Daha ilk 4-5 günde kızın konuyu buralara getirme çabası normal mi ilk defa böyle yapan bi kız görüyorum normalde en az 3 ay konuştuktan sonra bu konuları açıyorduk
Genelde kızlar en azından ben kendim asla cinsellik konusu açmam karşı taraftan gelir hatta gelse bile konuşmam erken olduğunu söylerim ciddi ilişki istedigim içinde hele daha titiz seviyeli davranırım büyük ihtimalle kız bu konuyu actiysa senle ciddi düşünmüyor olabilir
Acaba bende ciddi düşünülmeyecek ne var da öyle yapıyor merak ettim. Yani ilk defa böyle oluyor çok şaşırdım daha 4 gün oldu konuşalı tanımıyoruz bile birbirimizi. Ama yazdıklarını görsen şok olursun daha buluşmadık bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Devir değişti prenses erkeklerden sonra istekli kızların dönemi başladı.
Yani normal mi. Genelde erkekler böyle hızlıca girerdi konuya ama kızda gördüm bu durumu ilk defa
Değil tabi edep ahlakı ortadan kaldırdınız. Nesi normal olabilir?
Allah böyle yaratmış napalım
alışmıştır yüzlerce kişiyle konuştuğu için
Böylesini görmedim kızla 4 gün oldu daha birbirimizi tanımıyoruz ama konulara hızlı giriş yapıyor
Normal değil
Ne açıdan değil mesela
Genelde kızlar en azından ben kendim asla cinsellik konusu açmam karşı taraftan gelir hatta gelse bile konuşmam erken olduğunu söylerim ciddi ilişki istedigim içinde hele daha titiz seviyeli davranırım büyük ihtimalle kız bu konuyu actiysa senle ciddi düşünmüyor olabilir
Acaba bende ciddi düşünülmeyecek ne var da öyle yapıyor merak ettim. Yani ilk defa böyle oluyor çok şaşırdım daha 4 gün oldu konuşalı tanımıyoruz bile birbirimizi. Ama yazdıklarını görsen şok olursun daha buluşmadık bile
Sapık lan
Bayağı
Nooldu ki
Çok hızlı gidiyor anormal hızlı
Nasıl
Mesela komik bir şey oluyor random atıyor sonra öperim seni diyor ordan başlıyor işte
Hele gece olunca gör kızı
Gelişme ne
Bu akşam pompaladım kızı ama görsen kızın içinde manyak deli var kız manyak sksiyor anlatılmaz yaşanır
Niye kanka