Yani cinsellik için normal zamanlardan daha zekice çözümler bulmak gibi😈😅

Yani cinsellik için normal zamanlardan daha zekice çözümler bulmak gibi😈😅

Konu cinsellik olduğun da kadın da erkek te ap ayrı zeka oyunları ile gelir mevzuya. Oysa olay gayet nettir. Aşk ile elleşmek, temas etmek, sarılmak, öpüşmek, sevişmek ve alabildiğine zevk, duygu, tatmin, derin temaslar, bütünleşme, tek vücut olma, çiftleşme olayıdır, her şey zaten. Bunu daha da dramatize etmek, zeka arsmak, olağan üstü ve mucizevi bir hale sokmak, büyüsünü de bozar bence.
Yani bence de aşk önemli de cinsel zeka diye bişey olduğunu da düşünüyorum aslında😊
Aşktan her şey, aşk varsa çok kolay her şey. Zeka katmak işin doğasını bozar. Bırak ta her şey doğasında vücut bulsun, yeşersin, gelişsin.
Ayrı zeka sistemi değil de zekalarını güdüleme konusunda cinsellik daha başarılıdır diyebiliriz.
Bunu hatta doğadan bir örnekle açıklarsak aslan sadece çiftleşmek için enerji harcar, bir de çok acıkırsa ve onun yerine avlanacak dişi yoksa. Onjn dışında aslan sürekli dinlenme modundadır.
Aslanın oradaki enerji harcama sistemi erkeklerin çoğundaki zeka kullanma durumu gibidir. Sadece cinsellik sebepli aktif tetiklenir, onun haricinde dinlenme modundadır.
Hahah cidden miii😂😂ahh erkekler ahh cinselliğe harcadıkları zekayı dağılım yaparak kullansalar çok daha başarılı olabilirler oysa sanki😈
Aslında bu her insanda olabilir
Yani söz konusu istediği şey ya da işine gelen şey ise kafa farklı bir şekilde çalışıyor olabilir
İnsanlık hali de denebilir
Siz sanırkm. Bu konuda çok şahit oldunuz gibi 😉
Cinsellik için normlade kullanılmayan bazı fosfor kalıntıları devreye girebiliyor bence😂
Daha neler neler var neler hücreler veya iç güldüler mi desek.
Adeta her şey alt üst oluyor denebilir 😉😆😂
Her erkekte değil ama zeki erkeklerde yaratıcı fikirler her zaman vardır.
Puhahahah bak bak bak kafa nasıl zehirr optalidon Kamil😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Zamdan bir doz iyi gelir 🤣🤣🤣😈😈😈
Cevap
18Cevap
-zafer abi ne dusunuyorsun?
-oidipus kompleksi uzerinde dusunuyordum sıtkı... bence freud...
-zafer abi sen de hep seks dusunuyorsun ama...
- ama oglum sitki bak ya soyle bir durum varsa "belki penis dedigimiz sey farkli bir boyuttan gelmis bir beyindir ve aslinda erkekler cok zekidir fakat bu farkli boyutta zeka ve seks dogru orantilidir."
- zafer abi git bosal zafer abi.. :)
Puhahhahah Jackk Jackk nerden buluyorsun bu muhteşem hikayeleri😬😂🤣😂🤣😂
Erkeğin zeki olduğunu çok sanmıyorum.. Kqhvedekilere bakıyorum.. Öyle bir pırıltı alamıyorum.. Zeki olan kadınlar.. Sadece kanmak isterlerse kanarlar gibi geliyor bana :)
Hahahah zekiyiz evet ama cinsellik için normlalde beklenmedik fikirler üretmeyi başaranlar var diye biliyorum😉
Kimmiş onlar.. Bize öyle bir bilgi ulaşmadı :).. Hoş insan zorda olunca içinden her şey çıkabilir belki Einstein a donusenler vardır :)
Normal zaman da beynimizin yüzde 7-8 kullanıyoruz konu seks olunca yüzde yüze dayanır
Hahahah işte bunu diyorum😂😂
Bu yani erkek için normal bir şey sexe çalıştığı kadar işe güce çalışsa beyin dünyanın en büyük ülkesi oluruz
Hahhaah bak bu doğru 😬😂😂
Bak bu kesin vardır ! :)) kırk takla atmaları gerekebilir
Ahahah dimi dimi
Hayvanlarda bile var
Var tabi sizi cinsellik için ikna etmekte kullanıyoruz o zekayı 😂😂
Hahhaha kesinlikle var😂😂
Tabiki de var sistem gündelik işler için beyni , cinsellik içinse bütün bedeni geçiren çavuşu kullnaır 😂😂
Süperzeka oluruz mesela
Aşırııı😈😂
Var var o an gecer devreye 😂😂
Ahhaha belli bence de devreye geçiyor erkeklerde😂😂
Daha çok beyin gider erkeklerde ilkelleşiyor 😂😂
Hahhaah olana kadarki kısımda peki?😂
Olana kadar ki kısımda sıkıntı yok 😂
Yok düz dümdüz cinsellik düşünürüz
Hahahah güzell
Maalesef gözü bişeyi grmez ki1
Dimi görmüyor:)
Bence en iq duz oldugumuz zaman😀
Hahah yok yok o sırada iq olmayabilir ama öncesinde ya da genel olarak var gibi😂
Pratik olmalari her an her zaman yapabiliriz😀
Yok. bee hep ayniyiz sizinle yarismayiz
Diyosun😂bilemiyorum bence var gibi ayrıca kullanılan bi depo😈
Vaalah yokkk siz zehirisniz hele ki akrep kadiniysa ooooo şansımız bile yokkk
üzgünüm bu sırları acıklayamam :)
😂😂
:)
Ç2k fisi bitir işi
😂😂
Var kesin
Dimi bak bence de😂
O gerçek bir zeka sahibi erkeğin işi 😱😂