tabii ki de bir açıklama isteyeceksiniz. Aynı şeyi ben yapsam neler hissederdin diyeceksiniz...
Aynısını yaptığını söyle bakalım ne tepki verecek ne söyleyeceğini o zaman anlarsın.
Arkadaş her tarafa şube açmış, artık esnaf dükkanına kalır mı. Bu sana viking boynuzu takmış hanımabla, topuklu ayakkabın ile bunun k*çına tekmeyi bas
Sen hala ona sevgilim mi diyorsun. sanada hayret ediyorum doğrusu
Herkes yapar hata
gecmiş olsun ya bole devam edeceksın ya da ayrılacaksın
Bir kadınla tek gecelik nasıl oluyor bide ara ara
işi gereği İstanbul'a sürekli gidaip geliyor ve her İstanbul'a 1 haftalığına gittiğinde o kadınla anlaşıp yatıyorlar
Immmm senle bi
İlişkisi var mı
işin siinir bozucu tarafı bu adam her şehrigeziyor diğer şehirlerdede metresleri var mı acaaba
Abla sende neden gezen birini buldun belki metres onlar değilde sende olabilir sin ha sjsjdjjd
Boşve en eden soylüyosn
Bilemeyiz bu senin ve aranızdaki sorunn
Onu 3 evetle hayatımızdan uğurluyoruz 😎
Bişey olmaz senle yatmıyor mu
Ya metres olcannya tekmeyi bascan karar senin
Ağzına ne gelirse
Ayrıl
grup yapın
Ayrıl
Boşan