Birinin sizi arzuladığını belli etmesi hoşunuza gider mi, yoksa bu sizi rahatsız eder mi?

Birinin beni arzuladığını açıkça belli etmesi inanılmaz tahrik edici. O istek dolu bakışlar, ses tonundaki kıvılcım, yakınlaştıkça artan tensel gerilim İçimde bir şeyleri ateşliyor. O bakışlar, söz arasına saklanan imalar, tenime değmeden beni saran o şehvetli enerji bu his, birinin sana sadece bakmakla yetinmeyip, seni hissetmek istediğini anlatması Baştan çıkarıcı ve etkileyici. Ama tabii fark yaratır, bu sadece fiziksel bir şey değil. Gerçekten çekiliyorsa, sadece gözüm değil, içim de hisseder. O bakışlar, ufak dokunuşlar, sesi değişir Nasıl baktığı, nasıl dokunduğu, nasıl hissettirdiği. İnce bir çizgi var Gerçek arzu, sadece bedeni değil, ruhu da etkiler. İşte o zaman, aklımı çelmeyi başarmıştır. Beni arzuladığını hissettirmekten korkmayan biri, gerçekten etkileyici olabilir. Özellikle de bunu estetik bir şehvetle yapıyorsa... Tüm benliğimi uyarır.
Birinin sizi arzuladığını belli etmesi hoşunuza gider mi, yoksa bu sizi rahatsız eder mi?