Sevgilim daha önce biriyle ilişkiye girip girmediğimi nasıl anlar ki?

Yaklaşık 2 aydır bir ilşkim var.Ciddi düşünüyoruz. Ayrı şehirlerdeyiz ve geçenlerde bulunduğum şehre geldiğinde bende kaldı. Cinsel anlamda bişeyler yaşadık ama çok fazla ileri gitmedik. Daha önce de bana biriyle cinsel anlamda birlikte olup olmadığını bu konunun kendisi için çok önemli olduğunu söylemişti. Çünkü eski sevgilisi kimseyle olmadım demiş sonradan bu ortaya çıkmış ve bu da ondan soğumuş ayrılmışlar. Ben de eski sevgilimle böyle şeyler yaşadığım halde yaşamadım diye yalan söyledim.Çünkü onu kaybetmek istemedim. Yanıma geldiğinde bunun konusu oldu niye benle böyle bişey yaşadın dedi. Ben de ona güvendiğimi, kendisiyle evlenme fikrinin bana çok yakın geldiğini, onu sevdiğimi filan söyledim. O da ben sana inanıyorum,inanmak istiyorum gibi şeyler söyledi.Bugün yine bu konu açıldı . Eski sevgilisinin daha önce biriyle beraber olduğunu bir şekilde öğrendiğini,anladığını söyledi. Ben de nasıl öğrendiğini sordum.Biri mi söyledi dedim. Yok biri söylemedi de ben anladım boşver dedi. Galiba bir taktiği var bana bunu açıklamadı. Bi de dediki şimdi öyle birşey varsa söylersen iyi olur ilerde er geç öğrenilecek ne de olsa filan dedi. Ben de yine inkar ettim. Çünkü söylesem benden ayrılacak biliyorum. Benim merak ettiğim nasıl anlayabilir daha önce biriyle birlikte olup olmadığımı? Bir fikri olan var mı acaba?
Sevgilim daha önce biriyle ilişkiye girip girmediğimi nasıl anlar ki?