Cinsel Yaşam Hiç cilveli değilim, nasıl cilveli biri olurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Birine duygum olunca odun gibi oluyorum yanında cilve yapmak istiyorum yapamıyorum nasıl aşabilirim bunu Hiç cilveli değilim, nasıl cilveli biri olurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. doğal ol cilveli olacağım diye zorlama kendini 0 0 Yorumla
sanneem Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% 6 ay Herşeyin yeri ve zamanı vardır neleri nasıl yapman gerekiyor yardımcı olabilirim. 0 0 Yorumla
Snmlle Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Konuşarak yapamıyorsan hareketlerinle yap mimiklerinle yap 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ogrenilmez ki bu 0 2 Yorumla Soran 6 ay Neden öğrenilmez Yorumla hasegec 6 ay icguduseldir. sende yoksa baska taraflardan kapatirsin Yorumla
Alphn3301 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Yapma bence kendin ol 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. bende saçma sapan cilve sevmem 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. adamına denk gelmemişsin gelseydin o seni açardı 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. sana bağlı 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olma boş ver 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yönlendirme? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
doğal ol cilveli olacağım diye zorlama kendini
Herşeyin yeri ve zamanı vardır neleri nasıl yapman gerekiyor yardımcı olabilirim.
Konuşarak yapamıyorsan hareketlerinle yap mimiklerinle yap
ogrenilmez ki bu
Neden öğrenilmez
icguduseldir. sende yoksa baska taraflardan kapatirsin
Benm sevgilim çok cilveli ama uzağız
Yapma bence kendin ol
bende saçma sapan cilve sevmem
Saçını savur. Parmağını ısır bak. Kirpiklerini kırpıştır
adamına denk gelmemişsin gelseydin o seni açardı
İçinden geldiği gibi davran rahat ol
sana bağlı
Olma boş ver