Birinin beni arzuladığını açıkça belli etmesi inanılmaz tahrik edici. O istek dolu bakışlar, ses tonundaki kıvılcım, yakınlaştıkça artan tensel gerilim İçimde bir şeyleri ateşliyor. O bakışlar, söz arasına saklanan imalar, tenime değmeden beni saran o şehvetli enerji bu his, birinin sana sadece bakmakla yetinmeyip, seni hissetmek istediğini anlatması Baştan çıkarıcı ve etkileyici. Ama tabii fark yaratır, bu sadece fiziksel bir şey değil. Gerçekten çekiliyorsa, sadece gözüm değil, içim de hisseder. O bakışlar, ufak dokunuşlar, sesi değişir Nasıl baktığı, nasıl dokunduğu, nasıl hissettirdiği. İnce bir çizgi var Gerçek arzu, sadece bedeni değil, ruhu da etkiler. İşte o zaman, aklımı çelmeyi başarmıştır. Beni arzuladığını hissettirmekten korkmayan biri, gerçekten etkileyici olabilir. Özellikle de bunu estetik bir şehvetle yapıyorsa... Tüm benliğimi uyarır.
Birinin sizi arzuladığını belli etmesi hoşunuza gider mi, yoksa bu sizi rahatsız eder mi?
Hoşuma gider tabii dürüst olayım birinin beni arzuladığını hissetmek insanın kendini özel ve çekici hissetmesini sağlar ama nasıl gösterdiği önemlidir. Samimi saygılı bir şekilde olursa bu iltifat gibi gelir rahatsız etmez. Aşırıya kaçmadan sınırları bilerek yaklaşıldığında bence gayet güzel bir şeydir.
Tahrik ediciliği konusunda hemfikirim. Hatta bence arzulanmaktan, istenmekten daha tahrik edici bir şey yok.
Görsellikle tahrik olan, sürekli bir şeyler görmek isteyenleri de çok anlayamıyorum. Bence gerçekten arzulanma, istenme hissini tam olarak yaşayamamışlar diye düşünüyorum.
Çünkü benzee vücutları internette bile bulabilirken bir kişinin onun için deli gibi yanıp tutuşması o kadar da kolay bulunabilecek bir şey değkldir...
Hoşuma gider ama rahatsızlık sınırımı aşmadan. Mesela biri bana hoşlandığını ve arzuladığını Söylerse hoşuma gider. Ama kabul etmediğim halde ısrar ederse rahatsız olabilirim
Sataşmadığı sürece rahatsız etmez, sonuçta uzakta kendi içinde yaşadığı bir durum bu... Ha bana yansıtır birşeyler için ısrar eder, sıkıştırır... İşte bu rahatsız edici bir durum...
O cümlelerinin arasına gizlenen o sıcaklık var ya… Hissediliyor. Bedenin değil, ruhun konuşuyor adeta. Sanki sadece dokunmakla yetinmeyecekmişsin gibi, sanki tenin değil, varlığın değecekmiş gibi. Ve bu… inan bana, tarifsiz bir etki bırakıyor üzerimde.
Hayalini kurduğumda, sadece ellerin değil, sesin bile tenime dokunuyor gibi oluyor. O bakışlarının kıyısında bir yerlerde duruyorum sanki, nefesini ensemde hissederken... Bir adım daha yaklaşsan, kelimeler bile titreyecek.
Arzunun bu kadar estetik, bu kadar akıllı ve bu kadar hissedilir olması… Uyarıyor beni. Beni sadece istemeni değil, gerçekten anlamanı… hissetmeni istiyorum. Çünkü gerçek bir arzu, sadece ateş yakmaz, iz de bırakır...❤️🔥