Erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz. Bir erkek sevişmediği için gergin olur mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz. Bir erkek sevişmediği için gergin olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
erkek sevisme olmayinca gerilebilir cunku arzu birikir enerji bosalamayinca sinir ucu hassaslasir ama bu seni suclamaz ritim duzelse o gerginlik de dagilir mesele ihtiyac degil baski birikimidir 😉✨
Olur ama aranızdaki ilişkiye bağlı cinsellik yoksa sen bilirsin
Normalde sevişiyoruz ama birkaç kez reddettim onu son zamanlarda. Gergin olmasının sebebini buna bağlıyor beyefendi. Çok saçma buluyorum insan sevişmedi diye gergin mi olur
Başka bir neden vardır belki
Fazlasıyla hem de. Heleki ereksiyon olup olup boşalmazsa hem gergin hem ağrı olur
Tabiki
Depo dolmuş onları atması gerek. Ayrıca manevi açıdanda sıkıntı
Yapabilecekken yapamıyorsa veya mahrum bırakılıyorsa gergin olabilir.
Olmaz mıı! Olur tabi.
Normalde sevişiyoruz ama birkaç kez reddettim onu son zamanlarda. Gergin olmasının sebebini buna bağlıyor beyefendi. Çok saçma buluyorum insan sevişmedi diye gergin mi olur
Sevişmemek gerginlik oluşturur da anlattığına bakılırsa tek sebebi bu değil gibi. Biraz manipüle gördüm ben
Sevişirse rahatlar gergin olur elbette
Şaçma olsada yakınındasın ve sana ulaşamıyor bu da gerginliğe neden oluyor
Bosalamazsa gergin olur
Sen daha iyisini bilirsiniz
Evet fazlasıyla hem de
Eee zaten
Evet olur
Olur
Olmaz
Olur
Oluyor evet
Olur evet
tabiki
Olur tabıkı
Fazlasıyla olur hemde
Bağzen etkiliyor