Türkiye mqllarla dolu bir ülke bu yazılanları yadirgamiyorum. Akliniz cinsellikten başka bir halta yaramıyor ben erkeklere küsur buluyordum kadinlarda o kadar kuduruk artık senin yüzüne dogruyu söyleyince karşındaki insanın haysiyetine dil uzatacak kadar mı zavallisin
Hayır nasihat etmiyorum sadece söylüyorum neyse boş ver. benden sana bı tavsiye nefsine hem vurki nefsin seni yonlendirmesin nefsine köle olanların sonu hep aynı oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yaş 22 mi bu yaşta mi bu kadar kuduruksun aklınız cinsellikten başka biseye çalışacak diye ödüm kopuyor
Allah bilir kaç kişinin altında yatmışsın bana burada laf mı söylüyorsun
Türkiye mqllarla dolu bir ülke bu yazılanları yadirgamiyorum. Akliniz cinsellikten başka bir halta yaramıyor ben erkeklere küsur buluyordum kadinlarda o kadar kuduruk artık senin yüzüne dogruyu söyleyince karşındaki insanın haysiyetine dil uzatacak kadar mı zavallisin
Sananesi kardeşim sende verirken acaba böyle konuşuyor muydin sen kendine bak Allah bilir kaç kişi sana cakmistir
Kendinden biliyorsun de mi? yani azgınlığı azaltın belki biraz ilerleme kaydedersiniz Türkiye sizlerle dolu diye ilerleyemiyoruz
Sananesi ya sananesi sen git kendi ateşini söndür milletten sananesi Allah bilir kaç kişiye vermişsin burada bana nasihat mi veriyon
Hayır nasihat etmiyorum sadece söylüyorum neyse boş ver. benden sana bı tavsiye nefsine hem vurki nefsin seni yonlendirmesin nefsine köle olanların sonu hep aynı oluyor
Sen bence kadın değilsin
@Babacandir3444 ben mi ansjsjejsjdjdjdj evet abi ben kadın değilim 😝😝
Sen değil diğer şahıs. Paylaşımları erkek gibi.
@Babacandir3444 hımm bilmiyorum erkek olsada kadın olsada düşüncelerim gecerli
@Babacandir3444 buradan böyle abazan abazan yanıyorum bitiriyorum gibi şeyler paylaşınca ne oluyor ne yani boş
Haklısın abla
Rumuz orta da zaten. Yalnızlığa kendini adamış birine ne söylenebilir ki?
Yüksek olmadığını nereden biliyorsun deneyimin oldu mu
şu an nasıl mesela düşük mü yine
Erkek kullanmalısın
mastürbasyon veya video izle
Neden yalnızlık
Guvenilir partner yok mu
Kendiliğinden yükselir.
Telli baba türbesine gidip mum yak yavrum
Kendini sevmeli ve pozitif enerji :-)
Çok iyi beslenme ve spor
Ne yapacağın belli?
Bişi yapamazsın