O nasıl yaptigina bagli eger iyicene ıslanır zevk alırsan sorun olmaz hatta kendin çok istersin s. okk s.. okkk diye ama ıslanmazsan zevk almazsan zorlanırsın acı hissedersin
Yanında rahat olduğun birisi olmalı, kendini kasmayacağın birisi, sevdiğin birisi, arzuladığın birisi, endişe değil heyecan duyacağın birisi. Zaten kendi kendine sırılsıklam olursun o hiçbir şey yapmasa da. Uzun uzun öpüştükçe, elleri memelerini, bacaklarını, poponu okşadıkça daha da ıslanır kendini hazırlarsın ilişkiye. Burdaki önemli görev partnerine düşüyor. Seni okşamalı, parmaklamalı öncesinde. Direkt kendisini sokmadan daha ince bir iki parmak sokmalı, genişletmeli azcık. Yalamalı, iyice delirtmeli seni. Sen rahat olduktan sonra, yeterince ıslandıktan sonra kan bile gelmez. Acı değil zevk hissedersin sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
çok acır evet
O nasıl yaptigina bagli eger iyicene ıslanır zevk alırsan sorun olmaz hatta kendin çok istersin s. okk s.. okkk diye ama ıslanmazsan zevk almazsan zorlanırsın acı hissedersin
Karşındaki erkeğin tecrübeli olmasına bağlıdır, fazla acımaz rahat ol.
Sen kendini kasma rahat ol zevk odaklı ol emin ol hissetmezsin
İğneyi batır kendine ona göre pay biç. Hersey hazırlık iyi olursa ona göre de acı az olur
ya hayır partnerin dikkatli olsun bir şey olmaz seni severse sana kıyamaz ve çok mutlu olursunuz başka merak ettiğin var mi
orada mısın
Kişiye göre değişiyor, şöyle şeyler de oluyor
Partnerin ayı değilse hiç acımaz
Vede ilk yaparken iyi ıslanması lazım vıcık vıcık olmalı
Hmm oyle mi diyorsunn :/
Evet bayağı vıcık vıcık olmalı içine sokunca rahatça köküne kadar girer
Yanında rahat olduğun birisi olmalı, kendini kasmayacağın birisi, sevdiğin birisi, arzuladığın birisi, endişe değil heyecan duyacağın birisi. Zaten kendi kendine sırılsıklam olursun o hiçbir şey yapmasa da. Uzun uzun öpüştükçe, elleri memelerini, bacaklarını, poponu okşadıkça daha da ıslanır kendini hazırlarsın ilişkiye. Burdaki önemli görev partnerine düşüyor. Seni okşamalı, parmaklamalı öncesinde. Direkt kendisini sokmadan daha ince bir iki parmak sokmalı, genişletmeli azcık. Yalamalı, iyice delirtmeli seni. Sen rahat olduktan sonra, yeterince ıslandıktan sonra kan bile gelmez. Acı değil zevk hissedersin sadece.
Evet çok güzel ve detaylı bilgi
Inanilmaz korktun gibi olmayacak adet oldundaki o aci gibi sonralari zaten istek asiri olacak
Korkma o kadar acımaz. Eşin tecrübeliyse daha kolay geçer
Erkeklerin çoğu yorum yapmış, demekki onların canı yanmamış ki sana akıl veriyorlar😂
He valla yaa kızlar nerdelerrr
Yaş kaç senin
18
Daha erken aslında bunları dusunmenin rahat ol benve
Sane yaşıtlarımın çoğu yapıyor yetmiyor artık mastürbasyon
İyi sen bilirsin trolsun anlasilan
Trol degilim trol olsam kralını sorarım
Gizliden çık bi
Ben cikamiom ki
Tamm ben çıkayım gel
Vajina nla partnerin güzel ilgilenirse çok zevk alırsın korkma acımaz kuzu
Çok ıslanan biri misin