Cinsel Yaşam Yılbaşında ilk kez seks yapacağız acıyor mu çok ilkte? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler6 ay Jartiyer olmalı mı sizce Yılbaşında ilk kez seks yapacağız acıyor mu çok ilkte? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 6 ay Acımaz yap bakalım bigün banada deng gelirsin kesin 1 5 Yorumla Soran 6 ay Evet gelirim Yorumla Cevap sahibi 6 ay İzmirdeysen yazarsın gelirim alırım Yorumla Soran 6 ay Yok gelmem Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sen bilirsin benim kadar yakışıklı biri sana bakmaz sanşını kaybettin Yorumla Soran 6 ay Olr Yorumla
Peri_199 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 100% 6 ay Niye yapıyorsun ki yangından mal kaçırır gibi flört bide bu kadar saf olma sonra arkadaşlarına anlatır öyle yaptım böyle yaptım diye 1 1 Yorumla Soran 6 ay Olsun Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. zarınA bağlı. ortalama kabul edersek güzelce ıslanırsan az bir şey acır ama çok sürmez geçer. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok canım hele 2 kadeh attınız farkında bile olmazsın 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu fizyolojik duruma ve seni ne kadar ha ırkauıp davrandığına bağlı 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arı sokmuş gibi acır. Gerçi alkollü olacağın için farketmez, tadını çıkarırsın. 0 0 Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım biraz açıyor 1 1 Yorumla Soran 6 ay Tm Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet acır partner önemli jartiyer olmalı çok severim ateşler 0 0 Yorumla
bankeringinho Takip Et Xper 5 Yaş: 27 6 ay Detay konuşmak ister misin anonim olarak 1 4 Yorumla Soran 6 ay Evet yazın buradan Yorumla bankeringinho 6 ay Burdan detay? Yorumla Soran 6 ay Evet buradan yaz Yorumla bankeringinho 6 ay Burdan spam yerim Yorumla
ebrucicekkk Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. ilkte acıyor sonra zevk aliyon 2 0 Yorumla
Benikaalealma Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 688 cevap paylaştı. Yilbaslari acır yıl ortası yapamazsın 0 1 Yorumla Benikaalealma 6 ay Jartiyer olmaz Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yarılıyor öyle düşün :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Ön arka hangisiAcı ona göre değişiyor 0 2 Yorumla Soran 6 ay İkiside Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ön acımıyorArkada anırırsın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay İlk başta biraz acır ama alışırsın hemen 1 1 Yorumla Umutfk 6 ay Birazla kurtatmisin srn Yorumla
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Evet acır 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Kimle 0 24 Yorumla Soran 6 ay Flortumle Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sevgili bile değilsiniz ha Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bize niye denk gelmez be senin gibisi Yorumla Soran 6 ay Bilmm Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yaşın kaç senin Yorumla Soran 6 ay 19 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Farklı partnerle de denemeyi düşünüyo musun Yorumla Soran 6 ay İlerde nedn olmasın Yorumla Cevap sahibi 6 ay Çok meram ettim seni, çıkayım mı bi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bakabilir misin Yorumla Soran 6 ay Ya ne uzattn sus Yorumla Cevap sahibi 6 ay Açıktayım bi bak Yorumla Soran 6 ay Ee baktim ne oldu fakesin 😅 Yorumla Cevap sahibi 6 ay At göstereyim 😅 Yorumla Soran 6 ay Yok kalsın Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hadi çıkıcam at Yorumla Soran 6 ay Yok atmiyorum yazma bana Yorumla Cevap sahibi 6 ay Of yeni gelin nazını s Yorumla Soran 6 ay Senin derdin ne çocuk canımı sıkma işine bak ergen abaza Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ergen mi xd 19 biri mi diyor bunu Yorumla Soran 6 ay Tamam Yorumla Cevap sahibi 6 ay 🛵 xd Yorumla Soran 6 ay Sana vermedim diye motor mu diyosun bende yazayım bari diyodum ergen Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hadi ötede zırla düt düttt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Acımaz yap bakalım bigün banada deng gelirsin kesin
Evet gelirim
İzmirdeysen yazarsın gelirim alırım
Yok gelmem
Sen bilirsin benim kadar yakışıklı biri sana bakmaz sanşını kaybettin
Olr
Niye yapıyorsun ki yangından mal kaçırır gibi flört bide bu kadar saf olma sonra arkadaşlarına anlatır öyle yaptım böyle yaptım diye
Olsun
zarınA bağlı. ortalama kabul edersek güzelce ıslanırsan az bir şey acır ama çok sürmez geçer.
Yok canım hele 2 kadeh attınız farkında bile olmazsın
Bu fizyolojik duruma ve seni ne kadar ha ırkauıp davrandığına bağlı
Arı sokmuş gibi acır. Gerçi alkollü olacağın için farketmez, tadını çıkarırsın.
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım biraz açıyor
Tm
Evet acır partner önemli jartiyer olmalı çok severim ateşler
Detay konuşmak ister misin anonim olarak
Evet yazın buradan
Burdan detay?
Evet buradan yaz
Burdan spam yerim
ilkte acıyor sonra zevk aliyon
Yilbaslari acır yıl ortası yapamazsın
Jartiyer olmaz
Yarılıyor öyle düşün :)