Cinsel Yaşam Dürüst olun esmer mi sarışın mı tercih edersiniz cinsellik açısından? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler6 ay Esmer demenize şaşırdım bi esmer olarak Dürüst olun esmer mi sarışın mı tercih edersiniz cinsellik açısından? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mr-Brown Takip Et Guru Yaş: 60 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beyaz ten tercih sebebidir. Ama tam sarisinlar tuyleri sari olanlar falan cok iyi degil bembeyaz tenli kumral bi kiz isin nirvanasi oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Sarışın için tüm dünyayıEsmer için tüm sarışınları yakarım 😂Esmerin olduğu yerde sarışınlar sadece hizmetçi olur 😍Esmer candir.. Gerisi heyecandır Can varken heyecana gerek olmaz 0 1 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Tatlım o sarışınlar Kızılay dağıtmış gibi o ne öyle ya 😂 esmer varken onlar kim kopek 😂 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Esmer isterim. Nedeni özel 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Beyaz tenli diyelimmm bence aşırı seksilerr 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Esmer, beyaz en iyisi 0 0 Yorumla
HKN99 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Siyah saçlı beyaz tenli balık etli seviyorumm 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Farketmez bakışım tenden bağımsız 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ten uyumu önemli bence. İkisi de olabilir 0 0 Yorumla
Wetphoto Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Esmer iyi 0 2 Yorumla Soran 6 ay Neden Yorumla Wetphoto 6 ay Ben seviyorum doğal ve hard sever Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Simsiyah olsun 0 3 Yorumla _Expendable 6 ay Zenci olmasın tabi esmer olsun koyu tenli hatta balık etli Yorumla Soran 6 ay Neden esmer Yorumla _Expendable 6 ay Öyle seviyorum hatta daha natural , siz bilmezsiniz eskiden pllayboy vardı ben ona tepki olarak yaşıyorum 🤣 bütün kadınları sarışındı herkes bayilirdi ben hiç izlemezdim. Çalıştığım yerde var tam istediğim 🥹😭 Yorumla
M3rovha3lss Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Zenci 1 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. esmer elbette 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Balık etli olsun da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Esmer 0 2 Yorumla Soran 6 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ozelden sadec Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Esmer 0 3 Yorumla Soran 6 ay Neden Yorumla omurcancan 6 ay Seviyorum esmerleri Yorumla omurcancan 6 ay Neden şaşırdın iyide Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hiç farketmez 0 0 Yorumla
Firat__90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 6 ay Esmer seviyorum 0 2 Yorumla Soran 6 ay Neden Yorumla Firat__90 6 ay Ben sarışınları sevmiyorum pek bana göre değil ama esmerler başka oluyor fena ateşli oluyorlar Yorumla
jvtengineer Takip Et Xper 5 Yaş: 25 6 ay esmer 0 2 Yorumla jvtengineer 6 ay Taktik knk, bunu soran sarışın olmaz esmer diyelim ki belki yazar 😁 Yorumla jvtengineer 6 ay Bu arada ben cidden sarışın sevmem. Renk de sevmem. siyah candır Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Esmer kesinle 0 2 Yorumla Soran 6 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 6 ay Gizliden çıkıp söyleyeyim mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Beyaz ten tercih sebebidir. Ama tam sarisinlar tuyleri sari olanlar falan cok iyi degil bembeyaz tenli kumral bi kiz isin nirvanasi oluyor
Sarışın için tüm dünyayı
Esmer için tüm sarışınları yakarım 😂
Esmerin olduğu yerde sarışınlar sadece hizmetçi olur 😍
Esmer candir.. Gerisi heyecandır
Can varken heyecana gerek olmaz
Tatlım o sarışınlar Kızılay dağıtmış gibi o ne öyle ya 😂 esmer varken onlar kim kopek 😂
Esmer isterim. Nedeni özel
Sarışın beyaz tenli
Beyaz tenli diyelimmm bence aşırı seksilerr
Ben büyük gtlü tercih ederim.
Esmer, beyaz en iyisi
Siyah saçlı beyaz tenli balık etli seviyorumm
Farketmez bakışım tenden bağımsız
Ten uyumu önemli bence. İkisi de olabilir
Esmer mide bulandirir kara kara
Fark etmez yeterki versin
Esmer iyi
Neden
Ben seviyorum doğal ve hard sever
Simsiyah olsun
Zenci olmasın tabi esmer olsun koyu tenli hatta balık etli
Neden esmer
Öyle seviyorum hatta daha natural , siz bilmezsiniz eskiden pllayboy vardı ben ona tepki olarak yaşıyorum 🤣 bütün kadınları sarışındı herkes bayilirdi ben hiç izlemezdim. Çalıştığım yerde var tam istediğim 🥹😭
Zenci
Sarışın.
esmer elbette
esmerin tadı derler😉
Sarı
C şıkkı kızıl 😅
Balık etli olsun da
Fizik önemli
Esmer
Neden
Ozelden sadec
Esmer
Neden
Seviyorum esmerleri
Neden şaşırdın iyide
Hiç farketmez
Esmer seviyorum
Neden
Ben sarışınları sevmiyorum pek bana göre değil ama esmerler başka oluyor fena ateşli oluyorlar
esmer
Taktik knk, bunu soran sarışın olmaz esmer diyelim ki belki yazar 😁
Bu arada ben cidden sarışın sevmem. Renk de sevmem. siyah candır
Sarışınnnnn
İkiside
sarışın ter temiz
Esmer kesinle
Neden
Gizliden çıkıp söyleyeyim mi
Esmer yaa
Sarışın