Cinsel Yaşam Arzulandığınızı bilmek hoşunuza gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Arzulandığınızı bilmek hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
lluvisitons Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 6 ay hoşuma gidip gitmeyeceği kimin arzuladığına bağlı değişir 4 0 Yorumla
TheKsQueen Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% 6 ay Gitmez sadece birbirimize ait olacağım herif arzulasin beni ah ben de onu 🥵 3 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 879 cevap paylaştı. Illaki herkesin gider bu tartişmasiz bir konudur... 0 0 Yorumla
sendeistersennn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. kızlara mı soruyorsun? erkeklere mi? 0 9 Yorumla Soran 6 ay Her iki cinse de Yorumla sendeistersennn 6 ay hoşuma giderdi. ya senin? Yorumla Soran 6 ay Gider Yorumla sendeistersennn 6 ay arzulanmak için bir şeyler yapıyor musun peki? Yorumla Soran 6 ay Evet arzulayan olduğunu söyleyen oldu ama ben umursamadım Yorumla sendeistersennn 6 ay sen arzulanmak için bir şeyler yapıyor musun? sana söyleyen kim di? Yorumla Soran 6 ay Ne gibi birşeyler? Beni arzulayan kişi bir arkadaşımdı Yorumla sendeistersennn 6 ay giyim kuşam kıyafet makyaj davranış cilve falan? arkadaş derken Yorumla Soran 6 ay Giyim olarak aşırı tahrik edici açık şeyler giymem aslında ama göğüslerim büyük yakası biraz düşük şeyler giysem hemen belli oluyor ama dediğim gibi çıplak giyinmem beni arzulayan kişi de okuldan arkadaşımdı onu söyledikten sonra konuşmadım bir daha Yorumla
Fernandora Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Herkesin hoşuna gider 0 3 Yorumla Soran 6 ay Bence gitmez Yorumla Fernandora 6 ay Gider. Ne olursa olsun içten içe. Mutlu olur Yorumla Soran 6 ay Çirkin bir kadın olsa peki Yorumla
Karanlikta Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 35% 6 ay Kim arzuluyor oda önemli 0 2 Yorumla Soran 6 ay Orta tipli bir kadın olsa Yorumla Karanlikta 6 ay Gider Yorumla
Poyrazates26 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Çoook yoluna gidiyo sevgilimin arzulaması 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gitmemesi anormallik olmaz mı 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Elbette, herkesin hoşuna gider bence 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 6 ay Birçok insan arzulanmayı sever boşuna gider 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Evet bilmek güzel olurdu 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tabiki gitmez amasyada 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ğider ama arzulayan kişi çirkin olmasın 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. her iinsan arzulanmayı sever 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. kimin gitmz ki birde gjzli olan duygular varsa 0 0 Yorumla
babyyy_girl Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 6 ay gider 6 1 Yorumla gunderr21 6 ay Cok sexsisin bee Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Kişiye göre değişir 8 1 Yorumla breastlover 6 ay Seni tanımak istiyorum, kısa bir sohbet etmek mümkün mü kafanız yatmazsa iyi geceler der bırakırsınız Yorumla
sedaulusy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 6 ay Aşırıııı 15 2 Yorumla Mst1767 6 ay Senide arzulayan vardır🙂 bas harfi bwn Yorumla SertKaan 6 ay şu an aşırı çekiyorsun arzuları üstüne toplayacaksın Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. giderdi. 0 2 Yorumla Soran 6 ay Hiç olmadı yani Yorumla sedomania2 6 ay evet :) Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İllaki hoşumuza gider 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Herkesin gider 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet, senin? 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Benim gider 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı. Hiç tatmadım o duyguyu bilmiyorum 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hemde ne bicim off 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hemde aşırı şekilde 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bizi kimse beğenmez 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Süper bence 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gitmeyebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
hoşuma gidip gitmeyeceği kimin arzuladığına bağlı değişir
Gitmez sadece birbirimize ait olacağım herif arzulasin beni ah ben de onu 🥵
Illaki herkesin gider bu tartişmasiz bir konudur...
Hayır. Onu hissettiğim an sevilmediğimi hissederim …
kızlara mı soruyorsun? erkeklere mi?
Her iki cinse de
hoşuma giderdi. ya senin?
Gider
arzulanmak için bir şeyler yapıyor musun peki?
Evet arzulayan olduğunu söyleyen oldu ama ben umursamadım
sen arzulanmak için bir şeyler yapıyor musun? sana söyleyen kim di?
Ne gibi birşeyler? Beni arzulayan kişi bir arkadaşımdı
giyim kuşam kıyafet makyaj davranış cilve falan? arkadaş derken
Giyim olarak aşırı tahrik edici açık şeyler giymem aslında ama göğüslerim büyük yakası biraz düşük şeyler giysem hemen belli oluyor ama dediğim gibi çıplak giyinmem beni arzulayan kişi de okuldan arkadaşımdı onu söyledikten sonra konuşmadım bir daha
Herkesin hoşuna gider
Bence gitmez
Gider. Ne olursa olsun içten içe. Mutlu olur
Çirkin bir kadın olsa peki
Kim arzuluyor oda önemli
Orta tipli bir kadın olsa
Gider
Çoook yoluna gidiyo sevgilimin arzulaması
Gitmemesi anormallik olmaz mı
Elbette, herkesin hoşuna gider bence
Birçok insan arzulanmayı sever boşuna gider
Evet bilmek güzel olurdu
Tabiki gitmez amasyada
ğider ama arzulayan kişi çirkin olmasın
Tabiki harika bir duygu
her iinsan arzulanmayı sever
kimin gitmz ki birde gjzli olan duygular varsa
benim aşırı giderrr yaaa
gider
Cok sexsisin bee
Kişiye göre değişir
Seni tanımak istiyorum, kısa bir sohbet etmek mümkün mü kafanız yatmazsa iyi geceler der bırakırsınız
Aşırıııı
Senide arzulayan vardır🙂 bas harfi bwn
şu an aşırı çekiyorsun arzuları üstüne toplayacaksın
Gider
giderdi.
Hiç olmadı yani
evet :)
İllaki hoşumuza gider
Elbette.
Evet
Herkesin gider
Evet, senin?