- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 aysikmaz ama ritmi tutturmak icin
enerji dengesi gerekir cunku fazla
istek bazen yorar bazen de
ego tatmini gibi gelir sen
uyumlu hissediyorsan sorun olmaz
ama yine de siniri sen
belirlersen iliski daha saglikli
akar güzelim 😌10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)6 aySıkmaz, kadının erkeğine hayır demesi olayını sevmiyorum her defasında çağırsın giderim😍(Kocamsa)
533 Yorumla
Cevap sahibi6 ay3-4 yapan erkek yoktur da zaten😂
Cevap sahibi6 ayRealist konuştum binde birdir. He bana denk gelirse iyi mi kötü mü bilemem ama reddetmem 🥲
Cevap sahibi6 ay😂😂😂Olan bana oluyor ya hani😂Zaten onu yapan adam beni mutlu eder ya🥰
Cevap sahibi6 ayBüyük zevki siz alıyorsunuz bence 😅
Cevap sahibi6 ayYa şimdi ben sizinkini sen bizimkini bilemezsin de😅Erkek alıyor ya. Çoğu erkeğin aklı niye şeyinde sanıyorsun sizin için en güzel dünya nimeti çünkü😅
Cevap sahibi6 ayYa derler kadında 1 nefis erkekte 9 nefis vardır ondan yola çıktım ahahahahah
Cevap sahibi6 ayİstatistik tutacak kadar çok kadınla beraber oldun galiba😅
Cevap sahibi6 ayBiz tahmin ediyoruz ama😂😂
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim eig için 🥰
Cevap sahibi6 aySevgilin ya da flörtün var mı
Cevap sahibi6 aySanki buradan 15 tane kızla aynı anda konuşuyorsun hissiyatı alıyorum da bi sorayım ona göre şey edeyim dedim😅Sevgili değilsindir de hani gönül eğliyorsundur gibi
Cevap sahibi6 ayHeee tek gecelik diyorsun😂😂😂
Cevap sahibi6 ayBen de öyle😂
Cevap sahibi6 aySiteden bulamazsın saranı knk. Sanal bir yer sonuçta 3 gün konuş geç emin ol hepsinin gerçek hayatı, sevgilisi bir şeyi var. Belki senin de var takılıyorsun mesela bilemeyiz yoksa da mesela diyorum yani. Sözüm bizi kapsamıyor yanlış anlama da skdkflsls Burası karakterli düzgün insanların yeri değil çok bence. Yani ciddi ilişkiler tutkulu aşklar düzgün karılar arıyorsan arama
Cevap sahibi6 aySenin buradaki çevren baya var anlaşılan o kadar tanımıyorum 😂 Ben de buradan evlenirim diyorsun Yani😅Ya çok iyi de ben burada olan adama güvenemem evlenince de çıkmaz buradan. Herifler yazıyor evli evli, diyorum ki yazma bana karın da mı görmüyor o çocukla uyuyor ben tek diyor. Karıyı mikmiş çocuk yapmış yanına koymuş karı orada çocuk bakıyor bu bana yazarak şeyini okşuyor dmfmfmdös
Cevap sahibi6 ayO da doğru iyi insanlar da vardır belki bilemem sen erkeksin bulman daha kolay çünkü iyi kız daha çok akdllff ama iyi erkek az biz bulamayız
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nasıl bir tutkuysa artık. Sıkılır insan ya
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayÇeşme mi la bu günde dört sefer her gün bide insan anatomisine aykırı aw
21 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı.
6 ayKral ancak jigolo olmak lazım :) 3 Veya 4 sayısı abartı. Gece 2 defa kâfidir fazlası bünyeye zarar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay5 sendir evliyim artık illallah ettim bir insan nasıl 4 saat sevişir aman yok fazlası zarar ki 3 senede iki çocuk doğurdum
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
6 ayBana uyar ama bıdı bıdı edilmesin. Saçımızı yıkamaktan yoruluyorum denilmesin.
10 Yorumla
6 ayOha az ye derim
42 Yorumla- 6 ay
Xhjzz
6 ayAğzına biber sürerim öylesinin
20 Yorumla
6 aySıkar, işimiz gücümüz var.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
6 ayorgan la bu bahce hortumu değil.
10 Yorumla
6 ayŞans denk gelmez öylesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Evet sıkar
20 Yorumla
5 ayHayır sıkmaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası