Cinsel Yaşam Erkekler yatakta nasıl mutlu edilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Erkeğimi nasıl mutlu edebilirim? Erkekler yatakta nasıl mutlu edilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Oral yaparsan mutlu edersin gadası 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aşk ile sarılın, öpüşün, sevişin, fazlası ile yeter. Kendisini yanınızda iken ne kadar çok erkek gibi hisseder ise o kadar çok mutlu olur... 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kadın biraz sınırsız olmalı, temiz bakımlı olmalı, fantezileri olmalı, gerektiğinde erkeği yönetmeli, seksi çekici şeyler giymeli 0 0 Yorumla
AvrupadanTurk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Ona hayır deme yeter 0 2 Yorumla Soran 6 ay Farklı pzisyonlar teknikler denesem olur mu Yorumla AvrupadanTurk 6 ay Doggy, bacak omuza şahsen en sevdiklerim arasında benim. Karşında ki kişiyi bilemem ama çoğu erkek yine bunları sever. Dene tabi Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Rahat ol. Akışına bırak. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Herkesin rengi zevki farklı ama 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen olduğun gibi davran gerisi bizde 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ben dominent severim 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İçinden geleni yap 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. doğal davran :) 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Oral elbette 😄 0 0 Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her şekilde 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Oral yaparsan mutlu edersin gadası
Aşk ile sarılın, öpüşün, sevişin, fazlası ile yeter. Kendisini yanınızda iken ne kadar çok erkek gibi hisseder ise o kadar çok mutlu olur...
Kadın biraz sınırsız olmalı, temiz bakımlı olmalı, fantezileri olmalı, gerektiğinde erkeği yönetmeli, seksi çekici şeyler giymeli
Ona hayır deme yeter
Farklı pzisyonlar teknikler denesem olur mu
Doggy, bacak omuza şahsen en sevdiklerim arasında benim. Karşında ki kişiyi bilemem ama çoğu erkek yine bunları sever. Dene tabi
Rahat ol. Akışına bırak.
Kucagınaa oturr ywterr
Herkesin rengi zevki farklı ama
Sen olduğun gibi davran gerisi bizde
Siyah ince parlak çorap giy
ben dominent severim
sırtına masaj yap
İçinden geleni yap
doğal davran :)
Böyle kadınlar var mı
İyi giyin.
Oral elbette 😄