En İyi Cevaplar
+1 yılTutku bişeyi elde edene ve garanti altına alana kadar sürer. İnsan, kalem, araba.. Herşey için bu böyle. Sonrasında alışkanlık ve bağlılık olmadığı zaman ilişki çöker. Evlilikte cinselliğin yeri ve zamanı bellidir. Heyecanı olmaz. Monoton bir süreçtir. Ama bu zevksiz demek değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılKadın istemezse her zaman izin vermezse erkek daha mı çok ister
- +1 yıl
Hiç alakası yok. Mesele seks değil. Mesele onu arzulamak. Başta bir heyecan bu arzuyu ateşler. O heyecan bir alışkanlığa ve bağımlılığa dönüşümezse biter.
Avrupalılar da böyle yapıyor aslında. Önce birlikte yaşıyor, sonra karar veriyorlar. Bizde tabu olduğu için birlikte yaşamak, herşey şansa kalıyor. Ondan sonra aldattı oluyor adı. Napsın aldatmasın da. Boşamak kolay değil, baskı çok. Erkenden mezara girecek değil ya insan. Aman neyse ne ya
Soran+1 yılAldatmaya böyle maruz bir sebep bulman doğru olmaz. Aldattığında göreceğin baskıdan boşandığında göreceğin baskı çok daha az.
- +1 yıl
Ben bişeye sebep aramıyorum. Sadece çözümleme yapıyorum. Kimin kimle ne yaptığından banane
+1 yılMonotonlaştırmamak sizin elinizde boyun eğerseniz zamana tutku azalır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı kişiyle farklı şeyler denesen ne fark eder ki hiç ilişki yaşamadım ama böyle bir düşünce geliyor aklıma
- +1 yıl
Bu düşüncenin seni ele geçirmesine izin verme sevgi ve bağlılık olduğu sürece tutku bitmez.
Kişiye göre değişir bence
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç ilişki yaşayan biri değilim ama kendi hayatımda uzun süren her şeyden sıkılan hatta bu yüzden film bile izleyemeyen biriyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kesinlikle evet bir zaman sonra normal oluyor her şey bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu konu da daha çok kadını eleştiririm.Çünkü evlilik hayatı en çok kadını değiştiriyor, yıpratıyor, sıkıyor ve bıktırıyor. Oysa evlilik her şey için bir fırsattır ve bu konuda kadın asla kendini salmamalı, vazgeçmemeli, tutkuyu, ateşi, ihtirası elden bırakmamalıdır.Çünkü dişilik erkeği her an, her yerde, her şekilde canlı tutan, harekete geçiren, kudurtan bir afrodizyaktır. Bunu iyi kullanan hiç bir kadın hüsrana uğramaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 yıllık evliyim daha azalmadı hala ilk günkü gibi istekli ateşli ve tutkulu bir şekilde😍
31 Yorumla
Soran+1 yılKarın nasıl biri ki de böyle oldu
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Kesinlikle evet, erkekleri zaten söylemeye gerek yokta, günümüzde kadınlar da geri kalmıyor, yattığım ya da çevremde arkadaşlarımla yatan o kadar evli kadın varki neredeyse samimi olduğum 4 evli kadından biriyle olay seks yapmaya gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır bence hiç evlenme ilk bir 6 ay güzel gidiyor sonra her iki taraf birbirinden sıkılıyor ve alınan kilolar ve erkegin herşeyi senden beklemesi sana karşı saygısızlaşması cabası hiç evlenme boşver..
00 Yorumla
+1 yılTutkunun azalmamamı senın elinde degısıklık iyidir arada farklı fantezıler edının giyim kuşam değişikliği gibi ilgi çekmeyi bil
00 YorumlaAlışkın olmak bir yana sıkılmamak gerekir. Bu yüzden değişik fantaziler yaparak ilişkiyi renklendirmezseniz herşey azalır.
00 YorumlaAynen öyle sürekli aynı vücut sürekli aynı insan belli süre sonra sıkacaktır. Bu yüzden fantezi ve pozisyonlar var. 👌
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet azaliyor, kaybolur. her alışılan seyin ilk büyüsü yok olduğu gibi. hicbir sey ilk zamanlardaki heyecanla kalmaz.
26 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe her zaman belli ediyor kendini
Cevap sahibi+1 yıl@Ankara_beyi bunun tecrubeyle ne alakasi var bos yapma. farkindaysan genel konulardada aynisi oldugundan da bahsettim
- +1 yıl
Yaşın itibariyle tecrübe dedim boş yapmadım egonu tatmin etmekse amacın yanlış yaparsın
Cevap sahibi+1 yıl@Ankara_beyi yazdigim cumleden ego tatmin edici cumleden bir niyet cikarabildiysen cidden bravo. Ayrica tecrube yaşla kazanilan bir kavram degildir aklinda bulunsu 😉
- +1 yıl
Olur bulunsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu evlilik bu cinsellik onlar için artık dogal bir ihtiyaç mutluluk neden sogusun insanlar evlilik zaten bu konuda Sadakat degil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte doğal bir ihtiyaç halinde olması dışardaki heyecanlı gizemliyi daha çekici kılmaz mı
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılDedin ya evliler için doğal bir ihtiyaç gibi diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılRutine baglar bir süre sonra
Tutku biter sevgiyle alışkanlıkla devam eder20 Yorumla
+1 yılEşlere bağlı azalmamasına özen gösterilirse azalmaz
21 Yorumla
+1 yıl11 yıldır evlıyım ilk 3 4 yıldaki gıbı degıl esimde bende daha fazla tutkulu istekli
02 Yorumla
Soran+1 yılOha ikinizde de daha mı çok arttı
- +1 yıl
Bende daha cok arttı onda düştü
+1 yılEşlere bağlı kesinlikle kimisi hala ilk günkü tutkuyu yaşarken kimi çiftler için bitmiştir seks hayatı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAzalabilir ama fantezilerle düzele bilir evliler daha iyi bilir
00 YorumlaHer gün aynı yemek yediginde heyecanlanıyor musun ilk günki gibi 😂
310 Yorumla- +1 yıl
Yorum kullanıcı adı ile uyumlu 😂😂
- +1 yıl
Sen çok fenasib😀😀
Soran+1 yılHer gün ekmek yediğimde mutlu oluyorum şahsen
Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Ben geçmemeeinden yanayım brnde geçmez ama eşim tabi bakımlı olursa
00 Yorumlarenk katarsa veriri 25-50 yıllık ilişkinasıl devam ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikoljik olarak etkilenir insan heyecandan kasma kendini
00 Yorumla
1 yılBildiği vücud heyecan vermez bilmediği vücud heyecan verir
00 Yorumla
+1 yılçevremden gördüğüm kadarıyla azalıyo
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim çevremde 20 senelik evliler tekrar hamile kalıyo😂😂
- +1 yıl
oha cfgvhbjnm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kalmıs bu durum ne kadar hareket o kadar heyecan kanka
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle diye düşünüyorum bende
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce mi böyle düşünüyosun yoksa uzun ilişkiden felan mı biliyosun
- +1 yıl
Cinsel ilişki yaşamadım evli de değilim çevremden gördüğüm kadarıyla öyle sanırım
Soran+1 yılBen de öyle. Ama çevremde de sıkıldığı için ayrılan görmedim kavga etseler de birlikte uyuyolar. Peki bir erkek olarak cevapla Barbara Palvin gibi biriyle evlensen 3 yıl sonra turkun azalır mıydı
- +1 yıl
Karakter olarak beni mutlu etmezse değil 3 yıl 2 ay sonra bile boşanırdim
Soran+1 yılO apayrı bir konu. Burada bahsettiğimiz şey heyecan galiba Barbara gibi birisi olsa yıllar geçse de sıkılmazsın tutku anlamında değil mi
- +1 yıl
Hayır sıkılırım bence yani fiziginden ziyade tepkileri bağlıyor insanı kendine
+1 yılTurku zamanla azalmaz, tamamen biter
03 Yorumla
Soran+1 yılO biraz da eşini sevmemenle alakalı
- +1 yıl
Sevenleri de çok gördüm
Soran+1 yılTamamen bitmesi için sevmemen gerek ama
Vermez kesinlikle. Evet tutku zamanla biter.
00 Yorumla
+1 yılVermez kardeşim vermez
00 YorumlaKavga olmazsa azalmaz.
00 Yorumla
+1 yılAteş, tutku ve renkli fantaziler varsa azalmaz
00 Yorumla
+1 yılFantazi dunyasi genis olursa birsey olmaz
00 Yorumla
+1 yılYalan dolan varsa malesef
00 YorumlaHayat monotonlaşınca evet malesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden azalsın saçmalama
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılazalır rutine bağlar bir süre sonra
00 Yorumla
+1 yılGercek sevgiyse bitmez hevesse biter
10 YorumlaMaksimum 5 sene sonra aynı vucudu görmek sıkabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılAma tam zevkine uyuyosa mesela senin aklında bir figür var sarışın mavi gözlü diyelim o da öyle onu bıraksan napçan yine aynısını alıcan
Soran+1 yılBen de biraz o yapıda biriyim ama çevremizde çoğu kişi 10 20 yıllık evli ve fıkır fıkır😂
Soran+1 yılValla benden de. Sen hemen sıkılcaksan 2 seneye bir karı değiştirmeyi düşünüyosun heralde😂
+1 yılRutine bağlarsa her şey azalabilir.
00 YorumlaEvlilikte azalmayan ne var ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAzalmasa güzel olur
32 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle eşlerin yapması gerken bu
İlk gün ki heyecan olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılAşk sağlam kaldıkça tutku kaybolmaz
00 Yorumla
+1 yılO sana kalmş azaltma yeni seyler dene
00 Yorumla
+1 yılAzaltmamak çiftlerin elinde
00 YorumlaEvet azalıyor kim ne derse desin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaalesef öyle bir durum var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle evet
24 Yorumla
Soran+1 yılEvlendin mi hiç
Cevap sahibi+1 yılhayır ama uzun vadeli sevgilim olduğunda bile bunları yaşarken evlend, ü, nde olmaması imkansız
Soran+1 yılSevgilin kaç yıllıktı
Cevap sahibi+1 yıl2.5 yıl
Ya bu gizli üyeler gercekmi
00 YorumlaBiter bile
00 Yorumla
+1 yılMonoton olur farklılık gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazen evet
00 Yorumla
+1 yılAzalabilir
00 Yorumla
+1 yılAzalır
00 YorumlaAzalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvermiyor
214 Yorumla
Soran+1 yılYaa😭Evlendin mi biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvet evliyim
Soran+1 yılAcaba kocanın agresif davranışlarından vs de olabilir mi ayrıca çoğu koca dövüyor da
Cevap sahibi+1 yılHayır çok mülayim sakin ve iyi insan o konularda sorunumuz yok
- +1 yıl
Neden vermiyor peki önemli olan bu bence
Soran+1 yılKaç yıldan sonra başladı bu heyecansızlık tabi başta tutkun var mıydı
Cevap sahibi+1 yılbaşta vardı tabi. 2-3 yıldan sonra başlıyor. alışıyorsun birbirine tek kişi gibi oluyorsun. heyecan kalmıyor tabi
- +1 yıl
Heyecan katmak sizin elinizde burada yav
Cevap sahibi+1 yıl@viskiligecele sen evlimisin
Soran+1 yılNapacaksın o zaman tüh ya boşansan çocuk var mı
- +1 yıl
Görüş sahibi dm gel anlatayım sana hepsini nasıl heyecan katacağını falan
Soran+1 yılAnalla felan deme
Cevap sahibi+1 yılTutku yu yaratabiliyoruz. ilk başta kendiliğinden vardı. Şimdi biz birşeyler yaparak canlandırıyoruz. her ilişkide olan şey çabalamazsan ayrılırsın.
- +1 yıl
Yani neler yaptığınıza bağlı bu bence konu detayı bilmeden sana ne desem yalan olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence tutku hep olmalı
10 YorumlaTutku bizim elimizde
00 Yorumla
+1 yılilgisizlik olursa
00 YorumlaAzalır tabi
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzalıyor
00 YorumlaHiç birzaman azalmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlendin ya da yıllarca ilişki yaşadın mı
Soran+1 yılKarı koca gibi miydi ilişkiniz
Soran+1 yılO zinanın verdiği çekicilik olabilir belki evlenip helal görsen öyle olmazdı
- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Merhaba;
Bu konu sadece evliliklerde değil, aynı zamanda uzun zamanlı ilişkilerde de görülmektedir. Konu tutku veya sevginin azalması değildir. Esas olan alışkanlık haline gelen otomatik davranışlarımız, ruhunu eksik bıraktığımız tavırlardır. Uzun süreli birlikteliklerde bu durum, cinselliği öldürür ya da azaltır.
"İnsana bildiği vücut keyif vermez ki!" demişsiniz. Bilmediğimiz hiç bir vücut var mı? Elbette ki yok. Buradan yola çıkarak anlamalıyız ki bizim için farklı olan bedenler değil bedenlerin içerisinde bize kendimizi ayrıcalıklı hissettiren duygulardır.
Duygu içeren ve yaşanılan uzun süreli beraberliklerde ise duygular alışkanlığa dönebilir. Bu durumda, ilişkiyi canlı tutmak için çeşitli farklılıklar katmak, rutini değiştirecek etkinlikler yapmak; size, partnerinize ve ilişkinize iyi gelecektir.
Bunlar neler olabilir? Elbette partnerin, ilişkinin yapısına değişiklik gösterse bile: