Baya derken ne kadar mesela nirhamm’cim benim flört döneminden bir asır geçmiş gibi gelse de, 3. randevuda öpüşme olup analiz yapıp profili çıkarırdım 🤭 tamam veya devam için en belirleyici nokta. 1. Kokusu, dokusu, temas ve salyasını test etmek (ten uyumu ve alerjik reaksiyon ilk öpücükten anlaşılır, birinin salyası bildiğin alerji yaptı, dilim damağımda kabarcıklar oluştu). 2. Kısa bir öpücükle durmasını biliyor mu, otokontrollü mü, yoksa playboy/f4ckboy mu (ne kadar ileri gider testi) 3. Benim için tehlike teşkil eder mi (bir öpücükle ayağımı yerden keser mi, ilerde karşı koyabilir miyim, yoksa “yüksek tehlike” risk almaya gerek yoktur 🛑 )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kişiler ne zaman hazır olursa bence
Bilmiyorum ya benim yaşım 33 cok beklemem sanirim jssj
Gençsin daha genç dfsglsdf
Gerçekten hak etiğini düşündüğüm insanla olmalı benim için biraz daha zmn var bence ;)
Uzun sürer
İmam nikahı kıyıldıktan sonra ne zaman olursa. Öncesi sakıncalı gibi. Ama devir değişti tanıştığı dakika da sevisenler de var.
3 buçuk yıl sonunda ufacık öptü karşılık vermedim ama gülümsedim. Öpüşmek değil ufak bir öpücük ama masum değildi biliyorum şehvetliydi
Yıl mı? 😵 Doğru mu okudum?
@DarkAngelNyxx evet🙈
Ne zaman hazır hissediyorsan. Bir anda iki taraflı istekle olur😅
Baya süre geçse iyi olur
Baya derken ne kadar mesela nirhamm’cim benim flört döneminden bir asır geçmiş gibi gelse de, 3. randevuda öpüşme olup analiz yapıp profili çıkarırdım 🤭 tamam veya devam için en belirleyici nokta. 1. Kokusu, dokusu, temas ve salyasını test etmek (ten uyumu ve alerjik reaksiyon ilk öpücükten anlaşılır, birinin salyası bildiğin alerji yaptı, dilim damağımda kabarcıklar oluştu). 2. Kısa bir öpücükle durmasını biliyor mu, otokontrollü mü, yoksa playboy/f4ckboy mu (ne kadar ileri gider testi) 3. Benim için tehlike teşkil eder mi (bir öpücükle ayağımı yerden keser mi, ilerde karşı koyabilir miyim, yoksa “yüksek tehlike” risk almaya gerek yoktur 🛑 )
Nikah olduktan sonra istediği zaman 🤣
Güven önemli varsa her zaman olur
ne zaman istersem
İlk buluşmada sevişen ben..
Ne zaman hazır hissediyorsak
Belli bir suresi yoktur
Evlendikten sonra
6 ay
Bir süresi yok isteğine o anki duruma bağlı
Ne farkeder
Ne kadar gerekiyorsa
Değişiyor