Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiye girip sonra pişman olan var mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 315 Cinsel ilişkiye girip sonra pişman olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmuştum evet 0 8 Yorumla Soran 6 ay Neden? Nasıl Yorumla umutymw 6 ay Beklemediğim biriyle yapmıştım Yorumla Soran 6 ay Nasıl yani Yorumla umutymw 6 ay Sevdiğimle değil arkadaşımla yapmıştım Yorumla Soran 6 ay Hmm senin ki daha kötüymüş Yorumla umutymw 6 ay Senin ki neden Yorumla Soran 6 ay Flörtümle oldu, ciddi duygular beslemiyordum ama sadece arzulanmak hoşuma gitti. Yorumla umutymw 6 ay Olsun en azından hoşlandığın biriymiş Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Benn 0 6 Yorumla Soran 6 ay Neden Yorumla Uzzzzzz 6 ay Aldatınca pişman oluyorum normal Yorumla Soran 6 ay Ha evlisin.. Yorumla Uzzzzzz 6 ay Sen? Yorumla Soran 6 ay Bekarım Yorumla Uzzzzzz 6 ay Düzenli pompa yok ki pişman oluyorsun Yorumla
sakinolöpeceğim Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 6 ay evet var 0 2 Yorumla Soran 6 ay Neden peki Yorumla sakinolöpeceğim 6 ay biraz zorlanmış gibi olmuştum , sonra onunda pişman olacağını sanmıştım. Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Siz oldunuz mu 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Var yabiki 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Oluyordur 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yokk tur 0 0 Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. İlk mıydı 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
ata_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çokk 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Evet oldum 0 0 Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. doluuu 0 1 Yorumla TherapistXXXX 6 ay zevkine bak biraz Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Vardır illa ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Evet 3 2 Yorumla Alone_wolf34 6 ay Neden Yorumla muhammet0707 6 ay Noldu Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bi defa oldum 0 9 Yorumla Soran 6 ay Neden peki Yorumla suskun-07 6 ay ilişkinin kötü gitmesi değil aksine çok iyiydi ama evliydi o yüzden Yorumla Soran 6 ay Seninki benimkinden de beter. Yorumla suskun-07 6 ay Seninki nasıl ki Yorumla Soran 6 ay O da benden boşanmış, bekarız. Yorumla Soran 6 ay Bende* Yorumla suskun-07 6 ay Tekrar şansınız yok mu Yorumla Soran 6 ay Var ama istemiyorum ki Yorumla suskun-07 6 ay Bende istemiyorum karşı taraf sürekli istiyor devam edeyim diyorum vazgeçiyorum Yorumla
Masal63636633 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 6 ay Asla olmam 0 2 Yorumla Soran 6 ay Buyuk konuşma Yorumla Masal63636633 6 ay Senin kadar pişman olmam Yorumla
_SalonAdamı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 6 ay Evet 0 8 Yorumla Soran 6 ay Neden Yorumla _SalonAdamı_ 6 ay Sevmediği biriyle yapınca sonradan tiksinti geliyor insana Yorumla Soran 6 ay Hayret, erkekler de böyle hisseder miydi Yorumla _SalonAdamı_ 6 ay EvetVideo atabilir miyim sana fikrini merak ediyorum sadece Yorumla Soran 6 ay Ne videosu anlamadım? Yorumla _SalonAdamı_ 6 ay Eski partnerimle olan video Yorumla Soran 6 ay Ya ne entersan adamlarsınız napayım ben seninn videonu Yorumla _SalonAdamı_ 6 ay Sert olduğumu söyleyip ayrıldı benden o yüzden fikrini merak ediyorum sadece lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Olmuştum evet
Neden? Nasıl
Beklemediğim biriyle yapmıştım
Nasıl yani
Sevdiğimle değil arkadaşımla yapmıştım
Hmm senin ki daha kötüymüş
Senin ki neden
Flörtümle oldu, ciddi duygular beslemiyordum ama sadece arzulanmak hoşuma gitti.
Olsun en azından hoşlandığın biriymiş
Benn
Neden
Aldatınca pişman oluyorum normal
Ha evlisin..
Sen?
Bekarım
Düzenli pompa yok ki pişman oluyorsun
evet var
Neden peki
biraz zorlanmış gibi olmuştum , sonra onunda pişman olacağını sanmıştım.
Ben olmadım
Siz oldunuz mu
Girmedim ama girsem sevinirdim
Var yabiki
Oluyordur
Yokk tur
İlk mıydı
Hayır
Çokk
Evet oldum
Vardıe
doluuu
zevkine bak biraz
Peki sende oldumu pismanlik
Vardır illa ki
Evet
Neden
Noldu
Buna değmeyecek birisi isw pişmanligin normal
İlk ve tekmiydi
Olmam
Bi defa oldum
Neden peki
ilişkinin kötü gitmesi değil aksine çok iyiydi ama evliydi o yüzden
Seninki benimkinden de beter.
Seninki nasıl ki
O da benden boşanmış, bekarız.
Bende*
Tekrar şansınız yok mu
Var ama istemiyorum ki
Bende istemiyorum karşı taraf sürekli istiyor devam edeyim diyorum vazgeçiyorum
Asla olmam
Buyuk konuşma
Senin kadar pişman olmam
Evet
Neden
Sevmediği biriyle yapınca sonradan tiksinti geliyor insana
Hayret, erkekler de böyle hisseder miydi
Evet
Video atabilir miyim sana fikrini merak ediyorum sadece
Ne videosu anlamadım?
Eski partnerimle olan video
Ya ne entersan adamlarsınız napayım ben seninn videonu
Sert olduğumu söyleyip ayrıldı benden o yüzden fikrini merak ediyorum sadece lütfen
Neden
Ara sıra.
Evet çok pişmanım
Hayır yok
Noldu ki
Niye pişman olsun
Yaşın kaç