6 ayEvliliğe ayıp gözüyle bakmak dindarlık değil anormallik evlilik İslam’da ayıp değildir. Yapacak bir şey yok. Görücü usulü evlenen her kız gibi sen de korkuyorsun doğal olarak.
37 Yorumla
Soran6 ayya adam bosanmis biri bense daha gencecik kizim ailem bunu reva gordu isyan ettim
- 6 ay
Hiç mi karşı gelmedin ailene?
Soran6 ayyav rizam yok diyorum zaten evet demezsen seni abilerine teslim ederim dedi bana ya oldurtecek ya dovdurecek anlamiyor musun canimdan edecekler
- 6 ay
Nerden bileyim ben sizin aile düzeninizi
Soran6 aykürtlerde olmuyor dediklerin illa birini kurban ediyorlar iste burada yanan ben oldum sirf kizim korunmasizim diye
- 6 ay
Neden resmi nikah kıymadınız? Kanunlar seni korumaz.
Soran6 aybugun kiyilacak resmi nikah dugunde
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ayanlayışlı bir koca ise korkmana gerek yok ve illa o gece bir şey olacak diye bir şey yok. diğer yorumunu da okudum eğer o da islami bir kesimdense zaten bilgin olmadığını düşünecek olgunlukta olması lazım. Gerekirse zifaf öncesinde seni sakinleştirmek için konuşur soruların varsa sorarsın güler yüzle anlatır. Zamanla zaten gönlün bağlanır ve bu kadar tedirgin olmazsın
02 Yorumla
Soran6 ayadam rahat birine benzemiyor zaten galerici illegal birine benziyor bense faize bile haram diyen bir kizim
Cevap sahibi6 aydemeyin cidden şu an üzdünüz beni. Bende dinini yaşamaya gayret gösteren bidatleri hayatımdan çıkararak gerçek dini yaşamaya çalışan biriyim. Yani sizinle kendi hislerimi paylaştım. Bana göre böyle davranması lazım siz ona hem emanetsiniz ama aynı zamanda değerli eşisiniz artık. Lütfen içinizi karartmayın zamanla tebliğ yaparsınız kendisine diğer özel konuda da size böyle bir değersizlik göstereceğini düşünmüyorum.
Gizli Üye(25-29)6 ayAslında biraz erkeğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Erkek ilk gün için daha anlayışlı olmalı. Ve acele etmemeli. İlk gün olacak diye bişey de yok. Sana tavsiyem film izleyebilirsin ve ön sevişmeyi uzun tutabilirsin.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Korkunu paylaşmaktan çekinme ama fazla da korkma. Eşin olucak senin istemişsin sende belli ki...
Konuşursunuz ilk gece121 Yorumla
Soran6 ayistemedim ben ailem maddiyat icin satti beni resmen
Soran6 ayevet demedim dini nikah oldu tek ailem evet demezsen seni mahvederiz dedi başlik aldi 130 bin lira
Soran6 ayevet demesem ölum haberimi gorurdunuz abilerime teslim edecem dedi babam zaten
Soran6 ayinanma sen sizin gibi toz pembe hayatim yok doğuda farkli hayatlar inanmasan da gercek bu
Soran6 ay130 bin baslik istendi ve verdi o da evet dedirttiler
Soran6 ayhaberimi alirsiniz gece zaten 4 tane abim var ben fazla dayanacamayacagim adam at hirsizi gibi hemde agresif bilmiyorum ne olacak
Soran6 aygercekten aglamak istiyorum dugun baslayacak zaten ama moralimi bozmamam lazim cunku adam laftan anlamiyor ne babam ne o
Soran6 aykollari faca izi dolu sence huyuna gitmekle olur mu şiddetten korkuyorum
Soran6 ayadam sence bana o parayi yedirir mi kadinlara gider daha dün bi hayat kadini mesaj atiyordu ona ben daha buyuk seylerden korkuyorum beni birine pazarlamasa iyi tövbeler olsun
Soran6 ayceyzi aliriz diye
Soran6 ayinanma sen
6 ayNisanliyken hic mi ufak tefek bir şeyler denemediniz? Ayrica eşin anlayışlı biriyse korkacak bir şey yok. Olmadığı yerde söylersin ona göre davranır.
017 Yorumla
Soran6 ayyav ben carsafliyim birde rizam yokken maddiyat icin verdi ailem adam bosanmis cocuksuz biri o 33 ysinda ben 21
- 6 ay
O nasıl bir aile öyle. Nerede yaşıyorsunuz.
Soran6 aybatman ama karsli adam bilmiyorum eskisehirde yasayacagiz dedi
- 6 ay
Adam iyi biriyse , maddi durumu da iyiyse senin için o aileden kurtuluş olabilir. Umarım da öyle biri olsun.
Soran6 ay130 bin baslik istendi bana verdi ve babama fiat araba verdi olay bu
Soran6 ayadam galerici karsli
- 6 ay
Dediğim gibi eğer iyi biriyse , insansa sorun yok. Senin için kurtuluş olur. Ama değilse bilemiyorum.
Soran6 ayiyi biri degil illegal is yapmis bi sure bi suc icin yatmis biri bilmiyorum korkuyorum cok
Soran6 aykollari faça izi dolu
- 6 ay
Allah yardımcın olsun o zaman. Ailene de lanet olsun.
Soran6 aybilmiyorum tertemiz bi sayfayi karalayacaklar iste ne diyim kader degil onlar utansin
- 6 ay
Yazacak bir şey bulamıyorum.
Soran6 aykollari faca izi dolu sence huyuna gitmekle olur mu şiddetten korkuyorum
Soran6 ayadam sence bana o parayi yedirir mi kadinlara gider daha dün bi hayat kadini mesaj atiyordu ona ben daha buyuk seylerden korkuyorum beni birine pazarlamasa iyi tövbeler olsun
- 6 ay
Yok o kadar değilde yani sana karşı olan tavrı şu an muallak. Bu arada bugün düğün günü buraya nasıl giriyorsun? Adam yanında değil mi
Soran6 ayresmi nikah dugunde olacak dugun 1 saat sonra basliyor aglamak uzereyim Şu an
Soran6 ayadam berberde hala
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayDindar insanlar evliliğe ayıp olarak mı bakarlar ve evlenecekleri kişi ile doğru düzgün görüşmezler veya birbirlerini görmezler mi?
00 Yorumla
6 ayTrol bir hesap sanırım çünkü bütün sorulara aynı cevabı vermiş
04 Yorumla
Soran6 aytrol degil gercekler aci herkes karsi cik diyor ama iş kan davasina doner baslik aldilar zaten karsilik olarak araba aldilar
- 6 ay
Nerelisin?
Soran6 aybatman ben o kars
- 6 ay
Eşinle konuş bu gece cinsel birleşim istemiyorum de ve oturup yatakta uzun uzun konuşun. Anlayış gosterir
6 aySen niye bu kadar büyük bir adamla evlendin ki kendi yasitim dururken
01 Yorumla
Soran6 ayailem maddiyat icin verdi beni
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayKorkmana gerek yok görücü usulü olsa bile birkaç gün içinde ona alışırsın
00 Yorumla
6 ayKorkma korkulacak bir şey yok olacaklari anlatım sana istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEşin acele etmemeli sende kendini kasma kıvama gelince eşin yavaş yavaş girsin sende acırsa dur de bu kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
6 aydünyadaki sistem kadın ve erkek üzerine ve temeli cinsellik , çok doğal ve yapılması gerekli , ayrıca hiç sorun yaşayan yok bu konuda , aksine yapmadığı için sorun oluşur , yani rahatla kendini kocana bırak , emin ol keyif alacaksın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Büyük ihtimal zevk alamican carsafli turbanli bacim. Ama dehresi buyukse ve hemen icine bosalmazsa belki mutlu olursun. Yoksa hemen cocuk olur oran genişler falan vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKorkacak durum yok, gözünü kapa ve kendini kasma, acele etmesin iyice ıslan öyle girsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayAlisirsin ya hrmen acip sokacak degil ya onun bi ayarlamasi var yaslariniz kac peki
01 Yorumla
Soran6 ay21-33
- Cinsel Yaşam konusunda 576 cevap paylaştı.
6 ayYaşlar ne niye ayıp olsun
04 Yorumla
Soran6 ay21-33
- 6 ay
Evlendin wrtik sevis zevkini al
Soran6 ayadam rahat birine benzemiyor zaten galerici illegal birine benziyor bense faize bile haram diyen bir kizim
- 6 ay
Ne ya9al8m bende öyleyim
İsteksiz birisi misin peki
6 ayadamın yerinde olsam evlenmezdim senle vazgeçerdim
025 Yorumla
Soran6 ayne alaka ya tanimiyorum etmiyorum adami aileler istedi zorladi
- 6 ay
seksten korkan kızdan adam olmaz
Soran6 ayyav ben carsafliyim yaşim da 21 o 33 basindan evlilik gecmis nasil korkmayim
Soran6 ayhakaret edip durma ailem maddiyat icin verdi rizam yokken
- 6 ay
hmm paranın tadını çıkar o zman veriver gitsin gez toz ye iç ;)
- 6 ay
senin gibi tertemiz kızları zengin erkekler kapıyo adam gibi efendi erkeklere kirli orspu kızlar kalıyo sonuç bu
Soran6 ayyav rizam yok diyorum zaten evet demezsen seni abilerine teslim ederim dedi bana ya oldurtecek ya dovdurecek anlamiyor musun canimdan edecekler
Soran6 ay130 bin baslik ve fiat arabaya sadece
- 6 ay
sizin oradaki aileleri bilirim yapman gereken tek şey devletten yardım istemek
Soran6 aydevletten yrdim isteyim de 4 abim beni canimdan etsin insaf insanlik uok bunlarda
- 6 ay
çok korkaksın senden cacık olmaz evlencen mecbur
Soran6 ayodada insan dolu sen kürtleri bilmiyor musun her odada 8-10 kisi var aşiretiz bizde onlarda
- 6 ay
ya evlen işte ömür boyu rahat yaşıcaksın
- 6 ay
ailen çok dindarmış gerçekten :D
Soran6 ayailem degil ben dindarim
- 6 ay
daha önce hiç erkek arkadaşın sevgilin oldu mu?
Soran6 ayolmadi
- 6 ay
yazık olmuş her erkeğin evlenmek isteyebileceği bir kızsın
Soran6 ayyazik deyince aglayasim geldi😞
- 6 ay
bir erkekte gönlünvarsa şu an sevdiğin biri itiraf et ona hoşlandığını oda senden hoşlanıyosa kaçırsın seni son çare
Soran6 aykimse risk almaz
- 6 ay
ölümden korkma bu kadar belki daha güzel yerlere gidersin
Soran6 ayyaptik artik donusu yok
6 ayyaşamadan geçmez yaşayacaksın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ohaaaa çok heyecanlı bir durum yaa
03 Yorumla
Soran6 ayoyle adam bosanmis cocuksuz biri bense muhafazakar utangac rizam uoktu zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayYardımcı olabilirim istersen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
6 ayinsan her seye alisiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. umarim insan gibj davranir sana o handa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAnlatmamı ister misin
09 Yorumla
Cevap sahibi6 ayÇok acılı geçti benim
Soran6 ayneden ya
Cevap sahibi6 ayburada misn
Soran6 ayneden peki oyle
Cevap sahibi6 ayDmdn knslm olur mu
Cevap sahibi6 ayBeğendim
Cevap sahibi6 ayBekliyorum
Cevap sahibi6 ayBiz bugün yine yaptık kanamam oldu
Cevap sahibi6 ayKonuşmayacaksin galiba neyse umarım acısız gecer
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 ayBilgilenmen gerekli konuyla ilgili
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayvar mı gelısme pekı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySeks yapmak zorunda degilsin
021 Yorumla- 6 ay
Omlet mi yapacaklar 😂
Cevap sahibi6 ayEvlilik içi T. cavüzü meşrulaştırma
- 6 ay
Evlilikte tecavüz diye bir şey yok element uydurmayın evcilik oyunu içinmi evleniyor şakamısın bozuk para üstünü mü
Cevap sahibi6 aySacma sapan konuşma canımı sıkma benim evlenince seks kölesi mi oluyor kadin? Mutlu degilsen bosanirsin kimsenin bedenine istemediği sekilde dokunamazsınız defol simdi sapık
- 6 ay
Feminist Feminist Feminist erkek düşmanı Feminist Feminist Feminist feminist feminist
Cevap sahibi6 aySg bi ya sapık anan yetistirememis
- 6 ay
Babam senin ananı ziyarete gelmiş o zamanlar ondan olabilir mi
- 6 ay
Birde bu tipler türedi mantar gibi o zaman evlenmeyeceksin kendini tanıyorsan evlen boşan kafanız milyon maşallah
Cevap sahibi6 ayKiz zorla evlendiriliyor farkında misin?
- 6 ay
Trol soru onu anlamadın mı hala Feministler akıllı olur genelde
- 6 ay
Prim kasıyor verdiği cevaplara bak önce
Cevap sahibi6 ayGercek olup olmaması umrumda değil varsayımsal cevap veriyorum
- 6 ay
Zorla evlilik vs ise zaten kanunen de suç bırak ahlaken elbette öyle bir durumda cinsellik için soracağına polise ya da adama ben yapmak istemiyorum diyecek o zaman elbette tecavüz olur mağaradan dün çıkmadık kadın mal mı satılsın töbee
Cevap sahibi6 ayEvlilik için t. cevüzü meşrulaştırma o halde
- 6 ay
Ben öyle anlamdım sen öyle değince jeton düştü benim mi eski sürüm köşeli pardon 😊
Cevap sahibi6 aySorun yok
- 6 ay
Özür dilerim Feminist Yoldaş 😎
Cevap sahibi6 ayFeminist ne demek biliyon mu cidden
Cevap sahibi6 ayBende küfür icin ozur dilerim
- 6 ay
Ya sen beni ne sandın Ben kültürlü bir İstanbul beyefendisiyim 😎 ömrüm kitap cafellerde geçti
- 6 ay
Sen bana küfür mü ettin 🤔 Neyse bir istek atarsın ödeşiriz
6 ayİstersen anlatayım
02 Yorumla
Soran6 ayyaptik ki artik
- 6 ay
Ne mutlu
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Alışırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayrahat davran
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAcele etme
02 Yorumla
Cevap sahibi6 ayNapcan o zaman ya isin cok zor ya
Gizli Üye(36-45)6 ayKorkma kızım
06 Yorumla
Soran6 aykeske babam boyle deseydi
Cevap sahibi6 ayBaban ne dedi ki?
Soran6 aybabam 130 bin baslik aldi keyfine bakiyor babama birde fiat araba verdi
Cevap sahibi6 ayAşiret işi mi
Soran6 ayevet buyuk asiret
Cevap sahibi6 ayNerenin aşireti
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayYaşayarak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Ne oldu sonuç
04 Yorumla
Soran6 ayyaptik
Soran6 aytamamen alamadim acı oldu zorlandim
Gizli Üye(45 üstü)6 ayAbow catir cutur
00 Yorumla
6 ayGordunmu
01 Yorumla
Soran6 ayneyi
6 ayYaşlar kaç?
02 Yorumla