ՏҽӀɑʍՏ
Kel erkek seksiliği, yatakta başarısı ve zekası diye bir şey var mı¿

ՏҽӀɑʍՏ
Kel erkek seksiliği, yatakta başarısı ve zekası diye bir şey var mı¿

Bence işin sırrı kellikte değil, özgüvende. Kimi erkek saçını kaybediyor ama karizmasını hiç kaybetmiyor; hatta bazılarına kel görünüm gerçekten çok yakışıyor. Zeka da, yatakta başarı da saçla değil, tavırla, enerjisiyle, kendini taşıyış biçimiyle alakalı. Yani kel olup da aşırı çekici olan var; saçlı olup sıfır elektrik veren de…Sonuç? Saç değil, adamlık duruşta belli oluyor.
Bizim kurumda fizyoterapist kel, hergun sabah kel ve karizmatik adamdan hepinize günaydın diyor. En son bozdum o senin düşüncen git aynada kendine konuş dedim. Ondan sonra olduğum ortama gelmedi slk
🤣🤣
O kel de sende güzel değilsin ama 🤣🤣🤣
@havacokkksicakkk en azından ben ukalalık yapmiyorum. Güzelim diye iddam olmamistir..
Gayet güzel benim yavru ceylanım
@Sosyetic_SheqiiL teşekkür ederim 🥰
o düşünceyle yola çıkarsak vay uzun saçlıların haline...
safsatadan ibaret, bir p*rno yıldızı kel diye tüm keller aynı olamaz..
ben şuana kadar hiç olumsuz geri dönüş almadım performansımdan becerimden ya da zekamdan, bilhassa tadını alan bırakamıyor benimkini.
yok, var diyenin de midesini sevsinler.
kellik eşittir stres veya sağlıklı olmayan düzeyde boşa giden testosteron, keller yatakta iyidir lafı da külliyen yalan bu arada he anasıunı satayım her kel johnny sins zaten.
zühürt tesellisi bu sadece o kadar.
Cevap
59Cevap
Kadınların saça çok takılacağını sanmam. daha çok yakışıklı olmasına dikkat ediyorlar veya fiziğinin uzun boylu ve kaslı olmasına.
İkisinin de pek olduğunu sanmam gadası kel erkekleri seven kadın sayısı pek yok gibi 🙃
Valla dünyada kel olup da seksi olarak bilinen tek erkek cinsi Johnny Sins diye biliyorum ama yine de kesin konuşmayayım. Sonuçta bu yaşıma kadar hiçbir erkeğe bir kadının gözüyle bakmadım. Bu teknik olarak da mümkün değil zaten. Gay değilim elhamdülillah.
Lakin ülkemizde ve dünya üzerinde best model erkeklerin neredeyse hiçbiri kel değil. Kıvanç, Murat Boz, Çağatay Ulusoy, Tarkan, Rober Hatemo, Brad Pitt, Leonardo di Caprio
Dünya üzerinde Johnny Sins gibi birkaç tane örnek belki çıkar ama ben alaturka frekans bir kel erkeğin herhangi bir seksapali olduğu kanaatinde değilim. Kaldı ki Türkiye kadınının tercihi de kel erkek değil zaten. Sen Şafak Sezer'i çekici buluyor musun mesela. Sanmıyorum.
Yok artık demek saç eksilince otomatik olarak beyin yükseliyor sjjgx
Öyleymiş yavru dhd
Demek ki saçlar giderken beyin depolama alanı boşalıyor kel olunca akıl patlaması başlıyor😅
Valla bir şeyler oluyor 😅
😅😅
Kellik sonradan olmuyor mu ama beyin sonradan hafızasını sıfırlayıp yeniden başlamıyor, kellik baki değilse eşittir no 😂😂
Ahah olabiliyöör

Anlık Keller 😂
Ha ha ha :D
Kellik sebebi de farklı olabilir ahdjdjf testesteron fazlalığı da hep saç dökmez. Doğru bir tüme varım değil djfkgl
Saç baş yolduranı vardır belki sjs
Evlenemiyom ühüü diye ahsh
Ya bi git zjdj
Libidon yükseldi mi hahs
Geberdi
Demekki olmuyor
😄
Araştırmacılar öyle demişkine djfj
tamam aha canlı kanıtı libidon yükseldiyse demekki doğru djdj düşürdüğüne göre demekki opmadı
İstisnalar kaideyi bozmaz :D
O zaman şu an kelim kızlar bana hasta olur
Dur bi soram
Olsunlar valla djdj
Sjdd dur bakim soru sorcam libidoaru düşerse bittin sen
Ben naptım ya sjd
Bilemem artık
Alo fırçagibi saç ekim merkezi mi? Randevu iptal...
😅🤦🏼♀️
Parasızlıktan saç ektirememis demek ki artık kel de kalmadı
Aynen parasızlıktandır kesin
✍️😅
Jason'a mı yazıyorsun? Kanka paran mı bitti, diye
Para? Bağlantısı
🤦🏼♀️ eee görüşünüz.. neyse ya aman
Ok🥱
Başarı kişinin sac başında değil karakterinse varsa vardır. Her alan için geçerlidir
Hıı tamam
Şu an kel değilim o yüzden şu anki cevabım hayır
😅😅
🤣😀
Var bence gittikçe saçlarım dökülüyor kendimden biliyorum. djdjd
Deli 😅
Tamamen hayal ürünü öyle olsa kel oğlan kahraman olurdu
Değil mi sjs
Aynen öyle sekerim
Kelliğin zeka ve seksapaliteyi artırıcı olduğunu sanmıyorum
Ayrıca kellik mutlaka yüksek testosteron belirtisi olmayabilir
Yüksek testosteronun önemli belirtileri; güçlü kaşlar ve ince dudaklardır
Haydaa bana yeni avantajlar mı yüklendi :D sdssd
Sen kel değilsin ki
Vardıı noldu saçına ahaha
🤦🏼♀️😒
Estağfurullah jsjd
Yasak mı
üniversitede benim kel bi arkadaşım vardı, çıkmadığı kız kalmadı 🙈
Al işte canlı örnek oldu dhd
Napalim şimdi saçları mı kazitalim seksi olcaz diye
sjsjs olur mu öyle şey
Kazitmam zaten beğenen böyle beğensin beğenmeyen de bir sürü yol var istediği yerden gidebilir
Bunun saçlı kel ile alakası yok kfkckf kişilik derim ya jdjd
kel erkeklerin zekası ya da seksapalitesi saçtan gelmez özgüven duruş ve karakter belirler kel olup çok çekici olan da var sıradan olan da mesele tarzını nasıl taşıdığıdır ✨
O şekilde düşünceler hemen hemen hepsinin aldatacakları korkusu içini kaplamış.
Bu sadece önyargıdan ibaret olarak görüyorum.
Cesaret meselesi birazda.
Kel olmak tek başına seksiliği, yatakta başarısı veya zekayı belirlemez. Bu tamamen kişiliğe, özgüvene ve tavırlara bağlı. Yani saç var mı yok mu, o kadar da önemli değil
Bilmem hic ilgi alanima girmedikleri icin bilemiyorum
Hımm ilgi alanın tam olarak neymiş acaba o yasta
Kel erkekler bana hep sapık gibi gelmiştir 😂
Niye ki sjdj
Aşırı testosterondan dolayı olabilir dediğin gibi, her an üzerime atlıycak gibi geliyolar korkuyorum shdjsj
Ahaha deli 😅
Yatakta başarılı diyen fazla film izlemiştir başka açıklaması olamaz, gerisi tamamen öyle inanmak istemesiyle alakalı.
:( Uzun saçlılar veya gür saçlıları bir anda gömdün ama :( işin şakası elbette buna bağlamak doğru olmaz sanırım.
Doğal yakışıklı ve seksilik yoksa kel de olsa saç adam da olsa bir etkisi olmaz. Zaten yakışıklı olan da ne yaparsa yapsın güzel duruyor şerefsizler
Bilimsel olarak açıklarsam kel erkekler atomu parçalayamadı kel erkekler elektriği de bulmadı yani kel erkekler de zeka belirtisi düşük maalesef
Olabilir olmayabilirde yaşamak lazım. Ağzı olan konuşur.
Vay anasuni ya bende diyorum ki niye bu kadsr gerideyum ula demek ki kafayı sıfıra vurmadım ondan da
sanmıyorum ama eğer kadınlar arasında öyle bir algı varsa hemen kazıtıyorum
maden olan yerde ot bitmezmiş asdfasd gibi avuntular
Yatakta iyi olur derler ama onu hanımlar bilir
Tanıdığım tek kel erkek blazzerstaki kel adam ffkfkd
Testeronla doğru orantılı olduğunu duydum. Zeka alakasız bence..
Zeka olabilir seksapalite de Jason statham gibi değilse o da zor
Yüksek testosteron = Kellik
Seda Sayan boşuna kel severim diye söylememişti.
Olabilir hormonlar ve yaşananlar saç dökülmesini tetikler
zekasına sözüm yok ticari zeka ve insanlarla konuşması sohbeti muazzam bu yüzden sohbeti için yanına giderim. Bu olay bilimsel olarakta kanitlanmis birseydir zaten @Gamyoncuu41
Gülçin yapcan iş batsın senin 🤣🤣
Evet. Var birkaç tanıdığım. Aramızda kalsın 🤭🙈
Haha aramızda 😅
Aynen söz veremem yani djd
Öyle diyorlar , gerçeklik payı yüksek , enerji saçlara gitmeyip hormonlara gidiyor.
Kim kandırıp inandirdiysa seni, senin daha yakışıklı olanları egale etmen manuplesi yapmış. Haksız da sayılmaz. Elindekinden olmak istemiyor demekki
Tamam
Benzini Şel'den, adamı Kelden al.
😅
Bir yerden alan yaradan bir yerden verir derler. Kadının çirkini erkeğin keli harikalar yaratabilir. Tamamen sümsükte çıkabilir
Bilimsel araştırma lazım buna
Varmış zaten
Öyleymiş 😅
Bilemiyorum ben araştırmadım jsjd
Kel erkek seksi erkek
De vallah
Yeminime kuraağğn
Yaş ilerledikçe başka şansınız kalmadığı için öyle oluyor 😅
Ne alakası var
Çünkü kellerin ne seksapalitesi var ne de zekiler:)
Mesela Jason buna totosuyla güldü, vin diesel, soner sarıkabadayı, pitbull, dwayne johnson vs :D
Seksapalite göreceli bir kavram da, şu saydıklarının zeki olduğuna inanıyor musun:)
Ve bu örneği yakın çevrene bakarak ver bakalım, bir film şeriti gibi tüm kelleri gözünün önünden geçir:) ahmet amca, sıtkı dayı, kel Necati falan:)
Çevremde kel yokmuş onu fark ettim ama tanıdığım keller var ve gayet zekiler. Ayrıca bunu git, araştırmayı yapan araştırmacılarla tartış
Link atarsan tartışırım:)
Armut piş ağzıma düş mü senin motton?
Armut biraz zekiyse senin ağzına düşer:)
Popüler kültürün dayatması.
Çok ünlü bir kel şahıs var. Buna binaen bir algı oluşmuş olabilir.
Keloğlan'a sormak lazım 😂
Aynen bende çok beğeniyorum
Benim ilgimi çekmiyor
Stress babacım Stresss….
keller yakışıklı değil
Sadece parası olanın değeri olur
Doğruysa Kafamı kazıtıcam şimdi😆
Şimdi oturup kelleri övmek istemiyorum
Ulan Sins, bu algının hepsi senin yüzünden.
Bilmiyorum alakası yok ya da olabilir
Alakası yok bence..
Kimsenin bunun için değmez
Bunu ilk defa duydum :D