İlk buluşmada seks yaptım yapmasa mıydım?

uygulama üzerinden bir çocukla tanıştım ve biraz ünlü bir boksör her neyse geçin bu bilgiyi evine çağırdı iki gün sonra evine gittim ya bir şeyler yaşayacağımı biliyordum çünkü bir tık o konuşma geçti gibiydi aramızda neyse alkol falan aldım biraz sonra da bir şeyler yaşadık ya beğendi beni ve ikinci buluşmaya çağırdı hala konuşuyoruz storialerime de cevap veriyor hani tamam 80 ibaret olabilir zaten ikimiz de bu niyetle buluştuk ama bitik dayı ilgisi dur dursun yani ilgi duysun bana hani böyle sikip bıraktığı engelledi falan o tiplerden istemiyorum öyle olmak istemiyorum onun karşısındaki biz zaten ilk buluşmada orada da konuşmuştuk mesajlarda da düzgün seks yapan birini istiyor yani şöyle diyim bir kere yapıp yeter canım acıdı vs isteyen birini istemiyor çünkü buna hep öyle kızlar denk gelmiş ben de iyiyim bu konuda ve iyi olduğumu düşünüyorum ki ikinci buluşmayı istediikinci buluşmayı istiyor zaten seks yapacağız bariz belli ama ben ilgisini biraz çekmek istiyorum tam sevgili olak falan demiyorum o ayrı bu konu ama bana karşı böyle işte olsun istiyorum veya seks için sadece seks için kullanabilir beni ben okeyim çünkü çok beğendim çocuğu beklediğimden iyiydi her anlamda sizce ne yapmalıyım yani gerçekten yorumu olanlar yaz boş muhabbeti yapmayın

İlk buluşmada seks yaptım yapmasa mıydım?