Cinsel Yaşam Kadınlar da bazen ister mi seks yapmayı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kadınlar da bazen ister mi seks yapmayı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tercih meselesi neden istenmesin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Belki daha hiç yapmadığım için ama evet ben istiyorum.. 4 5 Yorumla Soran 6 ay https://voca.ro/1nS1zsfC1U4s Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yerine ve zamana göre 7 ve 9 arası Yorumla Soran 6 ay Regl sonrası öncesi hesabı mı? Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hahah çok sordun ama Yorumla Soran 6 ay Off ne olacak cevaplasan Yorumla
Sadeüye Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 6 ay Bazen ne onlarda senin benim gibi ister sadece onlar duygusal yönden farklı olduğu için bazı zamanlar istemezler veya kendilerini kontrol ederler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Tabii. Sonuçta biz de etten kemikteniz hisslerimiz var. 2 15 Yorumla BiqDiq_18 5 ay Hiç oldu mu Yorumla SertKaan 5 ay arzusu tutkusu artan her insan ister Yorumla Cevap sahibi 5 ay Evet bazen çok istekli oluyorum zor tutuyorum kendimi Yorumla SertKaan 5 ay hiç tutamadığın bir an oldu mu Yorumla Cevap sahibi 5 ay evet Yorumla BiqDiq_18 5 ay Şu ara nasıl Yorumla SertKaan 5 ay nerede oldu ve ne oldu da karşı koyamadın acaba Yorumla Cevap sahibi 5 ay Şu aralar da yüksek Yorumla SertKaan 5 ay birisi alsa yüksekte uçarsa diyorsun Yorumla BiqDiq_18 5 ay Canın bir şeyler istiyor mu peki Yorumla Soran 5 ay Hangi burçsun Yorumla Cevap sahibi 5 ay Balık burcu Yorumla SertKaan 5 ay yükselen bir dönemde olmalısın Yorumla Soran 5 ay Balık sulu göz olur Yorumla Soran 5 ay Vajina aklına gelmez Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Bazen mi :) :) :) 5 5 Yorumla Soran 6 ay Hep mi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yani çoğunlukla Yorumla Soran 6 ay Hangi burçsun Yorumla Cevap sahibi 6 ay Akrep Yorumla Soran 6 ay Akrepler de yanıyor ya 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tercih meselesi neden istenmesin
Belki daha hiç yapmadığım için ama evet ben istiyorum..
https://voca.ro/1nS1zsfC1U4s
Yerine ve zamana göre 7 ve 9 arası
Regl sonrası öncesi hesabı mı?
Hahah çok sordun ama
Off ne olacak cevaplasan
Bazen ne onlarda senin benim gibi ister sadece onlar duygusal yönden farklı olduğu için bazı zamanlar istemezler veya kendilerini kontrol ederler
Tabii. Sonuçta biz de etten kemikteniz hisslerimiz var.
Hiç oldu mu
arzusu tutkusu artan her insan ister
Evet bazen çok istekli oluyorum zor tutuyorum kendimi
hiç tutamadığın bir an oldu mu
evet
Şu ara nasıl
nerede oldu ve ne oldu da karşı koyamadın acaba
Şu aralar da yüksek
birisi alsa yüksekte uçarsa diyorsun
Canın bir şeyler istiyor mu peki
Hangi burçsun
Balık burcu
yükselen bir dönemde olmalısın
Balık sulu göz olur
Vajina aklına gelmez
Bazen mi :) :) :)
Hep mi
Yani çoğunlukla
Hangi burçsun
Akrep
Akrepler de yanıyor ya 😁
Evet erkeklere has bir şey değil sonuçta.
Insan ve ihtiyaçları olduğuna göre evet
Hep isteriz
Ama kadınlar belli etmiyor
Kadınlar daha istekli ya.
Hayır asla istemezler evet diyenlere inanma