Epilepsi yani sarà hastası olup
cinsel sorunlar yaşayan var mı
ben epilepsi hastasıyım
ve ilaçların çok etkilediğini düşünüyorum
cinsel sorunlar yaşayan var mı
ben epilepsi hastasıyım
ve ilaçların çok etkilediğini düşünüyorum
Hormon seviyelerini etkiliyormuş sinirlilik kaygı oluyormuş partnerinin desteklemesi ve konuşmanız gerekiyormuş
www.epilepsysociety.org.uk/relationships-and-sex
yaklaşık 7 senedir epilepsi hastasıyım.. 6 ayda 1 rutin konrollerim + her gün sabah ve akşam kullandığım ilacım mevcut.. (bu sene zarfı içinde 4 kez bilincim kaybolmuş, yani gözümü hastanede açmışım vs.. ) aslında düşünmemeye çalışıyorum, normal yaşamıma devam ediyorum.. haliyle yeri geliyor çok fazla cinsel isteğim oluyor yeri gelir uysal kedi gibi dolaşıyorum.. sanıyorum azıcıkta tahrik olmayla alakalı bir durum bu.. zira istek fazla olursa günde 3 kez boşalma olayım bile oluyor.. hafta sonları sayısı belirsiz.. zira epilepsi hastalığında stressiz yaşamak gerekiyor.. cinselliği farklı fantezileri bu bakımdan rahatlamak açısından seviyorum.
Sen hangi ilacı kullanıyorsun
ben lyrica ve lamictal
benim ekstra sağlık sorunum da var
13 yıldır ilaç kullanıyorum doğuştan benimki
Tek faktör hastalık da değil tabii ki
çok değişik hayat sorunlarım var
benim ilaç depakin.. dediğiniz gibi hayatta çok daha fazla stress var.. size çok geçmiş olsun, benim ki ilk kez 28 sene sonra durup dururken çıktı işte.. demek ki içimizde ne biriktiyse o kadar.. beyin patlak verdi.. :)
Cevap
15Cevap
bnde ms hastasıyım peki bıgune kadar skıtnı yasamdım iğneler kullnanıyorum bnde öyle düşünmeki yasama ;)
dikkat etmek gerek allah yardımcın olsun
evli değilsiniz sanırım
Evliyim ve çok şükür kızım var
ha epilepsi hastası olup da bunlara sahip olmayan da var
küçük kız kardeşimde epilepsi ondan :( çok sevindim senin adıma güzel insan
5 yıldır epilepsi ilacı kullanıyorum artık en yakın arkadaşım gibi alıştım ve sekste hiç sorun yok hastalığımı sevdim yani ilaç içtiğim için zamanında nöbette olmuyor demem oki pozitif düşün
Üniversite li kız arkadaşım vardı oda aynı senin gibiydi şekeri eksik etmezdi epilepsi hastalarına iyi geliyor ve seks öncesi tatlı yerdi çikolata baklava gibi ve hiç sıkıntı olmadı
Sara nın 200 ün üzerinde çeşidi var, ilaçlar haliyle etkiler ama sendeki etki isteksizlikmi
konya da bir doktor var ; yiğenim de de vardı 5 aydır havale gecirmiyor
Merak etme kardeş bizim kadınlarımızın sağlıklı halide isteksiz odun :D
Isteksizlik yapabilir.
hangi anlamda etkiliyor ki
Nasil etkiliyor islaniyomu cok
İsteksizlik yapmıyor mu ilaçlar?
Sadece isteksizlik oluyo diye duydum okadar
Haklısın
Hayir etkilemez
Neye göre konuşuyorsun
Saglik personeliyim ben
İlaçlardaki orgazm bozuklukları kısmını okumadın galiba prospektüste
lyrica ve lamictalin yan etkilerini oku
anlarsın ne demek olduğunu
Bak bir aspirin al ve onu oku karaciger yetmezligi kalp rahatsizligi birsuru sey yazar ama hic birini gordun firmalaran 1000 1 gozuken seyleri bile yazmak zorundadir anladin mi
Biliyorum ama
mesela diyo ki çok nadiren lökopeni trombositopeni görülür lamictalde
ve bende vu çok nadirler var
döküntü yıllarca hep oldu
karaciğer enzimlerim de bozuldu ast alt ler
Gün geçtikçe böyle oluyo işte
Kac ysondaydin
31yaşında
Bu konuda skintin var mı evlimisin bide
Var olmaz mı
Evlimisin
Evet