Cinsel Yaşam Sevişmek icin sarışın mi esmer mi tercih edersiniz? Melankolikssk Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sarışın Esmer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevişmek icin sarışın mi esmer mi tercih edersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Sarışın 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı. Bu siteye noluyo ya kaç gündür sarışın mı esmer mi yeter yav 2 28 Yorumla tutkidogru +1 yıl Biz de esmerlerle yapalım o zaman djsxnzk Yorumla Melankolikssk +1 yıl Bu sitedeki Kıllı esmer erkekleri düşününce esmerlerden soğudum aksksksksk Yorumla DontJohn +1 yıl Yorumla tutkidogru +1 yıl MSJDJSEKNRMDISK Yorumla Melankolikssk +1 yıl @DontJohn bu senin ikizin Yorumla DontJohn +1 yıl Yorumla Melankolikssk +1 yıl @DontJohn s g a q Yorumla tutkidogru +1 yıl Geçler sakinnn Yorumla DontJohn +1 yıl Dhdjdjdjdj sus da ikile hadi Yorumla DontJohn +1 yıl Sinirlenen bu pembe gotlu dhdhdj Yorumla Melankolikssk +1 yıl @DontJohn a q hanzosu soru benim sorum sen s g Yorumla tutkidogru +1 yıl Yorumumdan gidin lan dnjsehfn Yorumla DontJohn +1 yıl Jdjdjddhdh kudur lan gitmiyrm Yorumla tutkidogru +1 yıl Ben gidiyorum siz naparsanız yapın Yorumla Melankolikssk +1 yıl @DontJohn Allah karına sabır versin a q istekli pu*t u Yorumla Melankolikssk +1 yıl İstekli degil o sistem duzeltti anladın sen Yorumla DontJohn +1 yıl Ya kes wk iqsuz kudurugu dhhxchx Yorumla Melankolikssk +1 yıl @DontJohn Allah da oğlum çalışıyor eve ekmek getirecek diyen anana sabır versin Zor böyle p*c evlat Yorumla tutkidogru +1 yıl Yeter awk Yorumla DontJohn +1 yıl dhbajahj kudurma şişkopislik Yorumla tutkidogru +1 yıl Melanko benim yorumu sil yav sizinle uğraşamam ben Yorumla Melankolikssk +1 yıl @DontJohn kuduran sensin s*k kafali Yorumla DontJohn +1 yıl ya dur sende eğleniyrm şurda wk fnsnj Yorumla Melankolikssk +1 yıl @DontJohn dm imde ne işin var it ajsjsjsjjwjajs Yorumla tutkidogru +1 yıl @DontJohn eğlenme lan Yorumla tutkidogru +1 yıl nE? Dmsjjdbfnxksjrofnkxisnrmf Yorumla Melankolikssk +1 yıl Engelledim onu askom tamamm Yorumla tutkidogru +1 yıl Sağ ol aşkoomm Yorumla
Expolisive Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Bence etkilenmek yeterli, ikisi de bazen çok tahrik edebiliyor 1 9 Yorumla Melankolikssk +1 yıl Esmer derken saç olarak kastettim ten beyaz da olabilir Yorumla Expolisive +1 yıl Fark etmez, ama ben beyaz tenden hoşlanıyorum. Siyah saç daha güzel sanki Yorumla Melankolikssk +1 yıl Evet sarı bi sure sonra çiğ ve itici geliyor Yorumla Expolisive +1 yıl Sen ne düşünüyorsun bu konuda karşı cins için Yorumla Melankolikssk +1 yıl Esmer ama kıllı olmasın dyffutfuyfu Yorumla Expolisive +1 yıl Ahahahha Yorumla Expolisive +1 yıl Sen nasılsın? Yorumla Melankolikssk +1 yıl Beyaz ten siyah saç Yorumla Expolisive +1 yıl Ben ekledim, ve mesaj attım, inşallah rahatsız etmemişimdir Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Esmer favorimdir her zaman 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sarışın tercih ederim :D 1 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. tutkulu olsun yeter. rengi farketmez 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. turuncu tercihim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sarışın
Bu siteye noluyo ya kaç gündür sarışın mı esmer mi yeter yav
Biz de esmerlerle yapalım o zaman djsxnzk
Bu sitedeki Kıllı esmer erkekleri düşününce esmerlerden soğudum aksksksksk
MSJDJSEKNRMDISK
@DontJohn bu senin ikizin
@DontJohn s g a q
Geçler sakinnn
Dhdjdjdjdj sus da ikile hadi
Sinirlenen bu pembe gotlu dhdhdj
@DontJohn a q hanzosu soru benim sorum sen s g
Yorumumdan gidin lan dnjsehfn
Jdjdjddhdh kudur lan gitmiyrm
Ben gidiyorum siz naparsanız yapın
@DontJohn Allah karına sabır versin a q istekli pu*t u
İstekli degil o sistem duzeltti anladın sen
Ya kes wk iqsuz kudurugu dhhxchx
@DontJohn Allah da oğlum çalışıyor eve ekmek getirecek diyen anana sabır versin
Zor böyle p*c evlat
Yeter awk
dhbajahj kudurma şişkopislik
Melanko benim yorumu sil yav sizinle uğraşamam ben
@DontJohn kuduran sensin s*k kafali
ya dur sende eğleniyrm şurda wk fnsnj
@DontJohn dm imde ne işin var it ajsjsjsjjwjajs
@DontJohn eğlenme lan
nE? Dmsjjdbfnxksjrofnkxisnrmf
Engelledim onu askom tamamm
Sağ ol aşkoomm
Bence etkilenmek yeterli, ikisi de bazen çok tahrik edebiliyor
Esmer derken saç olarak kastettim ten beyaz da olabilir
Fark etmez, ama ben beyaz tenden hoşlanıyorum. Siyah saç daha güzel sanki
Evet sarı bi sure sonra çiğ ve itici geliyor
Sen ne düşünüyorsun bu konuda karşı cins için
Esmer ama kıllı olmasın dyffutfuyfu
Ahahahha
Sen nasılsın?
Beyaz ten siyah saç
Ben ekledim, ve mesaj attım, inşallah rahatsız etmemişimdir
İkisi de ayni cekicilikteyse sarisin olani tercih ederim.
Esmer favorimdir her zaman
Anlaşır hoşlanırsam farketmez
Sarışın tercih ederim :D
tutkulu olsun yeter. rengi farketmez
turuncu tercihim
Sarı
Sarı sarı kimin yarı
Kızıl
Nefes alan