Güncellemeler
4 ay
Kocam bana küstü. Bu olayı bir arkadaşima anlatmıştım bir şekilde bildirim gelince görmüş ve tüm mesajları okumuş. Çok kızdı bana beni sevmeye başlığını sandım ne biçim kadınsın sapık misin falan dedi. Odaları ayırdı. Ne yapıcam kafayı yicem artık. Kalbim acıyor resmen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eşin kendine bağlamış seni aşık değilim diyorsun ama aşk olmadan bukadar istek olmaz bence
Romantiklik açısından hiç bir his yok
Seni sevdiğini bildigin icin sen de yaşça yavaş sevmişimdir bence yoksa cinsel istek Dr olmaz yanaşmak kstemezdin
Olabilir belki
Ne güzel işte ya miden bulansaydı ondan? Deger görüyorsun çünkü alışıyorsun
Ben onun doğru düzgün yüzüne bile bakmadım ki konusmuyoruz bile bazen. Birden gözüme dünyanın en hot erkeği gibi gelmeye başladı
iyi işte evliliği güçlendirir ama niye uyutuyorsunki o zaman onu. yapışşşş uyansın o da
odaları ayırması saçma olmuş bence
Merhaba, yaşlarınız kaç? Cinsel arzuların alışkanlığın olan tarafa yönlenmiş olabilir. İlişkiler konusunda tecrübeli ve olgun bir adamım. İstersen detaylı konuşabiliriz. 🌹
Normal bedenin artık istiyor yanında olduğu icin duyguda gelişimi siyior
Umarım böyle bir evlilik nasip olmaz bana düşünsene karın seni sevmiyor sadece arzuluyor nerden baksan eksik kalır insan diğer taraftan tam olsa da
Bende üzülecek diye dokunmaya bile çekiniyorum ona
çiftleşme zamanın gelmiş Mart kedisi seniii
Biz napalım bu konuyu şimdi yani a..
öncesi hislerinle çeliştiğin için
Şu an onu uyandıra bilirsin ama yapmazsın inadında var
Seni şaşırtan bir penisee sahip olabilir, kokusu çekiyordur ya da o zevk alışını sana aktarabiliyordur
Uyandır yap
Kıyamıyorum yarın işe gidicez. Mesaiden on birde çıkardılar on ikide anda eve geldi iki saat sonra kalkicak zaten
Delirmiş mi
Ne mutlu
sekste iyi mi kocan?
Yaşlar kaç peki
24 ben 25 o
Yatakta iyiyse bakımlıysa sevmesen bile canın istiyor seninde isteklerin var. Ama emin ol bide sevmiş olsan o ten uyumu o zevk nasıl katlanır aklın çıkar. Sevmek ve ten uyumuda çok önemli. Ama sen istek yönünden kendini tatmin etmektense içinde olsun istiyosun dimi
Bizene aw