Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlilikte tutku ve romantizmin zamanla azalmasının en büyük nedeni ilişkinin doğal olarak bir alışkanlığa dönüşmesidir
İlişkinin başındaki yoğun heyecanı oluşturan kimyasal süreçler zamanla sakinleşir ve çiftler birbirine alıştıkça ilk günlerdeki merak heyecan ve belirsizlik yerini daha öngörülebilir bir düzene bırakır
Bu düzen güvenli olsa da bazen fazla rutine dönüştüğü için romantik enerjiyi düşürür
Günlük stres iş yükü ev işleri maddi sıkıntılar çocuk sorumlulukları gibi faktörler çiftin birbirine ayırdığı zihinsel ve duygusal alanı daraltır böyle olunca flört enerjisi ve tutkuyu besleyen oyunlaşma özen ve sürprizler azalır
Bir süre sonra eşler birbirini “zaten hep yanında olan kişi” gibi görmeye başlar ve bu da romantizmin canlı kalmasını zorlaştırır
İletişimdeki küçük kopukluklar ilgisiz hissetme veya değer verilmediğini düşünme de zamanla tutkunun sönmesine yol açabilir
Yani aslında tutku yok olmaz sadece üstü kapanır ilgi özen ve tazelenme olmadığında geri plana çekilir
Doğru dokunuşlarla iletişimle ve küçük çaba hareketleriyle yeniden canlanması da mümkündür.. bu kadar işte21 Yorumla
Soran5 ayHiç canlı olmadı ki yeniden canlansın
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öncelikle şunu belirleyelim. Evliliğin en önemli paylaşımlarından biri cinsellik olmakla birlikte hepsi bu değil. Seni seven, sana değer veren, yardımcı olan sevgi dolu bir eşensahipsin. Tek derdin cinsellik. Bunun için evliliğini bitirmen ne kadar doğru olur? Bence yapmamalısın. Peki bundurunu kabullenip, cinsellikten eksik kalmak doğru mu? O da değil. Bu durumda, "her şeyi denedim. Ama olmuyor. Pes ediyorum." demen de yanlış. Bu tür durumlarda her zaman en önemli problem iletişimdir. Sen çekinip, bazı şeyleri eşine söyleyemiyorsun. Yeni evli, sizin yaşınızdaki bir çiftin, haftada en az üç kere seks yapması gerek. Ya biz bile bu yaşımızda sizden fazla yapıyoruz. Eşinin anlayışsız davranıyorsun demesi anlayışsızlık. Bir insan bir kere yorgun olabilir. İki kere olabilir. Bu sürekli de olmaz. Eşini karşına alıp konuşacaksın. "Bunun için tedavi olmazsan, ya da buna bir çözüm bulmazsak, ciddi problem olacak." demelisin. Çoğu insan cinsel ikişki sıklığının ne kadar olması gerektiğini bile bilmez. Muhtemelen ona normal görünüyordur. En azından bir uzmanla konuşun. O eşinin eksikliğini söylerse daha etkili olur. Bu senin sosyal ve psikolojik hayatına da etki eder. Daha agresif, dsha sinirli bir hal alırsın. Pes etme. Bu durumu, yani senin eksik kaldığını, tatmin olamadığı sürekli söyle. En sonunda o pes edecektir.
02 Yorumla
Soran5 ayEvet çoğu zaman sinirli ve gerginim zaten ama ona düzgün bir şekilde sorduğumda da inkar ediyor. Ona göre haftada bir veya iki haftada bir gayet normalmiş. Tek derdim seks de değil yani ufak tefek sapıklıklar iltifatlar vs onlar da yok
- 5 ay
Bunlar zaten doğal akışında olabilecek şeyler. Biz de ilk evlendiğimiz zaman eşim senin eşin gibiydi. Zamanla, sabırla adım adım ilerledim. Öğrettim. Şimdi bazen o benden önce fantezi kurar. Ama geçen yıllar içinde şunu farkettim. "Beni yanlış anlar. Ayıplar. Benim için ne düşünür? Kötü görür." diye düşünmeyeceksin. O senin eşin ve ne istiyorsan, ona söylemek zorundasın. Asla çekinme. Onun bilgisizliği seni durdurmasın. Ona öğret. Biz 40'lı yaşların ortasında sizden fazla yapıyoruz. Neye göre değerlendirmiş de haftada, hatta iki haftada bir yapmanın normal olduğunu söylüyor. Olayı sadece saf cinsel birleşmeye de indirgememek lazım. Bu işin içinde küçük oyunlar, fanteziler, yaramazlıklar da olmalı. Ona doğruyu gösterecek bir terapistenya da uzman doktora görünmesini sağlamalısın.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayEvlilik çok zor bir sanat. Üzülmeyin ama sakın , Türkiyede ki evliliklerin % de 80 i böyle. Evlenene kadar bin takla atan adam evlendikten sonra evrim değiştiriyor ülkemizde. Acaba çok mu rahata kavuşuyorlar evlenince aklına bu geliyor hemen. Zaten evliliklerin % de 80 inde iletişim bozukluğu var. Her iki tarafta birbirinin beyninin okunması bekleniliyor , konuşmaktansa bu tercih ediliyor 😂 kızcağız evleniyor ev işleri , yemek , temizlik , bebekle uğraş 👍 işte Türkiyede ki evlilik anlayışı bu. Adamda gelsin eve birasını alsın tv de maç seyretsin. Bi de eşine bağırsın bana su getir diye salondan. Kesinlikle baştan konuşmalı tüm kızlar herşeyi, en baştan hemde 👍 yoksa sabırlarda tükenir bir gün..
12 Yorumla
Soran5 ayBen her şeyi konuştum. Ev işlerinde bana yardım eder bazen. Canım bir şey yapmak ibtemediğinde kalkar yemek falan da yapar ama genel olarak üşengeç. Dizi film izlemeyi aşırı seviyor ve full odak izliyor. Ne bileyim bir şey izlerken ufak sapıklıklar vs asla yapmaz. Ben yapsam da karşılık alamıyorum
- 5 ay
İletişim bozukluğu var. 👍 konuşun onunla , asla susmayın. Bu kesinlikle ayıp bişey değil. Sizi anlaması , dinlemesi gerekiyor hep..
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaten sizde hiç var olan bir şey değilmiş ki. Yani sevgililik döneminde de muhtemelen birbirinizle bu şekilde temas ve ilişki içinde olmadığınız için fark etmemişsiniz. Balayında alkol etkisi ve istekle birkaç defa yapılmış sadece, iyi bir insan olması cinsel anlamda tatmin edici olacağı anlamına gelmiyor. Seninle ilgili de sıkıntı olmadığı anlatmaması ve senin söylemlerine bakarak belli. Libido problemi olan bir insanla evlenmişsin, buna senin yapacağın çok bir şey yok. Anca sürekli alkollü hale sokup belki verimlilik elde edersin o da zor. Açık açık sorup laf söyleyip biraz sıkıntı yaşamaya hazır olman lazım. Belki o zaman bir hareketlenme olur sanki
06 Yorumla
Soran5 ayBen bir şey ima ettiğim zaman morali bozuluyor ve anlayışsız diyor bana. Macun falan kullanıyor bazen ve böyle olması asla hoşuma gitmiyor. Gerçek duygularını tutkunu görmek istiyorum diyorum. Zaten gerçek diyor
Soran5 ayMaalesef ön sevişmesiz tek seferlik..
Soran5 ayHayır ikimizde de kilo problemi yok.
- 5 ay
Anladım uyum problemleriniz var çok net ve açık. Yani senin kadar isteği yok, belki de ten uyumunuz yok o da bir etmen ama muhtemelen istekle ilgili sıkıntıları var. Dışarda çok iyi iki arkadaş olabilirsiniz, çok güzel ev arkadaşı da ama karı koca konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz. Bu da ileriye doğru daha büyük pronlemlerin çıkmasına sebebiyet verecektir bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 5 aysevgi olmadığı için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 aygenelde monoton bir hal alır evlilik, bu çiftlerin istek ve taleplerini tam olarak söylemedikleri ve çekindiklerinden kaynaklı, ayrıca renklendirecek hiç bir aktivite yok, ne bileyim farklı mekan farklı kıyafetler , ya da vibratör vşbratör , ya da fantazilere tamamen kapalı ilişkileri sonuç bu hale geliyor , birde hayat telaşı yüklenince akla gelen bir şey kalmıyor , bir kere türkiyede sevilmeye zaman ayıran çift yok neredeyse , yani o gün erken başla sohbet ederek , koklayarak vs vs git , ama maalesef drek üzerine çık boşal git yat , aşama belli oda ne tutku bırakır nede heves , bu kadar uyaranın olduğu dünyada beklentinizde artıyor onuda sorgulamak lazım , o yüzden insan lendi hayatını , cinsellikde dahil mutlu edebildiği kadar renklendirebildiği kadar yaşar , yoksa kadında aynı erkekde aynı , ışığı kapatınca cinsellikte her şey aynı önemli olan renk katıyor olman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayOlanla yetinmen gerek. Belki farkli fantezileri vardir onlari gerceklestirmeyi deneyeblirsin.
Ben de 8 aylik evliyim, esimi seviyorum, kendisi baya tutkulu ve beni hep istiyor ama ben artik monotona bagladim. Tek yatmayi daha cok seviyorum. Her zaman libidom yüksek değil ve tek seferde 1 posta sevisip birakiyoruz.
Oyun oynamayi daha cok seviyorum.
Evlenmeden önce sevgililerimle otele vs gittiğimizde 3-4 posta atardim. Parcalardim onlari cok tutkulu harika gecerdi. Evlenince karimla da böyle olacak sanıyordum ama zamanla fark ettim ki heyecan kalmadi.
Bu arada eşimin fiziği çok güzel, ona aşığım onu seviyorum ama durum bu.
Evlilik seksi bitiriyormus 😀07 Yorumla
Soran5 ayEvlenmeden önce de sevişme gibi bir çabası yoktu. Tek benimle değil başkalarıyla da sevişmiyordu yani. Onu mutlu eden şeyler oyunlar diziler veya eline para geçmesi falan. Kadın bedeniyle işi yok adamın. Çirkin bakımsız bir kadın değilim üstelik
Cevap sahibi5 ayO zaman sorun evlilik değil adamın kendi libidosu düşük.
Sağlıklı beslenmesini saglayip, spora yonlendirebilirsin. Testosteron seviyesi artarsa faydasini görürsünüz
Soran5 aySporu çok teklif ettim ama çok üşengeç biri
Cevap sahibi5 ayTahmin edebiliyorum ben de usengecim. Bilgisayar basinda vakit gecirmeyi seviyorum.
Yüzde yüz istediğin gibi olmuyo hayat maalesef. Kendi haline birak adami 😀- 5 ay
Cevap veren bana ulaşabilir misiniz
Cevap sahibi5 ay@aliaras0309 niçin
- 5 ay
Gizliden konuşalım lütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı.
5 ayYa gerçekten trol soru ya da benim eşimde bir sorun var la keşke benim eşiminde bizim cinsel hayatımız için evdeki olagan akış için bi çabası olsa ben 4-5 ayda bir zorlamam la belki ikna ediyorum o kadar uzak cinsellikten ama burada cinsellik yaşayamadıgından şikayetci kadın görünce şaşırıyorum
02 Yorumla
Soran5 ayDediğim gibi herkes tersiyle eşleşiyor sanırım
- 5 ay
Görüşüne göre öyle yalvar yakar yılda 2 bilemedin max 3 kez yaşıyoruz 7 ci yılımız ve bu artık tahammül bırakmadı bende
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
5 aySen ilgi ve tutku beklerken o sürekli bahanelerin arkasına saklanmış gibi duruyor evlilikte yakınlık iki kişinin de emeğiyle olur tek taraflı yürümüyor yorgunluk bahanesiyle seni susturuyorsa aslında konuşmaktan kaçıyordur bunu hak etmiyorsun duygularını açıkça söylemen gereken nokta burası yoksa bu düzen böyle devam eder
00 Yorumla
5 ayÇok inandığım bir söz var; iyi cinsellik kötü evliliği kurtarmaz ama kötü cinsellik iyi evliliği bitirir.
sizin de böyle oluyor sanırım.
Ben de günde 8 saat çalışıyorum ama günde 3 çok rahat oluyor.
eşinin başka sorunları olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayhep söylüyoruz evlenmeden önce efendi dersiniz evlenince gerçeği görürsünüz. senin hayatın öyle devam etmez bir yerde pes edip patlayacaksın gerçek bir erkek isteyeceksin senin dizlerine inen titremeleri yaşatacak her sekste defalarca kez orgazm edecek işini bilen tutkulu kadından anlayan bir adamı...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayHer evlilikte zaten bir eksik yan illaki vardır emin ol.. eşin en azından sana Temizlik, yemek hepsinde yardımcı oluyor hem en güzel hediyeleri alır inan bu zamanda bunu eşlerine yapmayan kocalar da vardır hemde cok.. mesela Benim babam... oncin dediğin gibi olanla yetinmek gerek..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBiz 5 aylık evliyiz, kendim de çok yoğun bir meslekteyim mesai günüm en az 12 saat, nöbetler en az 27saat. Evlenmeden birliktelik yaşamamıştık eşimle, evlendikten sonra çok yorgun bile olsam yakınlaşınca bir şekilde etkileniyoruz ve birliktelik sonrası huzurla uyuyoruz. Eşinizin durumu psikolojik ya da mastürbasyon bağımlılığı olmuş ise bundan kaynaklı olabilir ama bu verdiğiniz rakamlara bakınca kesinlikle yorgunluktan değildir
02 Yorumla
Soran5 aymastürbasyon bağımlısı da değil :(
Cevap sahibi5 ayProfesyonel destek almanızı öneririm, normal değil ama aşılamayacak bir durum da değil
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayBazı insanlar cinsel olarak çok istekli olmuyor.. Sanırım bu da öyle..
Üzüldüm senin adına. Benim en mutlu olduğum şey o daracık vajinanın içinde olması.. Bir kadının kucağım da olması. Bunlar olmadan erkek erkekliği hissedemez ki00 Yorumla
5 ayAynı şeylerin tersini yaşadım bende eşimle ama problem çok başka şeylermiş farkedene kadar bende aldatmayı hatta boşanmayı düşündüm çok şükür şimdi bir sorun yok
02 Yorumla
Soran5 ayAldatmayı düşünmüyorum ama bu şekilde boşanma kaçınılmaz gibi ya
- 5 ay
Ya yorumda çok rahat yazılmıyor her şey ama düzeltmek çok zor değil inan
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
5 aybekar olarak çok mu zaman geçirdiniz. Bu belki arkadaş olarak kalmanıza beden olmuş olabilir... Seni kaybetme ihtimalini aklına getirmek işe yarayabilir belki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
5 ayMerhaba, 3 aylık evlilikte yatak odasının bu hale gelmiş olması doğrusu pek anlaşılır ya da kabul edilebilir bir şey değil,
02 Yorumla
Soran5 ayBeni anlayışsızlıkla suçluyor
- 5 ay
Aslında bu tip durumlarda tipik erkek davranışıdır karşı tarafı suçlamak, hiçbir erkek cinsel anlamda eksiğini kabul etmez
5 aysen şehvetini uyandır sen etkile onu artık o iş sende biter bence hiçbir erkek cinselliğe yok diyemez
02 Yorumla
Soran5 ayÖyle bir diyor ki
- 5 ay
seninde hevesini kırıyor demi bu çok kötü bi durum ona söyle bak yaptığın çok yanlış de ben yıllardır bu günleri bekledim de nasıl eşek erkekler var yaa hayret ediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayHiç bir erkek kadınına sırt dönmez, istemiyorum demez diyemez. fıtratına, yaradılışına ters. Yorgunluk bahane, başka kadınlar şahane bence...
02 Yorumla
Soran5 ay7/24 beraberiz. Öyle olsa bile anlam veririm ama buna veremiyorum işte
- 5 ay
Hayatın da başka birisi olan, seni sevmeyen, değişen, gün içinde ki hal ve hareketlerine fitil olan, ilgi ve alakanı yeterli bulmayan, soğuk ve güler yüzlü olmayan kadından. yanında kendisini yeterince erkek olarak hissetmediği bir kadından her konu da soğur bir erkek ve ilgisiz, tutkusuz, isteksiz olur, uzaklaşırız...
5 ayPekı bu durum hakkında tatlı bır dille konusmayı denesen nasıl olur? Cunlu bu sekılde senin ıcınde omur gecmez kı
02 Yorumla
Soran5 ayKonuştum yorgun oluyormuş. Macun falan kullanıyor. İki haftada bir yapmamıza rağmen
- 5 ay
Bu cok kötu ya, bırebır aynıyız aslında sızınle, ben de aynıöarını yasadım, ben bır gunfe 2 3 kere ısterım en az, ıstsrsenız dertleselım ben cok isterim, aynı oldugumuz ıcın..
Gizli Üye(30-35)5 ayErkekler bekarken kendilerini canavar zanneder, evlenince hepsinin maskesi düşüyor, bu tarz sorunlara o kadar çok denk geliyorum ki... hep yorgun hep yorgun bahane hazır...
34 Yorumla- 5 ay
E sende dinlendir
Cevap sahibi5 ayMüsade etse neler yapicam da
- 5 ay
Neler yapıcan ben merakettim :D
- 5 ay
Sorun bence o değil, uyumsuzluk gibi duruyor sanki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBu konunun önemli bir problem olduğunu ciddi şekilde anlatmadığın sürece farkındalığı pek artmaycak gibi. O yüzden çok uzatmadan bunu açık açık konuşmalısın
00 Yorumla
5 ayElde ettim hesabı oluyor Uğraşmıyorlar
Sobra Aldatılıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKendimi gördüm sende biliyor musun biz gibileri cok demek ki
52 Yorumla- 5 ay
Sen ne kadar lık evlisin
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayEvliliklerin yüzde 90 ı böyle demek ki. Biz tutkulu ve tutku arayan taraftayız. Onların bunlarla işi yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
5 ayBana ait, Sahibim duygusu ve yeterince sahiplenilmiyorum duygusu kadın ve erkekte duyguları söndürür. Bu ise sonun baslangiciidr
00 Yorumla Süsleniyor musun hazırlanıyor musun geceleri özel koyafetler vs
02 Yorumla
Soran5 ayÖnceleri evet. Artık vazgeçtim çünkü iltifat alamamak yükselmemesi falan kendimi kötü hissettiriyordu
Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Hiç tatmin olmayan kadınlara göre bir tık şanslısın. Cinsel terapi alsanıza
02 Yorumla
Soran5 aySorunu kabul etmiyor ki nasıl cinsel terapi alsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayİlgi alaka bir birlerine zaman ayirmazlar ise sogumalar yatak odasına kadar yansı ve birbirlerini suclamala hakarrete dönüşür sonrası malum
00 Yorumla
5 ayMaalesef seni çekici bulmuyor olabilir. Ama seninde ihtiyacların var kendini tatmin etmen lazım
02 Yorumla
Soran5 ayİnan bunun için denemediğim şey kalmadı ve pes ettim
- 5 ay
Kocan hayırsız cıktı bi kadını tatmin etmemek ne demek ya Allah aşkına. Anlatmak istersen özelden de dinlerim
5 ayElde edince Öyle oluyor zamanla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
5 aySorun iletişim
Buraya uzun uzun yazmışsın
Al onu karşına konuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Testesteron horumunu düşük. Tutkuyu boş ver iyi vuramıyir mu
00 YorumlaAdamı oyun oynamayı seviyor bulunmaz bir hikmet bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Merhaba senin şanssızlığın eşinin libidosu düşük ve sekse düşkün değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Ya isini bilmeyen eşle evlilil cok kötü yaa git çık mı olacak sadece ya ne anlıyolar anlamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayeşler birbirtlerini karı koca rolüne kaptırınca o sevgili flört dönemlerini kapatınca durum bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
5 ayMaalesef genelde tutkulu erkekler olarak bizlerin karşısına da tutkusuz kadınlar çıkıyor
00 Yorumla
5 ayAldatmak istemiyorsun ama ya boşanacaksın eni sonunda ya da aldatma olur
00 Yorumla
5 ayUygun kişiyle evlenmemekten kaynaklı şeyler bunlar. Evlilik değil sorun.
00 YorumlaÇok katılıyorum böyle istekli kadınlar böyle yetersiz erkeklerde heba oluyor.
Oyuncak almak istediğini söylesen ne tepki verir? Hiç olmazsa onunla rahatla00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayDemek ki genel olarak isteksiz bir adam durumuna üzüldüm ama onunla açık açık konusman gerekiyor mevzuyu bencr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayEsin heyecanını kaybetmiş sen ona yatakta istediği bir fantezi var mi yok mu caktirmadan sor ama 3 ayda da kaybedilecek iş değil
00 Yorumla
5 ayEğer kadın gerçekten isterse eşi ona herşeyi sunar tabi dediğine de katılıyorum tutkulu kadını tutkulu erkek denk gelmiyor hep böyle yine de dertleşmek istersen
02 Yorumla
Soran5 ayİstediğim her şeyi yaptırıyorum zaten. Ateşli bir gece harici..
- 5 ay
O işte
Gizli Üye(30-35)5 ayKimi erkek kadını doyurmayı bilmez. Kimi sekse çok önem vermez kadını doyuramaz kadın daha isteklidir. Senin o adamı yola getirme şansın yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayErkenden monotona bağlamış. Bence onu kıskandırarak biraz ateşlemelisin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayNe kadar süre sevgili kaldınız
Balayında ilk defa mı birlikte oldunuz
Normalde isteği nasıldır02 Yorumla
Cevap sahibi5 ayOyun bağımlılığı ne zaman başladı
Cevap sahibi5 ayKendi isteğiyle birlikte olmak istiyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazı erkekler evliliği garanti görür madem alkollü gecelerden sonra oluyor birde öyle dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayİkinci pragraf o kadar doğruki sizi benden daha iyi kimse anlayamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayAma bu şekilde de hep bir tarafın eksik kalıyor ve arayış içinde kalıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayErken boşalması var, balayında alkol etkisi ile uzun sürmüş belki de o ara takviye ya da geciktirici kullandı
Gelişimini tamamlayamamış oyun ne ya00 Yorumla
5 ayGeçen bununla ilgili uzmanın güzel bir videosu ile karşılaştım istersen izle çok hüzel bilşmsel açıklıyor
00 Yorumla
5 ayAbla dogalerkeksaglığı diye sayfa var eşinin testo düşmüş oyun oynaya oynaya boş işlerde, bizede keşke böyle hatun düşse diyoruz evlensem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayIyh bu erkeklerse ya resmen eşini taciz ediyor evde neler neler var kadının canı istemese de her gün yapıyor, ama Hani kadin istemedigi icin iskence resmen. Ya da öyle aşırı isteksizler ve istekli kadına denk geliyorlar.
00 Yorumla
5 ayBen anlamıyorum yeni evlilerde eşlerinden şikayetçi
00 Yorumla
5 aySon cümlen noktayı koymuş daha fazla konuşacak bişey yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. İşin gerçekten zor sana bu konuda birçok şey anlatabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBence biraz tutkuyu sen yaratmalısın cinselliği başlatan taraf sen ol güzel kıyafetler her zaman bi adım öne geçirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayNe kadar sürede bir yapıyorsunuz
03 Yorumla
Soran5 ayİki haftada
- 5 ay
Çok az yeni evliye göre
- 5 ay
Daha fazla olması için çaba sarf ediyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
5 ayFarklı şeyler dene bence
02 Yorumla
Soran5 ayHer şeyi denedim
- 5 ay
Nasıl herşeyi farklı olarak ne yaptın kendin için onun dışında
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Senden başka ilgi gösterdiği biri vardır
04 Yorumla
Soran5 ayHayır
Soran5 ayLibidosu yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olacagi bu iste balayinda oldu bitti
03 Yorumla
Soran5 ayBalayında da 2-3 gece anca olmuştur o da alkollü iken
Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. 3 ayda biterse işin zor
00 Yorumla
5 ayYok olması için salmaları gerek.
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım