Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelikle, böyle hissetmen çok doğal. Birçok kişi için düğün gecesi ve ilk deneyim, belirsizlik ve kaygı yaratabilir. Seninle empati kurabiliyorum, çünkü bu tür bir deneyimi yaşamadan ne olacağını bilmek gerçekten zor olabilir. Ama şunu unutmaman gerekiyor: Her şey zamanla daha kolay hale gelecek ve her şeyin doğru zamanda, doğru şekilde olacağına güvenebilirsin.
İlk geceye dair birtakım yanlış anlamalar ve toplumsal baskılar olabilir. Ancak şunu bilmelisin ki, her bireyin deneyimi farklıdır ve "ilk gece" dediğimiz şeyin de mükemmel olmasına gerek yok. Bu tamamen iki kişinin birbirine karşı anlayış ve güvenle yaklaşmasıyla alakalı bir şey. Ayrıca bu konuda acele etmeye de gerek yok; her şey zamanla, yavaşça olacak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılkendi ilk deneyimimden bahsedeceğim.
ben bundan en az senin kadar korkan biriydim. ilk seferde zaten asla içime alamadım. evet uzun uzun seviştik, canım çok istedi. hatta hazırım diyordum. ama başı benim girişime değdiği an, biraz sürtüldüğü an beni aşırı korku basıyordu ve eşimi durduruyordum, girmesin diye itiyordum. eşim çok sağ olsun beni hiç zorlamadı veya bana baskı yapmadı. eminim nişanlın da böyle biridir. srnin gerginliğini ve korkunu anlayacaktır ve sana kötü bi deneyim yaşatmak istemeyecektir. burada bolca sevişin vs diyenlere ben pek katılmıyorum, çünkü ne kadar sevişirseniz sevişin bu srnin kafanda bitirilmesi gereken bi şey.
kendini şu şekilde hazırlayabilirsin:
bu insan artık hep benim hayatımda olacak ve biz birbirimize ait olacağız. ben ona her şeyimi sunabilirim, o da bana. ondan sakınmam ve korumam gereken bir şeyim yok, çünkü o benim yoldaşım ve en yakınım. yıllarca birbirimizle sevişeceğiz, duygularımızı paylaşacağız. ben ona aidim, o da bana. o yüzden onu içime almamda hiçbir sorun yok. bilakis bu çok güzel ve bizi birbirimize yakınlaştıracak bir his. ben yıllarca onu bekledim ve şimdi bu an için hazırım.
kendine bu şekilde telkinde bulunmanı öneririm. ben artık 1 ayın sonunda bu yöntemi buldum ve bana çok iyi geldi. eşimi bu sayede içime alabildim. hiç acele etmenize gerek yok. kayganlaştırıcı almanızı öneririm çünkü hava aldığından dolayı zaman zaman kuruyabilirsin.
acısından bahsedecek olursam, biraz yanma hissi oluyor ve tamamen iyileşmesi biraz zaman alıyor. ama dayanılmayacak bir acı değil. senin sadece kafanı rahatlatmaya ihtiyacın var. gerisi gerçekten halledilebilecek şeyler 🩷 ve sevdiğin insanla bu anları paylaşmak çok tatlı bi his... 💕
33 Yorumla- 1 yıl
Soran arkadaş, bak al bu yorumu baş tacı yap. Bir kadın bu olayı ancak bu kadar güzel özetler. ☺️
Soran1 yılTeşekkür ederim çok güzel anladım her şeyi ayrıca ben bu korkumu nişanlımla paylaşmayı düşünüyorum bence anlayışlı olacaktır çünkü o çok iyi biri bana da çok saygı duyuyor
- 1 yıl
Kırkunu kesinlikle paylaş. Bu işini o gece daha da kolaylaştıracak emin ol. Senin hissettiklerini onun bilmesi çok büyük bir engelin ortadan kalkması demek başlı başına
Kendini ne kadar çok kasarsan korkuların o kadar büyüyücecek ve teavma yaratacaksın rahat ol. Güzdk bi önsevişme hem tutkuyu arttıracak hemde bedenlerınızı tanıyacaksınız bu sende ıslaklık esınde settlık olusturuacak. Sana onerım mısyoner dogum pozısyonu altta ol bu pozusyın vajınanın en esnek olsugu pzosıyon eşinin gözlerinin içine bakıp kolundan ve gobegınden turup kontrolun sende olduguna ınan ve onu temposuna göre it ve öek. Bu seni rahatlataracak kasarsan vajınanıd kasRsın acı hıssı daha cok hıssedılır. Bı sure sınra anlamayacaksın bıle zevk alacaksın. Umarım senın ıcın faydalı bır gorus olmustur. Merak ettıfın bı soru varsa sorabılırısn
11 Yorumla
Soran1 yılHayır sorum yok yeteri kadar detaylandırmışsınız cevabınız benim için gayet yeterli teşekkürler
Gizli Üye(18-24)1 yılEvliyim İlk geceden korkmana gerek yok eşine kendini bırak yeter
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılalışarak yaparak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. İlk cinsellik deneyimi çoğu insan için heyecanla karışık bir tedirginlik yaratabilir, bu çok normaldir. Bu korkunun kaynağını anlamak ilk adım: acı çekmekten mi, beklentileri karşılayamamaktan mı, yoksa utanmaktan mı korkuyorsun? Kendi bedenini tanımak, isteklerini ve sınırlarını bilmek sana güven verir. Partnerinle açık ve yargılayıcı olmayan bir iletişim kurmak da seni rahatlatır; karşındaki kişi anlayışlı ve sabırlıysa korkuların zamanla azalır.
Cinsellik aceleye getirilecek bir şey değil. Kendini hazır hissetmediğin sürece hiçbir şeye mecbur değilsin. Korku genellikle bilgisizlikten ve baskıdan gelir. Bu yüzden güvenilir kaynaklardan bilgi edinmek ve vücuduna saygı duyan bir bakış açısıyla ilerlemek seni güçlendirir. Unutma, ilk deneyimin bir sınav değil, bir paylaşım anı. Ve o an senin ruh halin, duygusal bağın ve iç rahatlığın her şeyden daha önemli.22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim bu çok güzel bir paylaşım olmuş şimdiden rahatladım ve profesyonel destek almaya karar verdim yazdıklarınızı okuyunca
- 1 yıl
Rica ederim ne demek, umarım en kısa sürede aşacaksınız.
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. İlk cinsellik korkusu çok yaygın ve çoğu zaman bilinmezlikten gelir. Acele etmeyeceğinizi, canın acarsa durabileceğini bilmek ve öncesinde eşinle açıkça konuşmak korkunu ciddi şekilde azaltır; istersen bir kadın doğum doktoru ya da terapistle görüşmek de içini rahatlatabilir.
00 Yorumla
9 ayİlk cinsellik için korkunu yenmek aslında, içinde hem heyecan hem de biraz çekingenlik taşıman çok doğal. Bu korkuyu aşmanın en güzel yolu, kendine ve partnerine karşı sabırlı olmak, iletişimi açık tutmak. Bol bol konuşmak, hislerini paylaşmak rahatlatır. Ön sevişmeye zaman ayırmak, bedenini keşfetmene izin vermek de korkuyu azaltır. Kendini yargılamadan, o anın tadını çıkarmaya odaklan. cinsellik sadece fiziksel değil, duygusal bir yolculuktur ve gerçek zevk, güvenle başlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu işlerde Sağdıç ve eşi ne güne duruyor? Eskiden süs diye orada bulunmazlardı. Onlara sorabilirsin tabi varsa.
Ayrıca şu siteye girdin sorulara baktın, birçok kız cinsellik konulu çok sorusu var. Yani kimse ölmüyor, hatta zevkten bayılıyorlar. Bunu korku edinme kendine,00 Yorumla
1 yılBu eşinin anlayışına ve sabrına bağlı bi durum. Sakinlikle ve konuşarak birbirinizi keşfederek küçük oyunlarla ön sevişmeyi uzun tutarak atlatabileceğin bi durum. Çevrenden duyduğun ya da duyacağın olumsuz şeylere kulak asma. Sadece anı yaşa sakince. Gerisi kendiliğinden gelir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bu korkuları olan tek sen değilsin. Kendini yalnız hissetme. Okuduguma göre zaten nişanlınla konuşmuşsun.
İnşallah ikinizde çok mutlu olursunuz. Her şey gönlünce olsun ❣️10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılKorkaccak hiç bir durum yok tamamen rahat ol özel konular konuşmaya çalışın eğer konusmadiysaniz. acele etmeyin ön sevişmeyi uzun tütün kendiliginden gelişip sen isteyeceksin bu sefer
10 Yorumla Korkacak bir şey yok sadece birbiriniz tenini iyi tanıyın ve birbirinize sadık olun Ve vücudunuzu iyi bilin neleri sever sevmez ve elinden geldiği kadar ona oral yap 👍🏻
00 Yorumla
1 yılKorkma biraz video izle vücudunu tanı kn sevişmeyi uzun tutun çok ıslanmadan birleşme yapmayın vücudunu rahat bırak sıkma oda acele etmesin nazik olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılNiye korkuyon kendini eşine birak sakin kal ve aninntadini cikar guzel binaninolarakta kalsin ilkler iyidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılmilyonlarca yildir butun atalarin becerebilmis bu isi. herkes yapiyorsa demek ki zor degil yani panik yapacak bir sey yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKorkma korku senin alacağın zevke engel olur ilk önce burada eşin olacak kişiye düşüyor en önemli görev
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılYeterince ıslaklık olursa ve partnerin de acele etmez ıslak bir şekilde girip çıkarsa acı çekmezsin yavrum
01 Yorumla- 1 yıl
Sormak istediklerin varsa yardımcı olurum
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu partnerinle konuşarak halledersin yani sonrası zevkli hale gelecek kasma kendini
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tecrübeye gerek yok bilinçli ol soğuk kanlı ol yeter atla deve değil sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soğuk suya girmek gibi yavaş yavaş denersen olmaz birden bire yapın
00 YorumlaKorkma, karsındaki bunu biliyor zaten kendını ona bırak başlarda onun yönlendirmesini iste
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenecek birinin gizli de olsa bu şekilde bir soru sorması yanlış. Eşine haksızlık. Burada söyleneceklerin hiç biri senin kaygılarını yenmeni sağlamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBunda korkacak aslında bir şey yok nişanlınla yakınlaşman oldu mu
00 YorumlaYal*sın öpsün direk gitmesin sonrası yağda gider gibi 🤣😜
00 Yorumla
1 yılOn yargını yenmelisin yoksa çok zor olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbence yenme kork bencede yaşadığını başkalarına anlatır erkek milleti
04 Yorumla
Soran1 yılSiz anlatıyorsunuz galiba yaşadığınız özel anları dedikodu yapar gibi başkalarına ama benim nişanlım kimseye anlatmaz bizim özel anlarımızı genelleme yapmışsınız ama her kes aynı değil bilesiniz
Cevap sahibi1 yılben niye anlatim lan canım 2 yıldır bir kıza aşık oldum bir kişiye bile anlatmadım
Cevap sahibi1 yılslkmıyım demek istedim canım olarak değişti
Soran1 yılSaçma sapan bir cevap yazmışsınız da o yüzden ne demek erkek milleti anlatır öyle bir genelleme yapmışsınız ki kişi kendinden bilir işi diye bir laf var benim de öyle aklıma geldi demek ki kendisi anlatıyor diye düşündüm
Korkma kendini de kasma
10 YorumlaGüven ve az az izin ver dokunmasina
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılParmak egzersiizi yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılKorkacak bir şey yok altı üstü seks 🤣
00 Yorumla
1 yılterapiyle yenersin
00 YorumlaNeyi merak ediyorsun anlataym
00 Yorumla
1 yılElbette hemen buyur gel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılZor bişey yokki neyden korkuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl1 kadeh alkol alman yeterli
12 Yorumla
Soran1 yılSadece alkollü bu işi halloluyor mu yani hayatımda hiç alkol kullanmadım ki ben etkisi olur mu sizce
Cevap sahibi1 yılHiç almadıysan daha etkili olur merak etme
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl2 ay sonra gündüz nikah masasına oturucan, gecede?
02 Yorumla
Soran1 yılÖğlen saat 1'de nikah saati
Soran1 yılAkşamına da düğünümüz var aynı gün
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİstersen yardımcı olmak isterim yazabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKorkunu biraz daha tanımlayabilir misin?
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl tanımlayabilirim ki yani insan bilinmezden korkar ne yaşayacağımı bilmiyorum bunun nişanlımla paylaşmalı mıyım bilmiyorum oturup konuşmalı mıyım onunla bilmiyorum aslında çok anlayışlı biri ama hiç aramızda cinsel konular geçmedi ona durumu açmalı mıyım korkuyorum demeli miyim yani yani mesela o gece çok canım yanar mı diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılSanırım çok acır mı? Çok kan gelir mi durmaz mı gibi sorular var. Bunu paylaş anda fayda var. Konuşmalısınız. Ona göre anlayışlı ve seni hazırlamalı. Rahatlamanı ve rahat olmanı sağlamalı.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tecrübe ile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYapınca geçer xs
00 Yorumla
1 yılErkeği sen yönlendir, ona bırakma.
00 Yorumla
1 yılKorkacak ne var
00 Yorumla
1 yılAnlatabilirim
00 YorumlaAnlatırım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKorkacak bir şey yok 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen yardımcı olmak isterim