Demek ki daha farklı reaksiyonlar da varmış, uzun zaman olduğu için düşünmem gerekecek! Belki de konuşmaları veya kullandığı cümleler olabilir yani:Benim suçum değil,'Bunu yapmasaydın, bunlar olmazdı,'Kendimi sana açıklamama gerek yok,'Aşırı tepki veriyorsun,'Evet, neyse,'Neden bahsediyorsun?'Bu senin sorunun, benim değil,'Hiçbir şeyden bu kadar büyük bir mesele çıkarıyorsungibi cümleler de olabilir...
Çok basit aşırı meraklı biriyse ve bu konularda şöyleyim böyleyim diyen biriyse ondan bir şey bekleme belki tecrübeside yok asla. Eğer seni anlayıp hislerine göre hareket eden biriyse daha olgun ve tecrübe sahibidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Eli ayağına dolaşıyor ise veya hemen yapmak istiyor ise acemidir
Eli ayağına dolaşmadı ama ön sevişme çok kısa sürdü hemen yapmak istedi
Ön sevişmeyi beceremez biran önce penetrasyona geçmek ister ama girmesiyle boşalması bir olur...
Evet ön sevişmede pek zevk almadım sadece 10 dakika sürdü, hemen girmek istedi aynen ben daha ıslanmadan
Üzülüyorum sen ve senin gibiler için
Tecrübesiz mi oluyor
Bilmiyorum tevrübeli ise bencil seni düşünmüyor sadece kendini düşünüp rahatlamış..
Doğruu
Telaş, aşırı terleme (yaz kış) ereksiyonda eksiklik, ses ve davranış titremesi.
Tam aksine çok rahattı
Demek ki daha farklı reaksiyonlar da varmış, uzun zaman olduğu için düşünmem gerekecek!
Belki de konuşmaları veya kullandığı cümleler olabilir yani:Benim suçum değil,'Bunu yapmasaydın, bunlar olmazdı,'Kendimi sana açıklamama gerek yok,'Aşırı tepki veriyorsun,'Evet, neyse,'Neden bahsediyorsun?'Bu senin sorunun, benim değil,'Hiçbir şeyden bu kadar büyük bir mesele çıkarıyorsungibi cümleler de olabilir...
Şeyine sokamazsa canını yakarsa birden girmeye kalkarsa öpüşmeden ya da oranı iyice sulandirmadan direk bodozlama dalarsa tecrübesizdir
Çok basit aşırı meraklı biriyse ve bu konularda şöyleyim böyleyim diyen biriyse ondan bir şey bekleme belki tecrübeside yok asla. Eğer seni anlayıp hislerine göre hareket eden biriyse daha olgun ve tecrübe sahibidir
Yatağına girmeden anlamazsin dışarıda herkes jhony sins 😂
Yatak diye belirttim zaten
Tamam işte bende diyorum ki yatağına girmeden anlamazsin sorsan hepsi çok iyi seks yapıyor ama nasil seks yaptığını yaptığın zaman anlarsin
Yatağa girdik zaten?
Ee anlaman lazım tecrübeli olup olmadığını bilmeyen adam deliği bile zor tuturur
Öpüşmeyi bilmiyorsa saldırır gibi sevişmeye çalışırsa biran önce birleşme isterse acemi
Yok saldırır gibi yaklaşmıyor normal bi şekilde
Ön sevişme 10 dk falan sürüyor
Daha ne istiyorsun
Çok azzzz
Tam sulanmasını beklemiyor galiba
Seninle ön sevişme süresini ayarlamakta zorlanır kısa sürer yani hazır olmazsın bir an önce yap bitir olur sanki
Evet tam olarak böyle
Senin mutlu olman lazım
Erken boşalır
Saf saf durur
Aceleci panik davranır
Çok kolay, pozisyonu alamaz hemen
Nasıl yani
Duruşu ve seni yönlendirişi zor olur
Evet zor
Aşırı heyecan yapar kadını yönlendiremez
Heyecan yoktu sadece ön sevişme kısaydı
aşırı acemilik yapıp biraz da abazalık yaparak acele etmiş. muhtemelen sen daha zirveye çıkamadan o bitti
Yok böyle değildi
nasıldı
Her halinden belli olur ki
Nasıl
Pozisyonları yapma şeklinden, heyecanından
Heyecanı yoktu normaldi
Mesela misyoner pozisyon diyelim, iyi senkronize olamıyorsa tecrübesizdşr
Bodoslama konuya girmeye çalışmasından anlarsın.
Ön sevişme sadece 10 dk sürüyor
Sana yetiyor mu peki?
Hayır çok kısa dedim
Ön sevişme tamamen hazırlığın süresine bağlı. Islanma ve uyarılma ne zaman artarsa o zaman hazırsındır demektir. Ama hazır olsan da 10 dk az tabiki.
Ayağa geç zaten 30 saniyede anlaşılır
Nasıl yani
Üşü bilmeyen doğru yalayamaz öpüşemez acele eder anlaşılır yani
Öpüşmesi iyi ama ön sevişme sadece 10 dk sürüyor
Ön sevişmede mi boşalıyr
Konuşarak mı yaşayarak mı anlamak istiyorsun
sen daha tecrübeli olduğun zaman
Belli eder eder zaten sen tecrübeliysen.
Nasıl belli eder
Önsevişmede belli eder yaptıklarıyla
Tamam işte nasıl
İşte uyaramaz hassas bölgelerini bilmiyorsa
Ön sevişme sadece 10 dakika sürdü. Pek zevk almadım
En az 45 dakika olmalı artı çok farklı bölmeliler var uyarılacak
Yok maalesef :(
Ayrıntılı konuşurduk hassas bölgelerini istersen
İyi düt acemidir
Nasıl yani
Yani iyi s.. kemiyorsa yazdım değiştirmiş
tecrubesız olması sence kotumu?
Kötü demedim farklı bi soru sordum
burcun ne senın
şu an ne önemi var
Deligi tekte bulamazsa
Yatakta
Soru o zaten
erkej boşalır
Geç boşalma var bunda
Önce seişme yapıyor mu? direk olayamı başlıyor. geç boşalam geçiktirici sıkıyor olaiblir
Gidişatından
Nasıl
Seni zevke getiremex
Evet pek zevk alamıyorum
O zaman sen yönlendir
yatağa atmadan anlayamazsın
Yatakdaydık zaten
eee sonuç, isteksiz miydi
Biraz değişikti ya
erken mi geldi
Hayırr
bu işlerden hiç anlamıyorsa evet tecrübesizdir