İyi öpüşürken iyi sevisir oral yaparsan wleti iyi emer başını bastıra bastıra yalar vakimlsrsan uzar sonra içine alır vaginanin tüm maharetlerini sergileyerek seks yaparsan adam mutluluktan ucar
Eğer eliyle müdahele etmezse bişey olmaz. Yüzüne otur ellerini tut vajinanı onun ağzının üzerine koy ireli geri yap oda dilini çıkarıp yalasın oluşan sürtünmeyle iyi zevk alırsın. Bide boşalınca hemen durma onun ağzına yüzüne boşalmak zorunda bile kalsan tamamen boşalıncaya kadar bekle oral sekste tamamen boşalmazsan tatmin olamazsın
Çok heveslendim buna yarın kucağındayken yavaş yavaş yukarı çıkayım anlar diye düşünüyorum bunu bana yapsa zevkten dört köşe olurum ben teşekkür ederim. Başka öneriniz var mıdır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İyi öpüşürken iyi sevisir oral yaparsan wleti iyi emer başını bastıra bastıra yalar vakimlsrsan uzar sonra içine alır vaginanin tüm maharetlerini sergileyerek seks yaparsan adam mutluluktan ucar
Ağzına al, önden ver, arkadan ver... Rahat ol, dişi ol, kadın ol...
Girmesine izin vermiyorum sadece arkadan parmağa izin var
Önden de yapmazsanız ikiniz de eksik kalırsınız...
Benim kocam oral yapmayı çok sever onu sırt üstü yatırıp yüzüne oturup Facesitting poziyonunda oral yaptırıyorum mutlu oluyor
Bunu bende yapıyorum
Bunu merak ediyorum ben de bakireyim bir şey olur mu peki?
Bekaretine bişey olmaz
Bunu hiç denemedik umarım söylemeye utanmam yaparız😊
Eğer eliyle müdahele etmezse bişey olmaz. Yüzüne otur ellerini tut vajinanı onun ağzının üzerine koy ireli geri yap oda dilini çıkarıp yalasın oluşan sürtünmeyle iyi zevk alırsın. Bide boşalınca hemen durma onun ağzına yüzüne boşalmak zorunda bile kalsan tamamen boşalıncaya kadar bekle oral sekste tamamen boşalmazsan tatmin olamazsın
Çok heveslendim buna yarın kucağındayken yavaş yavaş yukarı çıkayım anlar diye düşünüyorum bunu bana yapsa zevkten dört köşe olurum ben teşekkür ederim. Başka öneriniz var mıdır?
Yani bakireliğini bozmadan en çok zevk alıcağın şey oral yaptırmak olucaktır her pozisyonda oral yaptır derim
Onu rahatlatırsan multu olur ama önemli olan karşılıklı mutlu etmek
tam bir dişi olarak yatağa geçince gerçek kimliğini bırak ve saldırmaya başa
O anıa bırak mutlak mutlu olur. Sen izin ver o ne yapacağını bilir
Onun kulagina terbiyesiz şeyler soyleyerek 😅
erkeğe göre değişir
Bunu nasıl anlatalım 😀 çok açık olur
2 elam 1 felek oku😅😅
Ağzınla bosaltacaksin
Valla erkeğe göre değişir
Sence
Oral
Repertuar geniş