Sizce bir erkeğin herhangi bir ilaç kullanmadan her gün 4-5 defa ilişkiye girebilmesi normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir erkek sağlıklı dengeli ve düzenli besleniyorsa, kuruyemiş tüketiyor spor veya egzersiz yapıyorsa, uyku kalitesine süresine ve düzenine dikkat ediyorsa, alkol sigara ve narkotik maddelerden uzak duruyorsa günde 4-5 değil çok daha dazla sayıda ilişkiye girebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün mü? 1 ay boyunca hem de?
- +1 yıl
Evet
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha fazla …. Sağlıklı normal sıradan bir erkek çok daha fazlasını yapar
paket bir şey yemeyen
spor
uyku
beslenme
egzersizleri
birazz dikkat et ederse
çok dikkat ederse çok daha farklı da olur…
ama ergenlikten bilinç …. Sigara …. Paketli gıda…. Falan varsa geçmiş olsun…. Bu dediklerin üst sınır gibi oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİstisnasız her gün normal mi yani?
Cevap sahibi+1 yılHer gün 5-6 saat spor yapan insan gibi düşün ….
Ama verimlilik artması kalite artması için belli bir zaman sonra mola da çok önemli ….
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kan dolaşımı sağlıklı ise ve iyi besleniyorsa gayet mümkün 19'lu yaşlarımda bir ara o dönemden geçtim
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o 19 yaşında bir ergen değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yıl3kez girebilirim 3. cuyu bosaltamadilar. Ondan sonrasini bilemedim hic. O kisinin istek ve ke disinin performansina bakar
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kez de değil, her gün 5 defa. Uyurken tuvalete kalkıyor bir anda yine sertleşmiş halde. Gün önce zaten yine 4-5 defa yapmış. Normal mi sizce?
- +1 yıl
Erkrn bosaliyorsa normaldir ama hecse normal degildir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKısa sürüyordur ondandır. Uzun süren kişi gece de 4-5 kez girer sabahına girer ama bu her gün olmaz. Keban barajı mi bu
07 Yorumla
Soran+1 yılKısa değil. Sadece sevişme hariç seks kısmı ortalama 15 dakika her seferinde.
- +1 yıl
Kısa işte
- +1 yıl
Ayrıca her seferinde 15 dakikaysa bu ilaçla olur anca ilaçsız olmaz çünkü bosaldikca diğer ilişki esnasında boşalma süresi uzayacaktir
Soran+1 yılİlaç yok zaten ilaçsız mümkün mü diye sordum. Ve günde 3-4 defa boşalmasına rağmen son seferde kısa süre içinde yeniden sertleşmesi de tuhaf.
- +1 yıl
İlaçsız mümkün degil işte o. Ne kadar genç olursa olsun ne olursa olsun o durum olamaz. Sprey falan kullanıyordur ilaç kullanmasa da.
Soran+1 yılSadece kayganlaştırıcı
- +1 yıl
Öncesinde kullanıyordur. Cinsellikten önce. Çünkü bosaldikca bu süre uzar. Mesela ilki 10 dakkaysa diğeri 20 olur diğeri 25 olur. Öyle her seferinde aynı süre zarfinda olamaz. Desteksiz mümkün değil.
+1 yılKişinin yaşına bağlı bence yaşı genç ise 4 5 değil 8 9 bile girebilir ama ileri yaşlara enerji kalmaz ayri
00 YorumlaYaş aldıkça belli bir yaşa kadar istek artıyor. Günde 4,5 defa olur ama bir gün içinde olur ertesi gün istek duymaz aslında.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimle 10 sene önce sevgiliyken ilk zamanlar günde 4 defa yapardık. normal bence. sonra iş güç hayat meşgalesi ekonomik durumlar felan derken azalıyor sıklık haliyle.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar süre böyle sürdü
Cevap sahibi+1 yılerkeğine göre değişir ki. ben güzel giyimli kadın görünce tahrik olan biri değilim mesela. gençken enerji daha yüksek oluyor ama yaş ilerledikçe azalıyor. dediğim gibi işte beyin yorulunca istek kalmıyor.
Soran+1 yılEşim 36 yaşında ben 21
Cevap sahibi+1 yılo fazla istekli olabilir yılların birikimi vardır tabi haliyle. fakat sen neden isteksizsin onu çözmeye çalış bence.
30lu yaşlara kadar normal sonrası için yoklukta kalmak lazım bacım
00 Yorumla
+1 yılNormal, seksi seven biri olarak ve hayır demeyi sevmem normal hatta sürem uzun
01 Yorumla- +1 yıl
Bi yoruma 10 15 dakika yazmışsın benim bi pozisyonum o kadar, dolayısıyla partnerin kısa yapıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç saat arayla girebilir. Sağlıklı kendine iyi bakan iyi beslenen biri yapar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence bağımlılık. Ayda bir gün belki olabilir ama ayın her günü 3-4 defa imkansız.
- +1 yıl
Bağımlılık ya da değil. O güç, enerji varsa birkaç saat arayla yapılır.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl36 yaşında ve her gün 4-5 posta imkansızzzzzzz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDamızlık boğamıyız biz...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
o kadar yapsam soğurum ya cinsellikten
+1 yıldeğil öyle devam ederse kuş 40tan sonra ölür
02 Yorumla
Soran+1 yılYaş 36
- +1 yıl
atalarımızın meşhur bir cümlesini ileteyim. 1 at hep at 7 at erkenden toprağa yat. herşeyin fazlası zarar. genel de o yaşta hafta 3 mumtazam dolu dolu iyidir.
Anormal değil
İlaçsızda o kadar olabiliyor023 Yorumla
Soran+1 yılAma her gün
Soran+1 yıl1 ay boyunca aralıksız böyle olması normal mi
Soran+1 yılToplam süre 1 günde 1 saat (sevişme hariç sadece seks)
Soran+1 yılHer seferinde 15 dakika sadece seks, sevişme hariç ve günde 4 ya da 5 defa ve her gün. 1 ay boyunca böyle yapabilir miydin?
Soran+1 yılPeki böyle bir erkeğe engel olmanın yolu nedir
Soran+1 yılArtık görev gibi gelmeye başladı ve istemiyorum.
Soran+1 yılSöyledim kavga ediyor
Soran+1 yılÇok anlatmaya çalıştım ona bilimsel makale okumuşluğum bile var. Anlamıyor.
Soran+1 yılNişanlım aslında ama aynı evde yaşadık bir süre, şimdi kısa süreliğine ayrı yerlerdeyiz ama evlenene kadar yine aynı evde yaşayacağız.
Soran+1 yılBilmiyorum uyurken bile bir anda uyanıp o an ilişkiye girdiğimizi fark ediyorum
Soran+1 yılBen sadece 1 kez orgazm oldum hayatımda
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılkısa sürüyor ve soft ilerliyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır hemen hemen hepsi 10-15 dakika (sadece seks kısmı)
- +1 yıl
kısa işte :D
Soran+1 yılBence değil.
- +1 yıl
o şekilde 4 5 normal. ilaçsız da olur yani
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hergün 4-5 zor bence ya da herkese yapamaz
00 Yorumla
+1 yılİlaç almıştır sürekli olmaz o dediğin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil bin bu diyen yalan söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok sağlam t*şak var demek ki adam da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılÇok aktivse az bile
02 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık 1 yıldır yapmıyormuş
- +1 yıl
O zaman gayet normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
12 Yorumla
Soran+1 yılHer gün olması?
Cevap sahibi+1 yılTuhaf her gün
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
+1 yılNormal gün boyu
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay boyunca böyle olması normal mi
- +1 yıl
Değil
mümkün
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mümkün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz