Epilepsi hastalığı cinsel hayatı etkiler mi? İlişki veya mastürbasyon esnasında kriz ihtimali var mı? Heyecan da krizleri tetikliyormuş doğru mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sanmıyorum yaa... Tanıdığım bir kız vardı.. Epilepsi hastasıydı.. Yemediği yaprak kalmamıştı. Hatta bi ara parayla yaptığını duymuştum
Herkeste aynı olmuyor mu acaba ya benim aşırı gözümü korkuttular
Valla bilmiyorum ama kız fazla sykişgen bir tipti... Hemen her gece başka bir erkekle yatıyordu.. Epilepsi hastası olduğunu biliyordum.
Evet aşırı uyarılma beyinde hiperaktivite bozukluğu yapabiliyor. Etkiler. Ancak düzenli ilaç kullanımında bu durum minimal seyrediyor. Risk azalıyor.
Yani ilaç kullanıldığı sürece olmaz mı diyorsunuz acaba?
Evet kesinlikle öyle
Evet benim üniversitede çıktığım kız epilepsiydi. Çok kere sevişirken atak geçirirdi
Gerçekten mi? Sıkıntı yaşamıyor muydunuz?
Onun atakları şiddetli değildi ama atak sonrasında da o şehvet gidiyor ve yarım kalıyordu
Şiddetli değildi derken titreme kasılma olmuyor muydu
Evet öyle kasılma bayılma yoktu donup kalıyordu
Ha anladım onun ki iyi kolay ataklarmış
Ama ilaçları var kepra mıydı neydi
Konforlu ilaçlar var, öyle olsaydı epileptikler evlenmezdi. Gayet mutlu insanlar var.
Hayır etkilemiyor zaten epilepsi rahatsızlığı kritik boyutta ise ona göre de kontrol tedavi süreci var
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim siz veya kimde ise çabucak kurtulmasını şifa bulmasını dilerim 🙏
Eski sevgilim epilepsi hastası idi... Evet tetiklediği anlar oluyordu. İlkinde çok şaşırmıştım...
Gerçekten mi kriz oldu sanırım demi
Evet kriz yaşadı. Ben başta yoğun bir orgazm yaşıyor diye düşündüm sonra farklı olduğunu anladım... Başta bana böyle bir hastalığı olduğunu söylememişti çünkü...
Ya çok yanlış ama sonuçta kendini de riske atmış. Nasıl anladınız?
Riske atmak değil aslında libidosu yüksek birisi ve kendini tanıyor. Sadece keşke bana önce söylese idi... Başta aşırı titreme oldu dedim ki libidosu yüksek olduğu için yoğun yaşıyor ama uzayınca tedirgin oldum ve noldu dedim nöbet geçince...
Doktoruna sormalısın utanma, evleniyor musun
Çok teknik konu
Nasıl,?
Bir doktordan tavsiye al
Olablir
Eğer öyle durumun varsa fazla yapma sende