Azmak istiyorum ne yapsam libidom tavan yapar?
(bakireyim. Ve erkek arkadaşımda yok)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Azmak istiyorum ne yapsam libidom tavan yapar?
(bakireyim. Ve erkek arkadaşımda yok)
Hayalgücünüzü kullanın. Asla p*rno vb. izleyerek başlamayın. En büyük hazzı hayalgücünüz verir size. Sevdiğiniz pozisyonları, kıyafetleri, ortamları ve kişileri kurgulayın. Monoton bir şekilde düşünmeyin. Eğer mastürbasyon yapacaksanız asla aynı tempoda devam etmeyin. Otururken vajinayı sıkıştırır şekilde oturun. Kendinizi zemine bastırın.
Cevap
51Cevap
Zihnini kullan. Hayal gücünü zorla. P…rn video izle. Bir sürü konulu var. Ordan hoşuna gideni bulup mastürbasyon esnasında kadın yerine kendini koy.. devam
genelde indirmek isteyenleri görüyoruz burada. sen azmak istiyosan kalıplarından kurtulman lazım. yani fanteziler işe yarar. nette seks hikayeleri oku, eminim daha nelerden etkilendiğini bilmiyosun. hayal dünyan geniş olmalı
Önerebileceğin hikaye sitesi yafa hikaye var mı
nette yazdığında seks hikayeleri diye cıkar. gerci çoğu yasaklı olmus artık önceden değildi. ayrıca senin nelere zaafın var onu bilmek lazım ona göre tavsiye verebilirim ama sende muhtemelen bilmiyosundur bunları
Evet bilmiyorum
mastürbasyon yapıyo musun hiç? bunu zevk esnasında anlarsın. mastürbasyon yaparken gözünü kapatıp hayal kurarsın, o an ne düşünmek seni etkiliyor? mesela coğu istekli kadın tecavüz fantezisinden etkilenir
Bende seviyorum tecavüz vs hayal kuruyorum ama artık yetmiyor normalde aşırı istekli biriyim libodom çok yüksektir hayal gücüm de geniş ama bu ara durgunum sadece sevişebilşyorıö zaten ama buju sa yapmak istemiyorum
şimdi anladım. o zaman gecici bi durum seninki psikolojik olabilir. ama bu uzadıkça uzayabilir. en çılgın fantezilerini kur ve sekstingde yapabilirsin, reel yapmamanı anlayabiliyorum. gercek şu; seks esnasında kendini bacım. u gibi hissedemiyosan gercek zevki tadamazsın.
Küçük adımlarla başlayıp yavaş yavaş kendini yükseltebilirsin. Dilersen elimden gelirse bu konuda yardımcı olmaya çalışırım.
Neden yükselecek hocam O zaman bırak bari yükselmesin ve sevgilim var ne partnerim var
Etken madde kullan bro sonra aman sabahlar olmasın ❤️🔥
bu konu için bir partner tercih et güvenilir olsun konuş sürekli bir yerde o cinsel çekimi yakalayıp ordan devam edersin ☺️
Eğer benim gibi evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriysen yüzeysel sevişmeni öneririm tabi bunun için önce bı erkek arkadaşının olması lazım
Bu arada inanmayacaksın belki ama ben de aynı senin gibi yalnızım ve bakir bir erkeğim
yazar diyo ki ölüyün diriltin 😂😂 buda yeni bi delilik galiba
burada biriyle yukselt istersen tavan yaptırırım bekaret hic obemlidegil
Eski sevgilini çağır oynaşın
Yok yaptım ama yükselmiyorum
Tipsizlerle çıkmışsın
Gayette yakışıklı ve yapılı bir vucudu vardı önceden sevgili iken cok çekerdi hergün sevişirdik ama Şu an çok isteksiz olduğum için fazla olmuyor
Tamam daha fazla yazma ben üzülüyorum kendi kendime
Keçiboyunuzu pekmezi iç
Deniycem
Dene ama fazla yüklenme tüylenme yapar
Boşuna dert alma başına. :D
Sexting denemelisin sesim iyidir :)
Sexting sohbetiyle yükselirsin
Azmak öyle siparişle olmaz içinden gelmeli insanın
İlaç var libidowtvn diye
Ulaş bana bakalım çaresine
Kendi kendine olmaz o iş
Gizli olarak maalesef yardımcı olamam.