Allah cinsel organlara neden haz duyusu vermiş yani çişimizi yaptığımız organlara? örneğin vajinaya dokununca neden hoşumuza gidiyor veya penise? bu duyguyu hissetmek sapıklık mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)6 ayCinsellik aslında üremek içindir haz duygusuda teşviki arttırabilir. Yani mesela yemek yemek hayatta kalmak içindir ama yerken zevkte alabilirsin. Bu arada her türlü örnek verebiliriz ama şuda var aseksüellerde vardır yemekten haz etmeyenlerde vardır. Bu sapıklıkmı dersek herşeyin bir sınırı vardır bir ölçüsü vardır. Sürekli cinsellik düşünmek veya akla olur olmadık gelmesi, belli bir ölçüyü aşmak sapıklık olarak değerlendirilebilir her şey vaktinde güzeldir gerektiğinde güzeldir hayatımızı tek bir şeye adayamayız veya hayatı tek bir kavram üzerine koyamayız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayhaz duygusuda Allahtan kullarına bir ikram. keyif alıyorsun bu sayede. yapay zekayla ilgilenen insanlar bu işleri tam anlar ve nekadar büyük bir şey olduğunu idarak edebilir. o organlar hem boşaltım için kullanılır bir yeriyle hemde zevk almak için nerv sinirleri vardır bununla haz alman sağlanır. cinsellik sapıklık değildir dinde buna sapıklık demez. sapıklık sapkınlık olan şeyleri ayırır helal yollu olan şeyleri de mubah görürür sana bir ikramdır.
08 Yorumla
Soran6 ayanladım yani oraya dokunulduğunda haz duymamız dinde var olan bir şey mi yani allahın verdiği bir ikram lafı çok güzeldi. bu bize ikram demek ki yani bundan zevk duymak kötü bir şey değil.
- 6 ay
değil. evlenir yaparsan sevap bile kazanırsın. evlenmeden yaparsan haram olur. aslı itibariyle o haz duygusunda bir haramlık kötülük yoktur.
Soran6 ayyani bizim büyüklerimiz bile o hissi yaşıyor mu? bu saygı duyduğumuz dedeler nineler. ben bu hissi hep günah olarak gördüm de
Soran6 ayve benim bu hissi yaşayabileceğimi babamın annemin bilmesi beni utandırdı açıkçası.
- 6 ay
sağlık sorunu yoksa insan ölene kadar o duyguyu yaşar. edep diye bir şey var utanman normal bu tarz duyguları dışarı göstermekte doğru değildir. dinen soruyorsan eşin olan kimseye bunu gösterirsin ve beraber yaşarsın bundan dolayı sevap bile kazanırsın.
"Sizden birinizin ailesiyle cinsel ilişkiye girmesi, ona sevap olarak yazılır mı?" denildi. Peygamber (s. a. v.):
"Evet, eğer birisi haram bir iş yapsa, ona günah yazılır mı?"
Sahabe: "Evet" dedi. Peygamber (s. a. v.) şöyle buyurdu:
"İşte, helal olan (eşinizle ilişki) de sevap olarak yazılır."
(Müslim, Nikah 107)
"Eğer bir kişi eşini memnun etmek amacıyla, Allah için cinsel ilişkiye girerse, o kişi için sevap vardır."
(Tirmizî, Edeb 72)
"Her birinizin üzerinde başka birinin hakkı vardır. Eşinizin size karşı hakkı, siz ona hoşnutlukla yaklaşmanızdır."
(Buhârî, Nikah 83)
Soran6 ayevet dinimiz çok güzel söylemiş ama yine de utanıyorum ben. Babam çok sinirli ve baskıcı birisi benim evlenince öyle şeyler yaşayacağımı bilmesi ve bir anda kabullenmesi tuhafıma gidiyor? Yani herseyin bir anda serbest olacağı evlenince
Soran6 ayyani benim ailem kocamı mutlu ettiğimi , birşeyler yaşadığımı bilecek. ailem, dayılarım, abim bu fikir bana korkunç geliyor
- 6 ay
senin yaşın galiba baya ufak. kısacası bu duyguda bir sorun yok. dindarsanda bedenini kendin keşfedersin dokunuşlarla evlenincede kocanla yaparsın hepsini.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
6 ayİşte senin söylediğin gibi Allah vergisi Allah da oraya vermiş
02 Yorumla
Soran6 ayneden vermiş bu duyguyu
- 6 ay
Onu bilmiyorum işte ama hiçbirimiz oralara sahip çıkamıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
6 ayÖylesi daha uygunmuş düşünki yemeği ağzınla değilde burnunla yiyorsun
00 Yorumla
6 ayVay be 36dan büyüksün ama soru üzdü. acilen hayata baştan başlamalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayYoğun ve ince damarlar o bölgede olması nasıl olduğunu açıklıyor. Nedeni ise başka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayCennetti parmak ucuyla tattirdigi bir ikram
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen tuvaletimi yaparken gayri ihtiyari dokunuyorum olmuyor bişey senin oluyor mu?
Örnek olarak eğer seksi bir kadin görüpte dokunsam dev gibi oluyor bizim suçumuz nee?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Üremeye motivasyon olması için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayNeden olmasın neremizden haz alalım peki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. neden sapiklik olsjn kj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
6 ayAyağımıza verseydi nasıl sokacaktık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayYoo daha çok haz duyduğun yerler var aslında
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayzevk işte
01 Yorumla
Soran6 ayneden verilmiş ki o zevk yani
Gizli Üye(18-24)6 aySapıklık değil bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 aysana sormalı sdfdsf
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaTüm sırrı çözmüşsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem