İlk cinsellik için korkumu nasıl yenerim?

2 ay sonra nikah masasına oturuyorum ama acayip korkuyorum o ilk geceden tecrübesi olan varsa ki vardır bana yardımcı olur musunuz? Etrafımda bu konuyu bana anlatacak kimse de yok sorabileceğim bir kimsede yok daha önce hiç cinsel tecrübem de olmadı bunun için inanılmaz korkuyorum insan bilinmezden korkar ya benimki de o misal işte psikoloğa mı gitmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Sayın baylar bazılarınız buyur gel anlatayım özelden yaz demek istemişsiniz öyle bir şey yapmayı düşünmüyorum sadece açıkça fikirlerinizi belirtin bana yeter tabi çok fazla detaya girmeden üstü kapalı bir şekilde çünkü ben bu platforma kendime yazışacak mesajlaşacak birini aramaya gelmedim bilginize
Güncellemeler
1 yıl
Herkese güzel yorumlarından ötürü teşekkür ederim sizlerin yorumlarınızı okuyup nişanlınla konuştum korkularımı paylaştım korkulacak hiçbir şey olmadığını beni hiç bir şeye zorlamayacağını ve ilk gecemizin muhteşem ve çok romantik olması için elinden geleni yapacağını beni anladığını söyledi o ilk geceyi travmatik değil de çok güzel hatırlamamız için elinden geleni yapacağını söyledi çok mutlu oldum hepinize tekrar teşekkürler
İlk cinsellik için korkumu nasıl yenerim?